Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Of, da, stiu ca asa e doar in Bucuresti, si in alte orase e si mai scump beta...recunosc ca il fac la Synevo, ca acolo mai faceam si alte analize si imi place de ei (de cei de la Grozovici). Eu chiar am probleme cu venele, se vad foarte greu si acolo nu m-au chinuit niciodata. Am fost la Matei Basarab, a fost OK, dar am avut beta negativ . Glumesc, ca doar nu e asta un criteriu...sau o fi?
Cariotipul l-am facut la Medlife. Ma cam plimb printre clinici. Mi-as dori sa faca Synevo un card sau un abonament unde sa am incluse niste chestii, ceva avantaje.
Din cate stiu eu, cel mai ieftin beta era la Synevo, 38 lei cu rezultatul in aceeasi zi (chiar daca ei spun ca il dau a 2-a zi), la Matei Basarab e mai mult, 45 parca.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

la ML, cu cardul de munca, beta e 30,5 lei. Daca recoltezi la Grivita pana-n ora 8-8:30 si o rogi frumos pe asistenta sa-l treaca in urgente, la 11:00 vezi rezultatul pe site...nasol ca nu-i un rezultat masluit. La mine a venit ciclosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

E super ca ai card! Cum sunt propriul meu sef, dar si propriul meu angajat...ciu-ciu card.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

betahcg < 1,2
progesteron: 19,3 ng/mL
nu e un capat de lume, inseamna doar, ca urmeaza un nou inceput!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mama lui de beta

este fenomenal lara. sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, imi pare sincer rau
am sperat ca va fi bine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, imi pare f f rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Nu se poate asa ceva,imi pare nespus de mult , macar tu de reuseai, e prea mare tristete pe aici. Nu-ti spun sa fii puternica, pt ca , chiar esti,si ai dovedit-o, sfaturi nu poate sa-ti dea nimeni, cu siguranta o vei lua de la capat,suferinta e cumplita. Iti doresc sa te refaci cat mai repede.
Progesteronul e f bun, nu? (vorbesc eu, obsedata de progesteron, care la mine vesnic e mic).

Sa zic ceva si de mine:situatie neschimbata, beta creste,(mai lent), sarcina ioc.Maine din nou beta, si eco sambata.O sa revin cu niste intrebari, dar nu acum ca nu e momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bombi, ma bucur mult sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara

Mergi la inceput