Clubul "babelor" FIV-oase 35
Raspunsuri - Pagina 6
ioana3110 spune:
Eu de-abia acum va spun Buna Dimineata, ca am stat 3 ore pe la Parhon, nemancata, nebauta si cu asistente crizate in jurul meu CE frumos mi-am inceput ziua.....
Aristico, sa iti traiasca sotziorul si sa iti bucure viata, sa te umple de impliniri si iubire!
Qiao, merci scumpa mea. Esti generozitatea intruchipata doar ca mie imi trebe ZEN cu tona ca nu mai pot.
Am stomacu'n gat non stop. Ieri am fost la Sala Radio la concert dragutz, violoncel cu orchestra, foarte fain, si tot nu m-am relaxat mai deloc. Zici ca-s nebuna. Ma streseaza astia de la serviciu, chiar daca sunt in concediu medical si vreau sa uit de ei.
Doamne, oare e adevarat ca le intorci tu pe toate relele?
Lara - eu nu mai pot cu testul tau! Vreau sa ma imbat si eu alaturi de voi la terasa! Hai te rog sa fie pozitiv!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
anaasta ziua lui a fost luni si imi propusesem sa imi dau doctoratul in facutul unui tort, dar au venit musafirii si abia daca am reusit sa gatesc ceva comestibil pt ei. o sa incerc in w-e asta sa fac unul; nu am facut in viata mea, dar sunt optimista :)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
sar'ma, graviduto
qiao daca nu iei nota de trecere, intotdeauna exista Georgis, care are torturi fenomenale (eu sunt indragostita de cele de la Dr. Taberei 34)
QiaoBing spune:
ioana am o slabiciune pt fetite, asa ca pt binele bebelinei-balerinei (vezi, am pus-o pe ea pe primul loc si asa ar trebui sa faci si tu) am suplimentat productia de ZEN si am inceput transmiterea, stai pe receptie !
ari daca mi-au iesit mie cozonacii si pasca e musai sa iasa si tortul ! e suficient ca azi "am gatit" de la magazin o iahnie de fasole
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
smaick spune:
Buna fetele
"La multi ani!" tuturor taurilor sarbatoriti in trecut (qiao), prezent (ari) si viitor (maria). Ari, qiao sa fie sanatosi si fericiti si voi alaturi de ei
maria noi ne mai "auzim"
cu modestie ma alaturi si eu grupului
o zi buna tuturor!
Lara27 spune:
huh, auditorii sunt la masa
si io, si io, cu modestie ma alatur grupului de urari de "La Multi Ani", pentru trecut-prezent-viitor (sot qiao, sot ari, maria)
qiao, meine Liebe, capsunii ia cumparat hubby aseara, de la un legume-fructe de lg noi, unde patronul are mereu marfa proaspata si buna-buna (ceva mai scumpa, totusi, ca in piata, 10lei/kg, din Spania..poate au venit odata cu suporterii de la meci); de dimi, mai ramasese o mana de capsuni, pe care mi i-a pus "la sufertas" si i-am mancat la "french breakfast"..
to be continued..