Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ari, pen' ca e-n trend sa fii modest

le:(si al meu e < cu 5 ani decat mine)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

smaick eu inteleg ca te alaturi grupului de sarbatoriti, asa ca iti cant si tie un La multi ani ! Sper ca am nimerit-o
lara wow, ati nimerit spanioloaice bune !?!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ma alatur si eu sarbatoritilor de mai (maine e de fapt). La multi ani tuturor!
Lara, ai facut beta azi?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

qiao multam in avans
ari eu am fantasme cu tine cu parul prins
mealex oooo; se pare ca septembrie e o luna propice deci sami....

Mergi la inceput

Alex, facut ieri, soro, cu femeia cu pufaieli & oki peste cap, ring a bell??? azi, dupa job, merg dupa rezultat

fetelor, eu repet, am ZERO!!! simptome, ZERO!!! feeling de gravideala (cica exista), 6 bete de 0,0..in urma a 2 Fiv si FET facute la PK, never been pregnant, ever!! nici nu stiu cum e aia, ce e aia, blank total..asta, ca sa va aduc aminte istoricul de facts si sa keep u grounded
multumesc frumos pentru suport, apreciez maxim, sincer ma emotioneaza cuvintele de incurajare si vreau sa zic de pe acuma, tuturor, sar'na

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Of, scuze Lara, sunt varza...io-s setata pe modelul facut test dimi, luat rezultat dupa-amiaza. Si doar vorbiram de femeia aia...
Simptomele de sarcina sunt asa de vagi la inceput ca e greu sa le identifici chiar daca ai mai fost insarcinata, deci, nu te baza pe asta...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaik l-am prins azi cu un clestisor si pana la munca (40 min) clestisorul statea sa cada. Deci mai stau vreo luna, dar oricum de crescut, creste ca-n basme.

Mergi la inceput

Alex, modelul ala, draga mea, e model de capitala, mainly..nu sunt nici acasa la Cj (doar maine ajung), sunt intr-o alta capitala de judet, limitrofa, dar nah..nu se compara..probabil ca exista undeva un lab cu taxa de urgenta, dar eu m-am dus la clinica privata, unde cunosc si (ma) cunosc, ca sa evit experimentele acum, si nu se putea mai repede, nope..va invidiez, sincer, pt accesul la servicii de calitate si lab & clinici performante si farmacii & meds din Buc ("slabiciunea" mea e centrul M.Basarab, dar, sunt sigura ca sunt, multe alte posibilitati)..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ei la multi ani suratelor pt sotii vostri si pentru tine maria
lara am intrat acum cu inima batand soro bafta in continuare! nu stiu cum ai rezistat atat.
scapat si eu de ale mele. de acum program de voie. diseara cina si maine acasa spre my husband

ana eu le-as mai pune si niste celule implant daca ar avea clinicile astea fiv de vanzare dar am asa un feeling ca prin europa...nu ofera clinicile de fiv lucruri revolutionare. dar i-auzi taifunel e de la asiatici si vreau sa spun ca am ramas shoc-shic cand am citit de uter si spalat cu HCG si ce a mai facut el pe acolo...
aadina cum mai e?
loretta nu s-a incheiat perioada de asteptare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Alex, modelul ala, draga mea, e model de capitala, mainly..nu sunt nici acasa la Cj (doar maine ajung), sunt intr-o alta capitala de judet, limitrofa, dar nah..nu se compara..probabil ca exista undeva un lab cu taxa de urgenta, dar eu m-am dus la clinica privata, unde cunosc si (ma) cunosc, ca sa evit experimentele acum, si nu se putea mai repede, nope..va invidiez, sincer, pt accesul la servicii de calitate si lab & clinici performante si farmacii & meds din Buc ("slabiciunea" mea e centrul M.Basarab, dar, sunt sigura ca sunt, multe alte posibilitati)..

to be continued..

Dar tu ai venit pana aici sa faci analize la M.Basarab?

Mergi la inceput