Pinguinii se imbraca de la Prada [15]

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

am luat-o usurel in freza.

nu mai stiu daca mi-am exprimat entuziasmul si aici (sau doar pe FB) ca merg in septembrie la Budapesta la concertul formatiei mele preferate, minunatii de la Il Divo. eram atat de incantata ca in sfarsit trec si ei granita Europei de est... asta a fost de Paste, cadoul pe care mi l-a adus iepurasul (desi initial trebuia sa fie un auto-cadou, am fost nevoita sa apelez la un prieten din Viena sa-mi cumpere biletul, intrucat chiar daca persoanele lor fizice trec cu mult curaj granita estului, modalitatea de plata de pe site-ul lor nu pare prea dornica s-o faca - cu alte cuvinte nu accepta carduri din ro; prietenul n-a acceptat sa-i rambursez costul biletului - care nu era deloc neglijabil, ca n-am vrut in randul enshpe sa ma uit la ei cu binoclul, ci mi-a trebuit neaparat bilet de "diva" care permite intrarea in culise, poze cu magnificii, nu stiu ce mic cadou, si loc undeva in primele 5 randuri, sa am vizibilitate buna la asemenea masculi asa ca asta a fost cadoul pe care mi l-a facut prietenul de Paste (a se citi "amic", nu intelegeti altceva).


... ca azi sa vad pe net ca flacaii si-au luat inima in dinti si au concert si la Bucuresti, doua zile mai tarziu dar deh, n-avea farmec sa-i vad elegant, la un drum cu taxiul distanta, e mai palpitant sa implice si-un zbor low cost si-un hotel la mama dracului (adica la cateva minute distanta de arena pe care are loc concertul).

da' ma enervez si-o sa-mi iau bilet si la Sala Palatului, na. de data asta nu de-ala cu pret exorbitant - adica sper, ca habar n-am ce pret vor avea locurile normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Prietenul asta al tau mi-a starnit interesul ... mai accepta si alte prietene, nu de alta dar am auzit de un concert la Madison Square Garden cu U2, accepta carduri din Europa si diva am fost intotdeauna, parol !!! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
diva am fost intotdeauna, parol !!! ...


doar ti s-a parut ca sa fii diva cu adevarat costa 40 de euro. nu glumesc. asta a presupus achizitionarea biletului: mai intai inscrierea in grupul divelor, contra acestei taxe, si abia apoi cumpararea biletului, care-a costat cam de 6 ori si-un pic cat taxa de diva. cu alte cuvinte, nu oricine poate da sutele de euroi pe un bilet, ci numai divele cu patalama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

N-am inteles ce mi s-a parut ? Ca sunt diva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

N-am inteles ce mi s-a parut ? Ca sunt diva ?


exact! ai chitanta si mail de confirmare? nu? atunci sorry, nu esti

am gresit, costa "doar" 30 de euro sa te faci diva

Our Price: €30.49 EUR

Qty: 1


The Il Divo DIVAS Tour Fan Club subscription is the ultimate package for Il Divo fans.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Unde ati disparut????

Eu am scuza ca in harnicia noastra, dl sot la indicatiile mele pretioase a taiat cablul de tel/ net in timp ce ne chinuiam sa plantam o tufa :). Si fiind unde suntem, de la incident (marti) abia azi au venit sa repare.

Pe bune ca nu inteleg cum nu intra tara asta in colaps. Daca aveti chef de situatii la limita kafkiana, va invit la istoria sumarizata a telefonului meu fix:

- oct 2011: instalat telefon fix

- dec 2011: cuprinsa de ingrijorare de frica unui eventual faliment al companiei, datorat faptului ca pareau a nu-si deranja clientii cu facturi - ii sun si ii intreb daca nu doresc sa-si implementeze serviciul de facturare. rezultat: aflu ca vecinii mei de peste drum primesc de zor facturile si notificarile mele (de unde au stiut sa vina in oct sa seteze tel la mine daca adresa din sistem e a vecinilor - ramane un mister)

- aceeasi zi: solicit schimbarea adresei de facturare. Raspuns: nu se poate, e foarte complicat sa facem asta in sistem. Dar, putem creea un cont nou cu adresa corecta. Ok. Zis si pe cand ajungem la facut, hop ca nu se poate fiindca pe aceeasi adresa mai exista un cont, de data asta pentru net, dar facut pe numele sotului. Se poate trece si acest cont pe numele sotului? Da, dar avem nevoie de acceptul lui. Stati pe fir si il sunam. Stau pe fir, il suna, iar sotul meu evident ca nu raspunde fiindca nu cunoaste nr si nu se deranjeaza. Prin urmare, ramane ca la ei....

- peste 2 zile: incerc din nou. De data aceasta, alta voce la telefon, sigur, se poate, facem si va si expediem din nou factura o aveti im max 2 zile. Done!

- peste 6 luni: cablul taiat dupa cum va spuneam. Sun la compania de telefon si aflu ca:

pot veni abia peste 4 zile
dat fiindca incidentul a fost accidental si nu premeditat si a fost in afara casei si nu in casa ca rezultat al unei modificari structurale, reparatia e gratis

- azi: stau cuminte si astept in casa venirea specialistului. Cand apare masina rosie cu litere albe, opreste pe driveway-ul vecinului. cel de peste drum. acela cu facturile, daca va amintiti :D Cu o oarece banuiala, dupa 5 min in care nu se intampla nimic, imi iau inima in dinti si umbrela in mana si traversez. Ma prezint si indraznesc sa spun ca si eu ii asteptam. Raspuns: au o singura inregistrare pt zona, un cablu taiat la casa la care se aflau. Imi permit sa spun ca eu am cablul taiat, si nu aceea e casa mea. reusesc sa il conving! URAAAA!!!! vine si repara

- peste 30 de minute: fiindca avem si internet pe acleasi cablu dar e externalizat la o third party, trebuie sa platim totusi 100 $.

- nu platesc. sun la companie. tanti de acolo imi spune ca daca tehnicianul spune ca tre' sa platesc, apoi trebuie sa platesc. Da, dar care sunt cazurile in care tehnicianul poate sa decida ca trebuie sa platesc? nu se stie. Se cauta in proceduri. Nu se gaseste. ramane ca depinde de tehnician. care plecase intre timp. si eventual sa mai sun peste cateva zile sa vad daca tehnicianul a facut nota in sistem ca trebuie sa platesc :D

- invinsa de sistem, spun bine, multumesc, macar am telefon si net inapoi.

- 15 min mai tarziu: tanti aceea, aparent foarte draguta, se duce la manager si decid ca
a fost in afara casei
a fost un accident

si in acest caz nu trebuie sa platesc 100 de dolari. Dar, totusi, sa fiu atenta la factura si daca apare suma, sa ii sun inapoi

Dar am net!







Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahaha - Aqai, bine ai revenit in lumea civilizata a comunicarii.

Noi tocmai ne hotarasem (adica eu il cnvinsesem pe barbata-meu) sa mergem weekendul asta la ocean, asta in amintirea weekendului trecut cand au fost 30 grade afara si noi am fost la un circ ambulant care s-a tinut intr-un cort fara aer conditionat . Ei bine, acum ploua si sunt 17 grade, adica fix bine de stat imbracat.

Maine avem hockey, patinaj, inot si un birthday party pe care i l-am pasat lui barbata-meu ca eu vreau sa imi caut niste sandale rosii, dupa care ma uit de mult si incep sa cred ca nu s-au inventat inca ... deci imi trebuie un toc mediu, sa nu fie foarte decoltate, sa nu ma roada, sa nu fie de lac, sa aiba talpa dubla, sa fie rosiu-caramiziu si sa-mi faca glezna mea de elefantzica sa semene cu o gazelutza. Vorba lui Jobs "daca vreti sa cunoasteti viitorul, atunci inventati-l" - cred ca trebuie sa mi le inventez.

Duminica alta nebunie, are fica-mea picture day la dans, fix in mijlocul zilei, la 1:30 P.M. - trebuie imbracata in costum si fardata frate ..s-o creada ei. Nu, nu - nu este la Toddlers and Tiaras, arunc banii pe un fel de Broadway show in care se canta, danseaza si vorbeste pe un scenariu care urmeaza sa ma dea pe spate la spectacolul final ...o sa vedem.

Va doresc weekend placut si Aqai, comunicare vesela si gratis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

De atata ploaie mi s-a topit ghetarul de sub picioare si de atata lipsa de soare am cazut in neagra depresie. Sau poate gri?

Ca sa incap la nunta am hotarat sa slabesc 4 kg intr-o saptamana, ceea ce e foarte simplu pentru mine. De data asta mi-am zis ca dieta cu supa de varza e potrivita. Nimic mai gresit! Nu numai ca am tinut dieta cu strictete si m-am umflat cu supa dar dupa 3 zile eram constipata si cu 400 grame in plus.
Am revenit la dieta mea obisnuuta si am obtinut -1,8, insa nu indeajuns.
Astept sa mai iasa soarele si ma duc la cumparaturi.

Saptamana asta fata mea a fost remarcabila. Remarcabila la proasta dispozitie si la revarsare nervi pe mine.
Revarsarea asta s-a produs zilnic 12/24 cu precadere dupa ora 23.
Am rezistat cu stoicism tuturor elucubratiilor dar nu am facut fata.
Intelegeti ce vreau sa spun?
Mi-am vazut de treaba, insa simteam cum bula de nervi urca din stomac ajunge in laringe unde o strangulam sa nu iasa in timp ce ma gandeam ce sa sparg.
Rezultatul: in nicio noapte nu am dormit mai mult de ora 4. Pana si zombi arata mai bine decat mine.


Ieri 1 iunie a dat examenul la engleza care e banal pentru ea. Ce o sa fie cand o da evaluarea nationala pentru admitere?

Aseara am adormit pe la 10. Am incercat. Inainte m-am uns pe fata cu niste creme si uleiuri in dorinta de a minimiza efectul zombi. De ce trebuia sa vina la mine sa patineze cu degetul in obraji? De 3 ori i-am zis sa ma lase-n pace. Intr-un final a inteles si a adus un creion cu care ma impungea in pleoape.
Doamne, are 14 ani si minte de 3.
Dar, stati asta nu a fost tot. A urmat inghetata. Mi-o punea cam la 1 cm distanta de fata si gat si aerul ala inghetat imi producea fiori reci.

Concluzia:
- azi ma voi intoarce acasa dupa ora 22. Fac cumparaturi si vad toate filmele. Singura ca nu am chef de nimeni pe langa mine.
- o sa pun in dormitor clanta cu cheie.








--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vivi,Vivi.....fruntea sus...esti poate putin surmenata?Bucura-te ca nu dai banii pe doctori....ce copilaroasa e fata...las` ca are timp sa se maturizeze....sa vei io,femeie serioasa cum ma dau in taior pe tobogan si alerg cu Eva prin parc,chiuim si radem....ba ne-am si tavalit....avem asa putin timp de petrecut cu puii nostri,timpul trece,vom fi batrane si ne vom dori sa fie sg,problema ca ai nostri copii ne sicaneaza cu creioane bagate in pleoape.....hai fruntea sus..esti santoasa,baga niste pastile de ceai verde si vezi cum incapi in rochita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eumada, mersi de incurajari. Am baut saptamana asta 1,5 kg ceai verde/zi, da de pastile nu am auzit.

Acu va las ca vreau sa plec pana nu vine fata.



--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput