LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Olga, ai zis tu o data ca (parca) iti doreai ceva (nu mai stiu ce), si cand i-ai adus faza in atentie lui Cristi, a zis ca stie deja, citise pe forum. A fost o surpriza atunci si pentru tine, si ne-am amuzat toate, ca nu iesea deloc ca te/ne urmareste, era o chestie intamplatoare. Nu-ti amintesti? http://www.lucamic.blogspot.com/ Mi-am amintit, era vorba de un anumit tip de carucior. |
Nu tin minte
Dar acum mi-am dat seama de ceva: cred ca acesta este secretul relatiei mele cu Cristi si de asta ne merge asa de bine: mai face el prostii, dar a doua zi le uit. Cateodata ma chinui sa-mi aduc aminte aminte cu ce m-a mai suparat (si stiu ca a mai facut-o) dar nu-mi vine nimic in minte Stiu un cuplu care atunci cand se cearta, ea ii scoate ochii si pentru evenimentele din trecut, peste care au trecut demult si se cerata si mai tare
Monnvas spune:
NOVUSELUUUUUU, unde esti?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
OLGA ai o memorie foarte... sanatoasa.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Kea spune:
Am citit acum astea 6 pagini si m-am spart de ras! Imi vine sa va pup pe fiecare in parte.
Keutii dorm. Casa e vraiste, dar bebele doarme iepureste, daca misc un pai, sigur se trezeste, asa ca tot n-o sa pot face ceva.
V-am povestit ce circ am avut cu carnatul? Cred ca nu. Il intreb daca vrea carnat(sunt unii mai mici, ambalati fiecare in parte), zice da, il desfac si fara sa-mi sau seama il rup in doua, sa il poata tine mai bine. Plansete, tavaleli, ca de ce i-am rupt carnatul. Ii zic ca-mi parte rau, am gresit, dar nu mai am ce face, ca altul nu mai am, trebuie sa-l manance asa. Circul continua. Eu ii mai explic inca o data ca altul n-am si ii ofer altceva. Nuuuuuuuuu, carnat! barbatu-meu, plin de nervi, ia carnatul si incearca sa-l " repare" cu banda adeziva. O clipa a fost liniste, dar nu tinea ca era unsuros carnatul. Iar tipete si tavaleli. Bun, ia barbatu-meu 2 scobitori, reconstruieste carnatu, copilul se ridica fericit, musca o data si zice ca nu-i mai trebuie.
anamariame spune:
Va salut, dragelor!Eu m-am cam ofticat, si de-aia nu am mai intrat pe-aici, prima data pe Floric, la comentariul cu kilogramele (eu slabisem fix 1 kg), a doua oara tot pe Floric , la comentariul cu discutii conforme cu varsta si statutul nostru, si a 3-a oara pe colegul Ancai.Adica nu pricep un lucru, ce a zis omul asta asa inaltator, de a simtit nevoia sa intervina cu povestioara aceea? E ca si cum voi (ca eu nu am participat la discutie) v-ati tot framantat sa descoperiti adevarul absolut, si el, care il stia, nu putea sa va lase in the dark si a venit el cu solutia Asa ca, incet-incet, trec si eu in umbra, doar ca sa citesc, si de intervenit, intervin mai rar. Sa vad si eu cum e.Ma scuzati ca am venit, m-am plans, si am plecat
curea spune:
salutare
mamicilor care aveti problema cu raspunsul la intrebarea DE ce? va recomand o carte, pe care eu o consider utila. http://www.litera.ro/nonfictiune-copii-si-tineri-44/nonfictiune-copii-si-tineri-col_44/de-ce-prima-mea-carte-de-intrebari-1532
Ina super idei ai cu combinarea hainelor, se vede ca ai imaginatie! felicitari!
Olga cred ca este normal sa iti pierzi memoria dupa nastere am citit uneva ca atunci in momentul nasterii se pierde o anumita substanta nu am retinut numele ei, si de aceea ne pierdem memeoria pentru o perioada scurta de timp. Referitor la lecitina vezi ca stiam ca ingrasa , sau poate ma insel.
si noi am avut perioada cu Radu cand repeta cuvinte care atunci cand le-a rostit prima data i-am spus ca sunt urate...sau la noi scuipa cum ii venea si i-am tot repetat ca o moara stricata ca scuipam doar cand ne spalam pe dinti atat avem voie sa scuipam.....
simplyana_m spune:
Io vreau sa stiu pe unde bantuie Ilinca!!
Kea, Luca si Keutu parca sunt frati!
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Bre, pana la urma cand am inceput sa scriem pe forum am acceptat „termeni si conditii”, adica faptul ca aci e un loc public si poate sa te citeasca (ba chiar sa te fileze) oricine. Pana la urma, si noi ne-am „filat” un pic pana sa intram si sa ne dam binete. Mie chiar mi-a placut postarea Eu nu cred in colegulancai fiindca mi se pare prea... Anca-like povestea. Si aparitia* Dar, cum v-am mai zis, smecheria cea mai mare a diavolului e sa credem ca nu exista. * imi seamana cu episodul de la primul Moeciu, prima intalneala. Anca a intrat de la munte si ne-a zis ca gazda pensiunii e picata in kur dupa 3 copii si noi trebuia sa ghicim care. Ne-am scremut noi mintile 2 zile, dupa care, la intoarcerea in Buc, intra Anca senina si ne zice ca era doar un soi de test, gazda nu a zis nimic in sensul asta, ea a inventat povestea ca sa faca un soi de top de popularitate. Asemanarea pe care o vad cu acel episod: cineva face un "experiment" cu noi. Muscati momeala? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Gata, am net din nou si eu, doar nu credeati ca m-a izgonit ''colegulAncai''
Sunt de aceeasi parere cu Monnvas si nu numai !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Olga, ai zis tu o data ca (parca) iti doreai ceva (nu mai stiu ce), si cand i-ai adus faza in atentie lui Cristi, a zis ca stie deja, citise pe forum. A fost o surpriza atunci si pentru tine, si ne-am amuzat toate, ca nu iesea deloc ca te/ne urmareste, era o chestie intamplatoare. Nu-ti amintesti? http://www.lucamic.blogspot.com/ Mi-am amintit, era vorba de un anumit tip de carucior. |
Aha, si eu imi amintesc !!
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Monn, daca stai vizavi de Arena esti vecina cu un Fat Frumos http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si cu inca unul sigur