LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Da, dar asta de care zici tu ma trateaza cu sictir.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Monn, daca stai vizavi de Arena esti vecina cu un Fat Frumos

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Si cu inca unul sigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am citit acum astea 6 pagini si m-am spart de ras! Imi vine sa va pup pe fiecare in parte.

Keutii dorm. Casa e vraiste, dar bebele doarme iepureste, daca misc un pai, sigur se trezeste, asa ca tot n-o sa pot face ceva.
V-am povestit ce circ am avut cu carnatul? Cred ca nu. Il intreb daca vrea carnat(sunt unii mai mici, ambalati fiecare in parte), zice da, il desfac si fara sa-mi sau seama il rup in doua, sa il poata tine mai bine. Plansete, tavaleli, ca de ce i-am rupt carnatul. Ii zic ca-mi parte rau, am gresit, dar nu mai am ce face, ca altul nu mai am, trebuie sa-l manance asa. Circul continua. Eu ii mai explic inca o data ca altul n-am si ii ofer altceva. Nuuuuuuuuu, carnat! barbatu-meu, plin de nervi, ia carnatul si incearca sa-l " repare" cu banda adeziva. O clipa a fost liniste, dar nu tinea ca era unsuros carnatul. Iar tipete si tavaleli. Bun, ia barbatu-meu 2 scobitori, reconstruieste carnatu, copilul se ridica fericit, musca o data si zice ca nu-i mai trebuie.

Keutu cheliutu

Si eu am ras acum citind toate paginile, noua nu ne-a mers reteaua de dimineata si acum primul lucru , m-am repezit la forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am uitat sa dau si eu o replica la asta. Si noi avem un lung istoric al lipitului biscuitilor cu scotch etc...
Tare Keutu, oricum!

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am citit acum astea 6 pagini si m-am spart de ras! Imi vine sa va pup pe fiecare in parte.

Keutii dorm. Casa e vraiste, dar bebele doarme iepureste, daca misc un pai, sigur se trezeste, asa ca tot n-o sa pot face ceva.
V-am povestit ce circ am avut cu carnatul? Cred ca nu. Il intreb daca vrea carnat(sunt unii mai mici, ambalati fiecare in parte), zice da, il desfac si fara sa-mi sau seama il rup in doua, sa il poata tine mai bine. Plansete, tavaleli, ca de ce i-am rupt carnatul. Ii zic ca-mi parte rau, am gresit, dar nu mai am ce face, ca altul nu mai am, trebuie sa-l manance asa. Circul continua. Eu ii mai explic inca o data ca altul n-am si ii ofer altceva. Nuuuuuuuuu, carnat! barbatu-meu, plin de nervi, ia carnatul si incearca sa-l " repare" cu banda adeziva. O clipa a fost liniste, dar nu tinea ca era unsuros carnatul. Iar tipete si tavaleli. Bun, ia barbatu-meu 2 scobitori, reconstruieste carnatu, copilul se ridica fericit, musca o data si zice ca nu-i mai trebuie.

Keutu cheliutu

Si eu am ras acum citind toate paginile, noua nu ne-a mers reteaua de dimineata si acum primul lucru , m-am repezit la forum

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Io vreau sa stiu pe unde bantuie Ilinca!!

Si eu !!

Deasemenea ma intereseaza ce face Anaan ?!!

Asadar raport fetelor va rugam !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Si Anaan la raport, desigur!

Roro, voi cum mai sunteti?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Bun ,am ajuns la zi, acum sa zic si eu doua vorbe-n plus

Pe mine m-a deranjat tare interventia dupa cum bine a sesizat Pisigri , chit ca este forum public si ne poate citi oricine, dar daca e real colegul (ceea ce nu cred ) nu vad rostul interventiei sale adica daca vroia sa discute despre religie exista topic separat , daca nu avea ce face la fel exista site-uri specializate, noi aici suntem la clubul scutecelor si motivul principal pt care ne-am adunat aici sunt copiii nostri, ca pe langa ei discutam si alte cele, azi de vibratoare, maine de biserica, asta-i fix treaba noastra
Da, ne poate citi oricine dar ca sa le dau eu colegilor tema de casa analiza pe text a discutiilor de pe forum, mi se pare total aiurea !! ca sa ce ?? sa vada in ce cercuri selecte ma invart sau care-i scopul ?!
Darrr eu raman la ideea care am avut-o de aseara in cap cand am derulat prima oara mesajul colegului si vad ca nu sunt singura

Anamariame, ce-ti veni sa pleci ?!! ia treci la scris si lasa prostiile
Credeti ca asa usor ne sparge cineva gasca ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola again!

Inca n-am citit nimic, de abia am deschis DC-ul dar, vazind ca s-au scris 7 pagini, mai ca-mi doresc sa intre "Colegul" mai des.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola again!

Inca n-am citit nimic, de abia am deschis DC-ul dar, vazind ca s-au scris 7 pagini, mai ca-mi doresc sa intre "Colegul" mai des.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Daaaaaa

PS- vezi ca ti-am trimis PM cu un link, da-ti si tu cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Asta-i cea mai tare chestie...intru cand sunt chemata la apel.
S
Pe scurt, ca n-am dat raportul complet. Va amintiti, cand mi-am parat barbatul ca si-a cumparat boxe.
S-a intamplat exact ce prevazusem. Anastasia si-a rasturant una peste ea. Si au ambele cate 15 kile(A SI boxa), asa ca va inchipuiti emotiile: extras de sub magaoaie,verificat ca mai merge(a fost acoperita de la burtica in jos), ca functioneaza tevaraia interna, etc. P a facut imediat, a mancat, a ras, s-a jucat. A doua zi la pranz a inceput sa se planga de burta, okii ii curgeau si avea 39. Imi era teama de ceva leziuni interne minore care se faceau simtite mai tarziu. De fapt, era constipata si achizitionase un virus. De care a scapat acum, dar l-am impartit frateste, asa ca diseara ma duca la dr, pt ca...iar sunt intr-o ureche. La mine s-a manif ca o nevralgie: dinti, urechi, etc.

Asta facem noi.
Eu cred ca "colegul" a fost pus la curent sau s-a pus singur in timp. I-am devenit simpaticesi l-au tot mancat degetele stand pe tusa. Sunt oameni, care au un banc, o poezioara, la care tin si care simt nevoia imperioasa sa le impartaseasca celorlalti. Asta e...nu s-a mai putut abtine acum.
Asta e un posibil rasp la "de ce...?"
Oricum, lumea-i mica si oamenii..multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hai ca m-ati facut KO la teoriile conspiratiei! Eu nu ma pricep deloc la asa ceva . Mie imi vine foarte usor sa mi-o imaginez pe Anca, cum analizeaza ea toate alea, bodoganind in birou si apoi provocand discutia si printre colegi, cerand pareri, si folosind argumente de-ale noastre (cum ii sta obiceiul, ca ea isi tese mereu postarile pe alte postari ) in discursul propriu, si ca sa se faca inteleasa, da sa citeasca lu' colegu', el cu ochii lui, si colegu' inflacarat, vrea sa ne lumineze si pe noi, ca ne vazuse framantate. Nu zic ca nu o pot vedea pe Anca amuzandu-se si urmarind reactiile cu curiozitate (ca tot face ea experimente), dar de aici pana la a o suspecta pe Anca de facut user nou ca sa ne ...ce?...e cale lunga. Colegul a intrat, si-a luat-o peste nas, si aia e! Se mai intampla sa se mai bage si cate-o musca undeva, ii dam un plici si gata! Ne mai gandim ca cine era ea (musca) si ce vroia, si cine a trimis-o, pe cine cauta, ce planuia, de cand pandea, mai are frati, surori?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput