Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana, multam de reteta, in weekend o testez si eu

Eca ce mai papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ola ola

iar pic de somn , T s a trezit si azi la 6.30 nu ma pot obisnui si pace cu programul asta si lipsa somnului
e posibil sa se fi trezit si mai devreme , dar eu la 6 jumate l am auzit ca vorbea si canta de mama focului
m am intors cu spatele la el si ma inghiontea cu picioarele si pumnii in spate , ma tragea de par
asta e , nu stiu cu cine o semana asa matinal ca noi amandoi am rupe patu' cu somnu'
de atunci si pana la ora asta , a dormit doar 10 min ! are concert de triluri si gargare , e tare vorbaret copilul meu

ooka , iris , mikka va inteleg si va compatimesc cu asa copii mofturosi
eu cred ca m am plans cel mai tare pe aici ca nu mananca al meu , din fericire fetele voastre mananca lapte , la al meu cand i se pune nu pune limba pe nimic
acum e in saptamana in care mananca solide (asa si asa) dar sa nu vaza laptele , urla de cand ma vede cu sticla in mana

anca ce fel de mazare ii dai ? cum o faci ?

may poate bea vrea sa si schimbe ora de somn , ma gandesc ca totusi daca era f obosita ar fi adormit ea pana la urma , dar nu dupa o ora jumate
mie mi se pare oricum ca se culca f devreme , ca doar nu mai este bebelus :) al meu se culca la 22.30-23 si se trezeste cu noaptea n cap
si se mai si scoala o data pe la 3-4 sa manance
tre sa ai nervii tare , ce sa mai :D

creola pozele sunt minunate , ai doua fete pe cinste
elisa este o zambareata , o bucalata de ti vine sa o papi toata
voi in ce perioada mergeti la mare ?

lali ce ti face surioara cea mica ?

nanna ce fel de carne i ai dat pana la urma , din comert ? ce animal ?
eu ii dau muschi de vita si uneori piept pui , curcanul nu i place si i au iesit si niste bube pe el cand ii dadeam

kora imi pare tare rau de problemele lui Iannis :((

mikka daa , eram multe si ce frumos mai era
dar cu timpul o sa fim din ce in ce mai putine , din pacate :(

_

de T 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade, sa-i dai vrabiuta de vita ca este frageda..

De fapt eu ii dau vrabiuta de vita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

rach, ce ste vrabiuta de vita?

jade, am ras cand am citit ce face T dimineata, mi te si imaginam rupta de somn si el impingandu-te cu pumnisorii si piciorusele lui mici si grasute
Si Maria tot la 6-6.30 se trezeste si incepe sa faca aaaaa si mai gangureste in legea ei si daca vede ca nu reactionez trece la asalt, ma trage de nas, scutura de pijama, ma mai trage de cate o tzitzi daca gaseste (asta doare ca naiba)
azi noapte s-a trezit de vreo 5 ori plangand de mama focului ca nu ma gasea, se intorsese in diagonala, cu capul pe la burta mea si cu picioarele statea pe taica-su. e tare ca noi dormim pe cate o margine de pat, nemiscati si ea pe trei sferturi si e ditamai patul...

Mergi la inceput

Este carnita de pe sale.Nici eu nu am stiut dar mi-a zis o prietena.

Mergi la inceput

Anastasia doarme de la 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata, la amiaza!!

Kora pe Ianis, tinem pumnii ca a doua opinie sa fie mai buna.
May si Iancu e mofturos seara dar dupa baita e un mielusel abea asteapta sa pape si sa se culce.Noi ne culcam pe la 21:00 dar tare vreau sa se culce si el mai tarziu sa putem stam mai mult pe afara.
Hayat sper ca Razvanel e bine, te mai asteptam pe la noi.
Jade asm cumparat mazare congelata ca cea la conserva are sare.O fierb cu morcovel si apoi o amestec cu carnita si blenduiesc.Sper sa ii placa, iti spun mai acusica rezultatul.
De dimineata a mancat pepene cu branzica, a fost ffff bun i-a placut, dar na el nu e moftoros la mancare.
Nanna poate ne vedem saptamana viitoare , sper sa isi revina vremea.

Noi azi iesim la SB cu fetele de la munca , pana atunci vreau sa mai stang cate ceva prin casa si sa fac ceva de mancare.Meniul de azi e ciorba de cartofi cu loboda si ffffff multa verdeata.Dar tare as manca si ceva bun, problema e ca nu stiu ce?O sa ma duc pana jos la cofetarie sa iau ceva cred....Tiramisu suna fff bine

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Hello fetelor!

Sunt si eu pe aici, nu am plecat nicaieri, cu atat mai putin pe FB

Aici e vreme urata, ploua si deci stam momentan in casa. Eu ar fi trebuit sa am mai mult timp si deci sa intru mai des pe la voi dar nu stiu... timpul trece asa repede ma joc cu Dani, gatesc, mai fac una alta prin casa si e seara deja. Acum sunt si putin prinsa ca ne vom muta din Bucuresti si deci trebuie sa amenajam apartamenul din Cj Momentan suntem in stadiul de ales bucataria restul mai pot astepta, mai putin dormitorul, camera lui Dani are de toate mai putin dulap dar e ok.
Sunt si destul de ingandurata cu serviciul trebuie sa-l schimb si nu e chiar super pt ca inseamna sa lucrez 8 h, aici m-as fi intors pe 6 h 

Nanna, Mikka va inteleg in privinta alimentatiei si mai ales a carnii va urez bafta daca va decideti sa mergeti pe calea asta. Eu nu sunt suficient de documentata sa ma pronunt in directia renuntarii la carne. Din cate mai citisem mai demult am retinut ca pentu copiii pana la pubertate nu e indicat regimul vegetarian (ma refer strict vegetarian, nu ovo-lacto-vegetarian).

Kora, imi pare rau de problemele pe care le are Iannis. Va urez multa sanatate si sa le rezolvati cat mai repede

Aaaa sa nu uit, Dani se tareste prin casa inca nu merge de-a busilea dar se taraste de numa numa.

Noi azi am papat cereale, i-a placut amestecul f mult.
La pranz am avut orez, morcov, o jumatate de lingurita de ulei de masilne si carnita de pui. A papat putin doar .

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

racheel lasa copilul sa doarma.si Iancu doarme mult ziua cam de vreo trei ori cate o ora, de multe ori si mai mult.Dar nu vreau sa se schimbe asa mai am si eu timp pentru ceva.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut,

eu de ieri nu am avut net, vecinii de linga noi se construiesc si aduc materiale de constructie cu camionul si cind descarca atinge fierele de telefon asa ca le-a rupt ieri si am stat si fara telefon si fara internet....

Creola si acum vreau o filipineza sa aduc, insa compania cu care am colaborat nu mai recruteaza bone, si din pacate eu nu pot sa o aduc, daca nu am companie in care sa o angajezi si sa ii fac contract de munca legal ca sa beneficieze de acte, permis de sedere....

acum local nu pot gasi pe masura, eu vreau cu studii pedagogice si o experienta de cel putini 10 ani dar nu gasesc, rude nu vreau sa iau....mama sotului nu vrea zice ca Lera e prea activa si ea nu se descurca....mai incercam inca.

Lena iti raspund cu intirziere, nu este faina din hrisca in vinzare, dar eu o fac prin maruntire, sau mai nou, cumpar cereale din hrisca de la HIPP fara fructe sau alte cereale combinate si asa o dau si Lerei si fac si biscuiti din ea, la fel procedezi cu ovasul sau orezul.

Oaka nici fetita mea nu mananca mai nimika, eu nustiu de ce dar i se face greata si gata nu vrea nimik in gura
azi i-am dat 2 capsuni blenduite cu dovleac placintar si mar cu para la aburi facute inafara de capsuni...daca a mincat 5 lingurite...apoi greata si plinsit si scuipat

eu nu mai stiu ce sa ii mai pregatesc, ma streseaza lucrul acesta mai ales acum cu jobul asta, ea nu papa mai nimik decit lapte titika.

May si a mea asa face de o saptamina, ma chinui sa o adorm mai mult timp, si la noi era ora de culcare 8 acum trecem usor si de 9-10 iar noaptea e agitata in ultimul timp, se trezeste des si plinge....dintii

Kora imi pare rau sa aud vesti triste despre Iannis, poate totusi mai cere-ti o parere de la alt medic sa comparati raspunsurile, te incurajezi sa lupti pentru puiut sa se faca bine, poate nici nu are nevoie de tratament hormonal, poate se rezolva de la sine

Iris imi pare rau ca nici fetita ta nu papa bine, sper sa treaca perioada aceasta si sa ajungem si noi mincaciosii strugurasi din urma

Zubi e ceva caracteristic pentru unii bebelusi sa aiba diaree cind le iese dintisorii, mai bine mergi la pediatru sa il vada, nu iti fa griji, noi suntem constipate, nici nu mincam ca lumea, si e agitata rau din cauza lor

Seidana ce mai faci?

toate mamicile, merg sa gatesc legumele...desi stiu ce urmeaza

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput