LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, bine ca esti pe receptie: multumesc de consiliere. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ahh, era sa uit 2 chestii:

1. Fff inspirata decizia de a nu face capitol nou, pt a putea sa-i scriem lui pisigri

2. Floric a rezumat, f misto, ideea ca "niciodata nu avem destul timp/bani/altele", .

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sunt insarcinata in 8 saptamini.
S-a intimplat cum se intimpla. O data in ultimii 3 ani ne-am lasat luati de val si nu ne-am protejat, si s-a intimplat. Asta dupa ce la Ilinca am muncit 1,5 ani ca sa o avem.

Motanul meu este ingrozit, nu facem deloc fata cu banii nici acum, nu ne-ar ajunge sa platim facturile daca nu ne-ar ajuta ai lui. Care totusi sunt in virsta, nu se stie cit si cum mai traiesc. A zis-o el, nu eu.
Eu sustin teza in iulie sau septembrie, sper iulie. Erau zvonuri ca din toamna s-ar debloca posturi in invatamint, nu e nimic sigur, nici ca se deblocheaza, nici ca destule, nici ca prind eu vreunul. Totusi, daca facem copilul, imi pot lua adio de la aceasta oportunitate.
As mai avea o speranta sa spunem, daca as putea sa revin la munca la 3 luni. Dar nu am pe nimeni din familie care sa ma ajute si nu cunosc pe nimeni din afara in care sa am incredere sa stea cu un copil atit de mic, plus cu Ilinca, pt ca nu imi permit si bona si gradinita privata sub nici o forma, iar la gradinitele de stat inscrierile s-au terminat de multa vreme.

Buna dimineata! Eu zic ca este o super-veste!!!

Sunt sigura ca hotararea voastra va fi cea mai buna pentru toti... patru. Si mai cred ca e aceea pe care as lua-o si eu, kiar daca stiu exact despre ce vorbesti: examen (de specialitate in octombrie), posibila deblocare a posturilor fix cand esti... "blocata", nimeni in care sa am incredere sa las copilul... si nici bani gramada.

Felicitari!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Eu sunt intr-o perioada tare agitata, de aceea n-am apucat sa mai intru pe aici. Saptamana trecuta a fost saptamana scolii mele, asa ca am tinut-o tot intr-un spectacol si-un simpozion, evident, dupa orele de curs. Vineri a fost ziua lui H., dar l-am sarbatorit ieri, am petrecut frumos, chiar ne-am relaxat.

La multi ani, dl H!

Adik pe 11mai? E o zi draga mie, pe 11 mai era ziua de nastere a parintilor mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anca, iti multumesc pentru ginduri si pentru ca mi-ai scris.
Diferenta majora dintre noi doua la momentul conceperii celor 2 copii adusi in discutie...imi dau acum seama ca "e doua".
Prima la care m-am gindit a fost aceea ca tu erai independenta dpdv financiar, iar eu sunt taman invers.
A doua diferenta - si sper sa nu imi iei in nume de rau exprimarea ei - este aceea ca la ora aia, tu erai deja despartita de tatal lui V si T.

Eu, dupa cum am spus, sunt in prezent total dependenta dpdv financiar. Si deocamdata in 3 avem o relatie frumoasa. Copila e destul de mare sa "tina la tavaleala", fie o includem in programul nostru (de cele mai multe ori) fie o mai lasam cu mama mea, de 1-2 ori/luna. Ea si sotul au o relatie frumoasa, care nu as vrea nicicum sa fie stricata de nimic.

Ma concentrez mult pe partea de pedeapsa, pt ca acum, cel mai pretios lucru pt mine este Ilinca, ea este mai reala, e adevarat, decit bebe din burtica. Ea exista, e o certitudine, bebe mi se va parea o certitudine cind (si daca...) il voi tine in brate. Nu stiu sa explic, sint concentrata cu totul asupra Ilincai, ei ii doresc tot binele din lume. Aas e, ea primeaza acum.

A fost conceputa intr-un moment de veselie si exuberanta, cind noi doi ne regasisem asa cum ne cunosteam de odinioara, eu imi regasisem veselia si stropul de nebunie care ne-a unit. Ce sa zic, a fost frumos, dar nu o vad ca pe un argument pro sau contra in aceasta decizie.

ce ma omoara pe mine, e ca mereu, mereu de cind ne cunoastem, noi doi fie am fost pe aceeasi lungime de unda, fie am gasit mereu un compromis. Acum, cale de mijloc nu exista, iar noi nu parem sa reusim sa ajungem la un consens. Suferim amindoi, si cum poti stabili a cui suferinta e mai...importanta? De data asta el e vocea ratiunii, si are dreptate in tot ce spune.
Niciodata nu am luat nici o hotarire care sa nu tina cont de el. Niciodata. Hotarirea asta i-ar ignora dorinta....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asa... Simply, nu se pune problema de luat Sophiphi, iti dai seama, reuniune de proiect pe bani europeni, program destul de strict...no way
Si lumea e teribil de rea...mi-am amintit un fapt, stiti cand am avut o reuniune de proiect obligatorie, desi eram in CIC, trebuia sa merg la Sibiu vreo 5 zile, Sophia avea 1 an si 2 luni...si normal ca am luat-o si pe ea si pe huzband sa stea cu ea cat io ma formez la cursurile alea. Va rog sa ma credeti ca erau colege-profesoare din alte judete care se uitau la mine asa, cu o expresie de genul:"ia uite si la aia, si-a adus tot familionul, de parca e in excursie!", se vedea clar pe fatza lor asta, de parca venisem cu tot calabalacul dupa mine sa profit, nu nevoita din cauza alaptatului.
Una m-a intrebat cat are si am zis ca 1 an si 2 luni si a zis mandra si cumva acra, ca al ei are 1 an dar l-a lasat acasa.

Io o sa prind curaj si o sa plecam cu totii la Cngresul de la Sibiu, am mai vazut copkii peri-conferinte si nu mi s-a parut ca dadeau deloc rau. La Predeal kiar mi se sugerase si de catre sponsor, si de catre sef sa vin si cu Adela , dar nu am avut eu curaj, ca prezentam oral (si-n engleza ) si sunt si asa pepsi in asemenea momente si mi-era ca-mi cedeaza neuronul... Acum avem doo postere, asa ca pot sa alerg cu Adela printre ele....

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa va multumesc pentru ofertele de a vorbi la telefon. Pe de o parte mi-ar placea, ca multe lucruri se spun altfel la telefon decit in scris pe un forum public, pe de alta parte va avertizez ca-s tare plingacioasa cind vorbesc despre asta...

Si eu aveam de gand sa te sun... Si eu sunt plangacioasa... nu cred ca era bine sa plangem amandoua in telefon. mai bine ne conversam pe pm, daca vrei!

Mergi la inceput

Citat:

Mda, Ilinca mi-a zis ieri f fericita ca bona are un bebe in burtica si ea o sa se joace cu el cind o sa fie destul de mare sa iasa de acolo. Ma rog, bona nu are nici un bebe nicaieri, a iesit o varza din mai multe discutii purtate de ea cu bona care a botezat fetita celei mai bune prietene a ei...

Q.E.D!

Mergi la inceput

pisigri

ma bucur ca ai m-ai citit si te-ai si gandit la cuvintele mele. In plus, nu am absolut nimic cu ce sa ma supar ca ai pomenit ca eram despartita de tatal lui v+t. Adica, e un fapt concret, doar nu mi-ai zis ca iaca azi ai descoperit ca nu-s blonda suava si cu ochi albastrii, atunci da.. as fi pus bot

Ca sa revenim la discutii serioase, imi permit un pasaj de la tine:

Citat:
Nu stiu sa explic, sint concentrata cu totul asupra Ilincai, ei ii doresc tot binele din lume. Aas e, ea primeaza acum.

Oare, stim noi exact ce e binele unui copil? Binele material? Binele de a fi/nu fi singur pe lume?... Nu stim. Mai mult, chiar tu ai pove de incantarea lui Ilinca fata de alti bebei...

Legat de hotararea in doi. Sigur, ideal asa este, sa fie mereu decizii comune... dar iata, aici nu e cale de mijloc, as acum ai zis tu, si apoi, avem certitudinea ca amnadoi sunt maturizati in acelasi punct?

Si... sper sa nu fiu luata iar la refec pt memoria mea, dar imi amintesc cum ne-ai scris tu o data, aici, asa emotionant, ca stai si te gandesti cat de groaznic ar fi fost daca, din diverse motive, ati fi decis, SI la Ilinca, sa nu pastrati sarcina... Iti amintesti? Priveai si privesti la Ilinca la fel ca la o minune. Insa, si minunile sunt repetabile, nu?

Iti/va doresc cat mai multe REUSITE BUNE in deciziile voastre comune.

Poze cu noi

Mergi la inceput

aaaa, si ca ai pomenit de diferentele [cele 2] dintre situatiile noastre.

Prima e oarecum corecta, financiar ma descurc, asa cum a zis si deni, fara sa am bani gramada, dar da, ma descurc [desi, daca e sa calculez matematic salariul meu / 4 persoane, nu ar trebui sa pasesc in mall-uri ].

Insa, a doua diferenta nu exista, pt ca, legat de o sarcina, exista doi oamnei ce au fost/si poate sunt f apropiati, impreuna. Eu pe bb3 l-am facut cu daddy, nu cu zari, asa ca nu are nici o relevanta unde era zari, insa da, optiunea lui daddy avea importanta. Si eu mi-as fi dorit sa nu trec peste el, si noi doi am stat cateva zile si am suferit/gandit impreuna, am avut un dialog extrem de cald, sincer, profund, pe toate partile, etc. Chiar daca urma un viitor fara el, tot nu as fi vrut sa trec peste daddy...

Deci, aici, la optiunea "lui", amandoua am avut/avem aceeasi problema, nu?

Nu stiu cum sa te ajut mai mult, simt ca ti-am zis gandurile mele, poate ar mai fi ceva: cum previzualizezi ca te vei simti DUPA 1 sapta? Dar DUPA cca 7 luni?

Poze cu noi

Mergi la inceput