Pinguinii se imbraca de la Prada [15]
Raspunsuri - Pagina 24
Aqai spune:
Aha, deci nu s-a topit ghetarul :) Sa admitem atunci ca toata lumea era plecata la cumparaturi? Ca vad ca e febra garderobei noi.
Mianna, welcome back.
Noi noutati nu avem, ne vedem de vara noastra timpurie, piscina, copiii simt miros de vacanta deja:)
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
kariguld spune:
vreau sa fug de acasa. ceva idei?
miros a mancare, mai precis a clatite coapte si ciulama de ciuperci. copila tuseste si boracul se plange ca il scuipa. si-a pus o masca medicala si dopuri in urechi. am decis ca fiecare sa stea in genunchi la colt.
in doua luni ne mutam din casa asta. suntem in faza de planuri ptr o noua bucatarie. si ceva mobila care nu se mai potriveste in noua casa. eu am pus ochii pe o masa rotunda si scaune negre.
astept sfaturi cum sa fug de acasa.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld vreau sa fug de acasa. ceva idei? ... astept sfaturi cum sa fug de acasa. |
Puah, si spuneai acum cateva pagini ca nu te penetreaza criza ...
Mianna, bine (ca) te-ai intors, ca nu mai puteam de ciuda
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Puah, si spuneai acum cateva pagini ca nu te penetreaza criza ... Mianna, bine (ca) te-ai intors, ca nu mai puteam de ciuda |
aoleu? asta inseamna criza? mama mi-a spus ca femeile din familia noastra, adika strabunele, nu a avut niciuna crize de varsta. da cine stie? ptr toate e un inceput.
no, io vreau sa fug de acasa ca n-am chef de planuit mutari si bucatarii si mobile patrate sau rotunde. astazi nu am chef. nu am chef ptr ca am dureri.
buflea spune:
Kari, zip-it !
Nu ne intereseaza DE CE vrei sa fugi de acasa, fiecare are motivatiile proprii ... apreciem destainuirea.
Sper totusi sa treaca durerile, alea nu sunt de la criza, ca pe mine nu ma doare nimic ...deocamdata.
kariguld spune:
acum e liniste la noi, copii fac precis ceva rautati in camerele lor. feciorasul si-a atarnat pe usa "Please Da Not Disturb".
maine precis voi avea o zi super!
Aqai spune:
Sorry de dureri, e neplacut. Ai voie sa fugi de acasa. Cred ca solutia e sa apelezi la serviciul de printi calare pe cai albi :)
in rest, te inteleg si cu planuitul. eu si sa am chef nu mi-ar iesi....
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld no, io vreau sa fug de acasa ca n-am chef de planuit mutari si bucatarii si mobile patrate sau rotunde. |
aici te inteleg. eu am gasit rezolvarea si pentru asta - mi-am cumparat apartamentul gata mobilat mi-au ajuns alergaturile dupa covoare (pardon, covor, la singular) si perdele si draperii. da' cel putin nu ma durea nimic. sa treaca repede durerea