Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bine ca nu a facut botic Samiroiu' din cauza visului tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

aristico, rad de juma de ora de nu ma pot opri! Tu ar trebui sa scrii carti fata mea, ca te-ai imbogati p[este noapte! Esti fantastica!

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Lara eu n-am vrut sa deschid netul aseara, ca dupa ce-am testat beta-al meu, a venit cris si smaik si mi-era ciuda pentru toate rezultatele. Am deschis azi, am ocolit topicul asta. Pana la urma am citit. Mi-as fi dorit sa vad rezultatul "ala" de pe hartie, pentru "o liniuta pala" din pipilica. Sa te incurajez/imbratisez? Ce rost are, c-o faci singura, o face sotul tau si sti ca, inevitabil iti vei reveni. Acum suntem in acelasi punct: Tayfun cu minunile lui, sau progenitura de la pustii cehi?
Eu am convenit cu sotul sa facem o mega petrecere in weekend alaturi de 26 de prieteni foarte buni. In seara asta ne ducem sa cumparam d-ale gurii si licoarea lui Bachus. Stiu ca ma va durea capul duminica, dar ziua de sambata va fi dedicata unui dezmat necontrolat, cu muzica buna, macare grea, alcool in cantitati mari si oleaca de negare. Imi place ca mi-a venit ciclul si ca-mi scade estradiolul si ca emotional, din acest punct de vedere, voi fi apta pentru party. Uite, eu intristarile le pun pe baza estradiolului
Declansarea a fost cu doua fiole ovitrelle, facute la 1:30 noaptea.
Eu am bocit aseara, Doamne cat am bocit! Multumesc elenusha pentru cele 46 de minute pe care mi le-ai acordat, ca nu reusisem sa bocesc pana aseara si eram o Etna in miniatura. Apoi am inceput curatenia si-s foarte mandra de ce-a iesit. Am pupat cheliosul si-am adormit intr-un pat cu "cearceafurile de matase" - ca am doar o bucata, primita si asta si o folosesc cand vreau sa ma alint. Iar dimineata a inceput haosul: am lasat apa sa curga-n cada si-am uitat-o si-am vazut urme pe parchet. Parchetul meu curatat in seara precedenta? Dap - erau urme de motan! Luat motanul si spalat complet. Apoi, in baia de jos a aparut o urma pe tavanul fals. Am incercat s-o usuc cu mopul, sa nu vada consortul cum ii nenorocesc eu banisorii la 6:30 dimineata. Inutil - urma a ramas! S-a trezit sotul care-a crezut ca-i pregatisem cada, ca era apa doar pe jumatate si stie ca eu o umplu pentru mine. Si-a intrat, ca doar a vazut ca era si plina de spuma. Eu acuma nu i-am mai zis ca spalasem motanul, ca oricum se bagase. Am profitat si-am luat feonul, incercand sa usuc tavanul. N-a mers nici varianta asta. L-am lasat asa ca mi-am amintit ca n-am scos cainele. Era tardiv. Facuse la intrare in casa, ca-i batranior si nu s-a mai putut tine. Am vazut eu ca-i putin ud covorasul de la intrare. eram desculta. Am bagat si-al doilea picior, sa ma conving ca e ud. Apoi am vazut ca vasul cu apa era plin si-am simtit mirosul. Stateam in pipi de coker! Am "eliberat" sarmanul animal si-am luat-o prin casa, pe acelasi parchet spalat de cateva ore, lasand dare dupa mine. Luat mopul, spalat intrarea, spalat cockerul. Sotul a vazut pata - crize maxime! Vazut cainele fleoscait - hohote! Ca ce bleaga-s eu, c-am calcat in licoare...daca stia el in ce s-a spalat? Am ajuns la munca mai tarziu c-o ora, cu un zambet sinistru pe fata, gandindu-ma cum imi multumea in masina sotul pentru surpiza cu baia Si mi-am mai amintit ca in urma cu cateva zile ii dadusem cockerului un bob de strugure pe care l-a scuipat, l-am pus pe masa, langa bolul cu struguri, pentru a-l arunca, dar sotul l-a mancat. Si-atunci am tacut. Ma gandeam ca, dac-as avea copii ar avea foarte multi anticorpi...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mda
in sfarsit acasa
ma bucur sa va gasesc shontilic shompic ok. sper sa fiti cat de cat ok.
am mers cu un jeg de tren...in care am cunoscut urmatoarele personaje:
1. o familie de batranei care aveau 5 copii
2. 2 surori care proveneau dintr-o familie de 8 frati. sora lor cea mai mare s-a casatorit cu un baiat care provenea dintr-o familie de 18 frati!
3. un domn care avea 7 copii.
so...cam cum ma simteam eu? pierduta total:) le-am zis ca eu am cunoscut o familie cu 11 copii doar la televizor
lara te salut cu drag
bombi ... as lua o decizie care sa ma avantajeze. daca as fi fericita si el ar fi sigur fericit chiar daca mai tarziu. problema e sincer ca cele 2 solutii sunt delicate! parca mai delicate decat ale noastre...
ari si eu am oroare de aceeasi varsta de 50-60 fara copii. aveam o doamna pe scara la bloc cand eram copil careia ii murise unicul copil de leucemie...murise de mica fata ei, anii trecusera, copii n-a mai facut si impartea bomboane, dulciuri si pahare de cristal copiilor de pe scara...e cea mai trista fatza pe care am cunoscut-o. parca nici matusa mea nu arata atat de suparata.
ady bafta la estradiol!
sami visezi foarte colorat, animat si cu actiune sa zic asa. eu nu visez in genul asta...

Mergi la inceput

Sami nebunatico! Iti sta capul la aventuri?
Dar mie-mi place de Samiroiu cu reactiile lui. PArca-l si vad :-))))))

Citat:
citat din mesajul lui samira33

mai fete...io am visat ca-mi inselam sotul
sa va povestesc:saptamana trecuta m-am "ciondanit" cu un director de vanzari,partener de afaceri...e impropriu spus m-am ciondanit...de fapt el s-a purtat ca un mitocan iar eu m-am abtinut si am fost civilizata...da l-am "spurcat" si eu in gand
in fine....cu acest individ-care imi e tare antipatic, avem o legatura.
eram impreuna si era fericit nevoie mare.
m-a sunat Samiroiu sa ma intrebe unde sunt...si io am mintit...am zis ca-s la munca
mi-a zis sa vin acasa ca tre' sa-l duc la aeroport ca pleaca in Germany.
si amantezu' s-a suparat ca tre' sa plec...da io i-am zis:
-lasa...ma duc repede si-l duc la aeroport...bucura-te ca pleaca si avem 3 zile numai pentru noi

si m-am trezit.
si i-am povestit Saamiroiului...si el se uitam cam nedumerit la mine

Mergi la inceput

Ftelor, eu stiu ca probabil nu sunt cel mai bun exemplu de dat sfaturi dar dupa ce am citit-o pe Ari, Bombi si Cocolino, m-am hotarat totusi sa ma bag in seama cu permisiunea voastra. Sper sa nu ofensez pe nimeni ca va spun cu mare drag urmatoarele.
Inainte de acest ultim FIV, stiind ca sunt varza cu AMH-ul, luasem si eu o decizie: Daca nu iese, merg pe ovo donate (chiar am vorbit cu Sami pe tema asta si ii spuneam, inainte sa fac beta, ca am nevoie de un plan B ca altfel o iau razna)
Dar m-am hotarat la ovo donate dupa un an de zile, la inceputul caruia nici nu am vrut sa aud de astfel de variante. Doar ca DD ne-a scos in cale o sansa incredibila: O foarte buna prietena de-a mea a nascut acum un an jumate, o fetitza. Noi mergeam foarte des pe la ei si prietena mea m=a incurajat sa ma joc cu fetitza, sa stau cu ea, sa o culc, sa am grija de ea, ba chiar a apelat la mine in cazuri de cate o zi sau o noapte cand ea nu era acasa ca avea treaba. Fetitza s-a atasat de mine si eu de ea. Dar nici nu stiti cat de mult. Am iubit-o si o iubesc enorm, desi nu e nici un grad de rudenie intre noi. Visam noaptea cum o tin in brate si ma linisteam. Era un sentiment fantastic. Si atunci mi-am dat seama ca nu neaparat ideea de mostenire genetica are legatura cu iubirea si atasamentul fata de un copil. PEntru ea, si acum, sunt un fel de mama surogat si chiar ma gandeam ca nu cred ca voi putea sa iubesc un alt copil mai mult decat pe ea. Inca nu am aflat asta dar cred cu tarie ca e de ajuns sa creasca langa tine ca sa il consideri al tau.
Va pup foarte tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc mult pentru urari! Va doresc tot ce va doriti si voi!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput