Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 15
mikka11 spune:
marryan si eu as accepta job-ul. si apoi as pleca in USA si nici nu m-as uita inapoi.
Dbunny spune:
jade talcul cica se lipeste de plamani si provoaca cancer, se inhaleaza pe nasuc si gurita si nu-i bine. eu am primit talc lichid, dar nu face efect la fel de bun ca pudra.(deci nu da banii!) pudrat la fofoloanca iar nu-i bine ca cica poate da cancer de ovare, uter si alte dastea...
pasta de apa folosim marca Lutsine Eryplast, tre sa aveti si voi, e pt kur de fapt, scumpa daŽ buna...
marryan eu la primul copil am avut job bun, si nu l-am lasat. am preferat sa profit de el, caci concediu de maternitate aici e doar 16 sapt, asa ca m-am intors la munca dupa 4 luni. si bine-am facut ca uite acum nu mai prind asa ceva...
JadeJador spune:
bunny merci
pt cine este interesat de biscuiti de casa pt bebei , vedeti AICI o reteta
_
de T 8+
LenaC spune:
Nu e nimeni pe FB, Se mai pune cate un filmulet din an in paste :D
Jade, nu ti-au iesit amari, eu am aflat ca faina de mei este cam amara de la solaris cel putin.
Daca vreti biscuiti fara gluten folositi faina de hrisca, quinoa ;)
alayna spune:
Marryam ,ia si accepta job-ul mai ales ca o sa aveti nevoie de banuti daca plecati din tara
Bunny ,ooaaaa noroc ca nu folosesc pudra de talc , e periculoasa dar cred ca se si exagereaza un pic
Sa inteleg ca napul baloneaza? Atunci cred mai amanam si noi un pic ,i-am dat azi brocoli si s-a partzait intr-una
Klau cum au iesit sarmalele ?
Racheel,las-o sa rontaie si ea la un colt de paine , mie mi-ar fi frica sa nu se inece de la firimituri ,doar atat altii mananca paine inmuiata in supe sau ciorbe de la 4-5 luni
Lali ,i-am pus si eu Nourei fulgi de ovaz la inmuiat ,maine vreau sa-i dau cu mar ,dupa laptele de dimineata .Cu ce se mai poate combina ?
Nu umfla,baloneaza ?
Oana ,multumim pt reteta ,dar de ce asa fugitiv pe forum ? Nu ne mai zici nika de Eca ?
Jade , mersi ,dar habat n-am cum se coace/prepara napul ,asa ca mai astept
T ce mai papa ?
De la AC ma simt tare rau ,in casa nu-l pot suporta iar in masina il dau la minim sa nu deschid geamurile sa fie curent
Cand se inlocuieste o masa ?????
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
michella78 spune:
buna dimineata!
dau cafele, sucuri, ceaiuri, frappe-uri! orice va trezeste pe voi! pentru mine pastrez o cana MARE de ness! Stefan merge in patut tinandu-se doar cu o mana. si de dragul mersului nu mai doarme nici noaptea . apuca un somn de 2-3 ore si daca se trezeste ... incepe turele! e atat de incantat de noua achizitie incat ii piere somnul . ziua trebuie lasat sa adoarma in carut, ca, daca il pui treaz in patut are impresia ca l-ai pus pe bulevard!
multumim pentru reteta de biscuiti de casa!
aerul conditionat in masina il folosim, in casa il vom folosi cat nu stam in casa. oricum in dormitorul lui Stefan inca nu e montat AC, o sa ajunga si acolo aer mai rece de la aparatele de la noi si de la Teodora.
mai aveam cate ceva de zis, revin mai incolo!
pupici si o zi frumoasa tuturor!
klau_ditza spune:
'neata !
michella multumim de tratatie Si pentru Stefan si felicitari pentru noua achizitie.
Alayna sarmalutele - o nebunie !!! De mult visam la ele. Va servesc la pranz
Referitor la AC - la noi sotul se gandeste sa ne luam unul. Zice ca R o sa moara de cald la vara Eu inca ma mai gandesc la asta. Mai "studiez" problema
racheel spune:
Neata neata
Oana, ce mai face Eca?
Fetelor de ce nu avem voie gluten acum?Am vazut la cereale ca sunt cu gluten si sunt dupa 6 luni.Eu ii dau pe fiecare zi biscuiti populari si ii plac.
Azi i-am dat cirese si i-au placut la nebunie.
Ieri i-am dat peste cu fasole verde(2 teci)morcov si cartof si a papat tot. dar tot intr-o ora papam
A mai papat ieri un iaurt de muller de 150g cu cereale.Eu i le fac groase ca asa ii plac.Oare este bine?
Merg sa o cult ca mataie si revin.
JadeJador spune:
buna
lena nu am incercat reteta , abia ieri am gasit o si eu
alayna eu cartoful normal , banuiesc ca si cel dulce la fel , il fac asa:
spal cartoful in coaja ff bine si il pun pur si simplu la cuptor , asa intreg , pe gratarul cuptorului
il tin cam o ora la 200 grade
apoi il devorez cu sare si unt , un deliciu
mesele lui T si le a inlocuit el singur , a inceput sa refuze laptele si atunci mi am dat seama ca este timpul sa renuntam
el are acum la 8 luni jumate , doua mese diversificate si inlocuite
michella si eu sunt rupta in freza de somn
de la 4 incepe frichineala iar azi s a trezit definitiv la 6.30
si se culca la ora 23
rach si eu i am dat fasole pastai
si o sa i dau si cirese tu cum i le ai dat ? ca al meu nu mananca decat blenduit
pepene rosu avem voie sa le dam ?
_
de T 8+
zubi spune:
neatza
Mikka, foarte frumos cu casuta voastra...noiv rem asa pe la sf anului sa facem unc redit sa ne luam ceva, pan acum,era visul nostru sa avem o casuta, acum eu incep sa dau inapoi..ca ma gandesc numa la dezavataje, cum ar fi: tre sa facem mai multe drumuri pe zi, de ex il iau pe ayan de la gradi, vin acasa, apoi paote peste vreo ora iar trebe sa plec la oras ca paote il duc la inot sau mai stiu io la ce..si tot asa..chair nu mais itu ce sa alegem, o casuta langa pitesti sau un apart in pitesti