Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

many si eu am calcat pragul la matei basarab pt cariotip
mi-au placut. si sotului. pe noi ne cam inteapa doamnele astea de prin iasi. faci si niste vanatai de zici ca ai tu o problema. nici n-ai crede ca ele nu stiu sa intepe omul. asa se poarta. vai dar n-aveti vene!!!! i-auzi. n-am dar unii stiu pe unde sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@ Lara - iti tin pumnii stransi si iti doresc sa ai parte de un beta mare; eu nu am avut nici o senzatie de gravida, nici pana la beta nici dupa; multe zile m-am intrebat daca sunt eu mai nesi.... sau de ce nu simt nimic deosebit fata de alta dati.
Deci asta nu e un semn, dar sunt convinsa ca deep down inside stii si tu asta. Astept nerabdatoare rezultatul, dau refresuri peste refresuri.....la pagina.....SUCCES !!!

19+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

many, da, dar a fost o conjunctura favorabila
plecam in concediu in Andaluzia, Costa del Sol (Marbella), zbor din Buc/OTP; am ajuns cu o seara inainte, dis de dimi (sambata) am fost la M.Basarab, am facut profilul de trombo genetica (studiasem indelung situatia lab/clinici din capitala inainte), plus ATPO, antiADN dublucatenar etc, apoi run-Forest-run la aeroport, contzed (pe bune)..dupa 10 zile, la intoarcere, am ridicat, personal, rezultatele..recomandarea, am gasit-o pe topicul de trombo, am trimis si mail la clinica (sa vad daca se fac analizele respective si sambata), mi-au raspuns, m-au si sunat, ultra-profi & nice..primesc felicitari (pe mail) de Pasti, Craciun si LMA de ziua mea, pliante/catalog despre nutritie/sarcina ..sunt absolut impresionata de nivelul occidental al centrului..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Sabina , mersi ca te gandesti la mine. Sambata este ziua cea mare!!!!
Pana atunci tin pumnii foarte stransi pt Lara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lara,nici eu nu am avut niciun semn si nici acum nu am!Cateodata as vrea sa simt si eu ca sunt graviduta,sa-mi fie rau sau ceva,dar nimic...Iti doresc la fel si tie!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

many, da, dar a fost o conjunctura favorabila
plecam in concediu in Andaluzia, Costa del Sol (Marbella), zbor din Buc/OTP; am ajuns cu o seara inainte, dis de dimi (sambata) am fost la M.Basarab, am facut profilul de trombo genetica (studiasem indelung situatia lab/clinici din capitala inainte), plus ATPO, antiADN dublucatenar etc, apoi run-Forest-run la aeroport, contzed (pe bune)..dupa 10 zile, la intoarcere, am ridicat, personal, rezultatele..recomandarea, am gasit-o pe topicul de trombo, am trimis si mail la clinica (sa vad daca se fac analizele respective si sambata), mi-au raspuns, m-au si sunat, ultra-profi & nice..primesc felicitari (pe mail) de Pasti, Craciun si LMA de ziua mea, pliante/catalog despre nutritie/sarcina ..sunt absolut impresionata de nivelul occidental al centrului..

to be continued..

Mie imi place de ei ca imi vin analizele pe mail , fara cod analiza, client etc.Un beta cu taxa de urgenta 10 lei in 2 ore aveam rezultatul, dar cel mai mult imi plac ca sunt foarte atenti cand recolteaza la copii.
Cand pleci de la munca sa stiu cand mai arunc un ochi pe aici, sa nu ma bucur ultima ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Lara dar cei la care ai facut ieri beta nu iti pot trimite pe email rezultatul?
Iti dai seama ca ei deja stiu ca tu esti gravi;din cate stiu procesarea analizei dureaza 1.5 h.
Ne trebuie o albinuta sa mearga acolo sa vada

Mergi la inceput

fetelor, ma faceti sa rad..pai welcome to provincie..sau, cum era emisiunea aia..asta e adevarata Romanie??
Coco, dupa un Fet (parca) facusem analiza vineri si plecam acasa, la Cluj..acum, in conditiile in care lucreaza sambata, ii rugasem sa-mi trimita rezultatul pe mail..sambata, la ora 10 am sunat inca o data, reminder, deoarece nu primisem nimic..la ora 12 am revenit cu un telefon si mi-a raspuns portarul, care mi-a zis ca n-are habar unde sa caute analiza "berta" (sic) si nici nu o poate trimite..deci, sa-ncerc luni..duminica, mi-a venit cm
many dupa 17.30 (18.00) plec in mod normal..deci, nu mai devreme de ora 19

le: emisiunea era "asta-i Romania mea"

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pt MeAlex si Maria ! Sa fiti sanatoase si iubite. Ma grabesc acum cat inca imi mai misca neuronul, maine ma duc cu masinul in service si nu stiu cate imi mai amintesc din ce imi propun azi, de acasa nu mai pot sa intru pt ca mi-a expirat antivirusul si nu am apucat sa il reimprospatez - sotul imi tot zice sa incerc altul, deci se prefigureaza chestie de durata.
de aadina mai stie cineva ceva ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao, de ce nu instalezi Microsoft Security Essentials, e free si e antivirusul de la Microsoft (obviously) recomandat de toti IT-isti din firma
eu il am acasa, zero emotii si zero probleme
p.s.: sper, totusi, sa nu ramana ziua de azi, ziua lui zero

to be continued..

Mergi la inceput