Clubul "babelor" FIV-oase 35
Raspunsuri - Pagina 11
MeAlex spune:
Sabina, Lyly, multumesc mult!
Cine zicea de "mama lui de beta"? Ia sa nu ne mai luam noi de mame, da? Sa ne luam si de tata lu' beta. Exemplu de injuratura: fir-ar el sa fie de creator al lui beta!
Of, glumesc si eu...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
cocolino2010 spune:
Lara imi pare rau pentru nereusita asta, pentru tine dar si pentru restul fetelor care isi pusesera speranta in schema ta.
Tu esti o luptatoare, te ridici si o iei de la capat.
Mai lasa si lucruri la intimplare ca prea le studiezi pe toate si parca vrei sa le asezi cu mina. Vorbesc si eu ca o "baba" nu e momentul pentru sfaturi. Tu stii mai bine ce ai de facut.
many_bani spune:
Cred ca este inutil sa mai spun ceva, insa te si un apasat ptr.tine draga Lara, restul.....
samira33 spune:
mai fetelor...va spun ca mi s-au cam inecat corabiile.
m-au intristat nereusitele din ultima vreme.
resimt naspa esecul larei pentru ca ma incearca sentimentul ala tampit de deja-vu ...ma gandesc la esecurile mele.
sa speram ca vor veni si vremuri mai bune.
adrianaady spune:
Incredibil! Jur ca eram convinsa ca de data asta ai reusit Lara imi pare tare, tare rau....
Mereu in asemenea momente ma gandesc ca s-o termina candva si lupta asta a noastra; trebuie sa vina si momentul ala mare, nu-i asa? Sigur gasesti tu calea,sunt sigura ; trebuie doar sa mergem inainte mereu. O mare imbratisare doar pt tine
samira33 spune:
o seara linistita va doresc fetelor
ma duc sa fac limonada si apoi caut o comedie..nu vreau sa intru in borcan...nu trebuie sa intru in borcan.
miky82 spune:
Un calduros La multi ani tuturor care si-au serbat ziua si celor care urmeaza sa o serbeze, multa sanatate si realizari!
Alex, Maria, Ari, Qiao
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ioana3110 spune:
Of fir'ar sa fie mai Lara! De-abia am ajuns acasa si am intrat cu sufletul la gura sa vad un beta frumos, Cred ca nici pe al meu nu l-am asteptat asa. Nici nu stiu ce sa iti zic caci stiu ca nu te pot ajuta cu nimic. Doar ca imi pare sincer foarte rau si ca sper totusi ca va veni un moment cu noroc mult pentru toate aspirantele de aici.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto