LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 31
Bianca2503 spune:
Neata,
Ilinca, io zic sa mergeti linistiti la Barcelona. e frumos iarna. Stiu ca suna egoist dar Sophia poate sa raceasca si daca nu sunt nameti afara, si daca doar ploua samd. Voi va stiti cel mai bine pana la urma, dar as zice sa profitati- ii poti lua Sophiei de acolo cadou frumos de Craciun:).
Pisigri, io sa gandesti si tu putin egoist. Din punctul meu de vedere, dinc e ai spus tu si din ce am vorbit cu tine, este clar ca tu vrei sa pastrezi copilul. NU vreau sa te conving eu sa faci asta, dar mai cred ca, de acolo de sus, copiii isi aleg parintii.Daca v-a ales cineva inseamna ca are incredere sa se lase pe mainile voastre. Sunt convinsa ca daca vei pastra sarcina, Gabi va fi mega- entuziasmat si i se vor inmuia gladiolele cand o sa il vada la el in brate. Mai ales daca o sa fie baiat.
pisigri spune:
Mda, Ilinca mi-a zis ieri f fericita ca bona are un bebe in burtica si ea o sa se joace cu el cind o sa fie destul de mare sa iasa de acolo. Ma rog, bona nu are nici un bebe nicaieri, a iesit o varza din mai multe discutii purtate de ea cu bona care a botezat fetita celei mai bune prietene a ei...
Linkul a fost o eroare, acolo unde ai scris tu de "pogo si cu mine', pogo mi-a aparut subliniat si am click-ait si s-a deschis site-ul de care iti spuneam. Acum, cind ma uit, il vad scris normal.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Neatza!
PISIGRI, pentru ca am trecut recent prin experienta pe care o cunosti, imi permit sa iti dau un sfat. Bucura-te, multumeste si fii recunoscatoare! Mai ales daca ai acel sentiment de bine. De asta il ai, pentru ca VA FI BINE! Acest copil nu a venit intamplator, crede in asta.
Cunosc toate aceste intrebari si framantari pe care le ai. Stii cat le-am regretat cand am pierdut sarcina? Enorm! Abia atunci am realizat ca de fapt totul era perfect si pe cuvant ca daca facea cineva o magie si ma insarcina cu tripleti as fi fost cea mai fericita, chiar daca habar nu aveam cu ce si cum i-as fi crescut.
Impedimentul cu Motanulil vad ca fiind singurul impediment real, dar am eu asa un feeling ca pe masura ce se va obisnui cu gandul si mai ales cand va vedea bebelusul va fi schimbat complet. In general asa se intampla, barbatii se sperie initial, dar pe masura ce se obisnuiesc ajung in cealalta extrema, adica mult mai entuziasti si implicati, uneori mai tare ca mama.
Si, FLICITARI
Noi sambata am fost la nunta, la sora nasei si ieri am petrecut o zi frumoasa, dimineata la plimbare, dupa amiaza in centru, la spectacol de muzica in are liber si apoi la o pizza, o clatita si o cioco calda.
Din seria perlelor - Ana la cununia religioasa, dupa ce vede ea ca s-a cam terminat si incepusera felicitarile, se uita f nedumerita si intreaba: dar cand ii dezbraca si ii baga in apa?
Azi dimineata era tare maraita si fara chef de gradi, ca ii e somn, ca nu vrea la gradi, etc. Dintr-o data, incepe sa tuseasca (cam fals, dar na, am zis ca s-o fi inecat copilul). Ii dam un pic de apa si o ia ta-su in brate sa o duca la baie. Ana: tati, ne imbracam de casa, nu? Pisicu: nu tati, ne imbracam de gradi. Ana: pai tusesc, nu ai auzit? Nu merg la gradi
Mami de minune mica
simplyana_m spune:
Neatza!
Pisigri, scrisesesm aseara PM, dar cred ca l-am trimis in eter, ca in outbox la mine nu-i. Dar mai bine, ca din ce citesc acum, mai zic doar: Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos, iubit si norocos!
http://www.lucamic.blogspot.com/
pisigri spune:
Pisik, multumesc pentru vorbele bune si din inima.
Simply, ba am primit mesajul tau si ma chinui de dimineata sa raspund, simteam cumva sa iti dau alt gen de raspuns, prin prisma intilnirii noastre recente la o alta sectiune a forumului, dar m-ai "scutit" cu aceste felicitari...
Taman ce mi-a spus ca el nu se vede trecind din nou prin aceeasi perioada ca data trecuta...
georgiana310 spune:
Salutare, fete dragi!
Am vrut si eu sa pun un coleg sa scrie, ca m-am gandit ca o sa fie mai usor sa identific daca ma mai tineti minte sau nu. Dar, au bagat motive cum ca sunt ocupati si m-au refuzat!
Asadar, rog frumos sa nu aruncati cu rosii ca revin "dupa ani si ani" si va dau un ca sa de re-conectare! :)))
Nu stiu de unde sa incep sa va povestesc dar... m-am bucurat un pic de toata lumea, am citit vro 25 de pagini si am zis ca frumos ar fi sa va salut, ca sa nu "pandesc" din umbra!
Asadar, va pup si promit sa fiu mai aplicata in discutiile de pe DC!
pisigri spune:
Georgiana, tare ma bucur sa te vad pe aici !
anca_nicolae spune:
Buna georgiana, bine ai revenit. Si desigur, foarte bine ca nu ai pus vreun coleg sa scrie in locul tau, ca doar era vorba de dorinta TA sa te intorci la noi, nu? In cazul meu, era vorba de povestea SI convingerile/concluziile/parerile ALTUI om, de aceea nu le-am scris eu.
Oricum, bine ai revenit. Ce mai faci cu sanatatea? Stiu ca ai avut probleme cu ochiul, ai terminat tratamnetul, sper ca esti bine .
Si revin pt pisigri... cu gandurile MELE, cu drag.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
novus spune:
Georgiana, bine ai revenit si virtual !!
Asteptam si un raport scurt + poze !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Pisigri
Desi eu nu sunt chiar un reper/model/etalon de urmat, in aceasta lume, totusi, imi face placere sa iti scriu, si SPER sa te ajute cumva randurile mele, si in nici un caz sa te dezamageasca. So:
1. Chiar din primul tau mesaj mi-a fost clar ca TU, in adancul tau, doresti si esti destul de decisa sa pastrezi pe bebisor. Asta e o chestie f imp si, din pct meu de vedere, f frumoasa.
2. Totusi, m-a frapat motivatia. Pare ca mai mult te gandesti la frica vreunor repercursiuni negative in viitor, asupra Ilincutei, decat la bb in sine. Pare ca pt tine acest moment este legat de Ilinca mai mult, decat de bb din burtica. Acest aspect nu-l simt chiar in regula. De aceea, vine pct 3.
3. Stii ca eu am fost intr-o situatie similara cu a ta, privind grijile, framantarile, si legate de partea cu descurcatul, si legate de partea cu trecerea peste optiunea [mi-e greu sa o denumesc dorinta...] lui daddy. Asa ca inteleg f bine tot ce gandesti, mai ales ca tu esti destul de analitica si excelezi in a evalua o situatie pe toate partile. De aceea, eu o sa incerc sa te ajut, "cerandu-ti" sa faci ceva [ce am facut si eu atunci, in 2008]: Sa inchizi ochii si sa iti amintesi de situatia in care s-a conceput bb, NU strict momentul fizic, ci perioada de relationare dintre voi 2. Adica, erati intr-o perioada de apropiere pe mai multe planuri, de afectiune, etc? Daca vei revedea acea perioada ca pe ceva frumos, atunci cred ca ai pitea sa te focusezi mai mult pe bb in sine, si mai putin pe consecinte mistice/religioase etc. Eu, in 2008, am STIUT si SIMTIT ca am trait o perioada fffff frumoasa din pct de vedere afectiv, incat, mi-am zis: daca nu dintr-o astfel de perioada frumoasa afectiv nu pastrez un bebisor, atunci cand/cum s-ar "merita" sa pastrez o alta sarcina? Astfel, eu am simtit cu adevarat ca bb din burta este un fruct al iubirii [chiar daca, aparent, nefinalizata bidirectional]. De aceea, mie mi-a fost mai usor sa decid si sa vad care gand e mai important:
- faptul ca bb il simteam ca un DAR de la viata, de la Dumnezeu, pt frumusetea legaturii afective dintre noi
SAU
- framnatarile, grijile, optiunea lui, etc.
Din clipa cand am simtit ca primul gand e mult mai importanrt decat al doilea, din clipa cand am simtit ca Dumnezeu m-a incercat sa vada cat de mult "aplic" ceea ce pretindeam/pretind eu insami, ca iubesc iubirea, am simtit liniste si bucurie.
Dimineata in care [era sapta 10, ziua programata teoretic, pt intrerupere] m-am trezit si am zis: gata, simt ca DORESC sa am ACEST bebisor, mi-am simtit sufletul USOR, fericit si luminos.
Pot spune ca de departe, la acest copil, bb3, am fost ajutata de cei din jur si de viata infinit mai mult decat la v+t, si chiar fata de toti cei 38 de ani anteriori...
So, sunt sigura ca Dumnezeu, cel care mi-a dat acel dar, s-a bucurat de alegerea mea.
De aceea, mi-as dori sa te pot vedea si pe tine privind catre sufletul tau, catre amintirle tale/voastre, si sa decizi punand calitatea legaturii sufletesti dintre voi mult mai presus decat varsta socrilor/parintilor, bani, si chiar mai presus decat frica de vina. Mi-as dori sa fi fericita ca primesti ACEST copilas.
Iti tin pumnii,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori