Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara .... Imi pare foarte, foarte rau ... Offfff.... ma enerveaza totul, e trist... Nici nu stiu ce sa mai zic, Lara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lara, imi pare tare rau!
Hai, fata draga, bea un pahar de vin impreuna cu hubby tau, o capsuna, o aluna si revino in forta! Te astept la un brainstorming despre imunologice, adenomioza si toate bazdaganiile ce ne mai pot influenta.

M-am gandit cum sa imi alung tristetea aniversarii...merg cu sotul in parc, mancam vata pe bat si inghetata si ne dam cu hidrobicicleta si vaporasul. Poate incercam si niste masinute, vedem ce e compatibil cu greutatea noastra.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara imi pare tare rau ... chiar speram din tot sufletul ca ai reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mealex te-am sarit cu urarile de la multi ani! iti doresc seara frumoasa si ani frumosi inainte alaturi de copilul tau!

si eu va astept cu multa curiozitate despre calitate embrioni si endometru
acum...sa o asteptam pe lara sa-si revina si poate, daca mai vrea, mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,imi pare sincer rau.
as vrea sa-ti spun mai multe dar ma limitez la atat acum...dupa ce ai sa-ti revii putin iti voi spune ce cred/simt.
chiar daca am stat mai la distanta...am studiat si comparat situatiile noastre cu real interes.

se pare ca pentru noi ,babutele, e mai greu decat ne imaginam chiar si noi.

chiar imi pare rau pentru nereusitele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara am intrat asa fara protectie numai ca sa vad ce ai facut si ... mama lui de beta !!!
Eu sunt no comments, entuziasmul meu de a mai incerca un FIV (ma incerca ideea in ultima vreme) e in acest moment < 0 Pai daca nu ati reusit voi, doamnele mele dragi, eu de unde ... ?!?
Lara, meine Liebe, un buchet mare de pt doamna luptatoare si ai grija diseara cu

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

lara,
ai facut tot ce a depins de tine...se pare ca mai e ceva....ceva de care m-as bucura sincer sa depinda doar de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Lara imi pare nespus de rau, nu gasesc cuvinte sa te incurajez te imbratisez cu drag.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Lara...imi pare tare rau.

Cand ma gandesc ca peste 2 zile voi face beta mi se face pielea de gaina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ari, sa iti traiasca sotul!
Mealex,La multi ani!
Qiao,sa iti traiasca sotul!

maria,babuta mea de 31 de aniiart-o Doamne ca nu stie ce zice!
toate fetele

Mergi la inceput