LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
Nicolaievska: nu-mi place sa ma repet dar nu-mi dai de ales: nu am nimic cu tine, imi esti simpatica pentru un catralion de motive si te-as...stringe de git tot pentru atitea (bine, poate, astea din urma sint mai putine! ) Nu am intentionat sa te supar si imi pare rau pentru ca am facut-o. Nu-mi pare rau pentru ce am spus -pentru ca asta cred in continuare- ci imi pare rau pentru supararea ta in sine din cauza ca ai tu destule pe cap si-n suflet si nu ti-e musai sa te mai incarci cu "balast" din afara.
In ceea ce priveste explicatiile suplimentare: le-am citit dar EU tot as fi preferat sa faci cum consideri tu ca nu-i de facut: sa scrii tu povestea aia, spunind, eventual, de unde ai preluat-o; nu te-as fi acuzat de plagiat desi o stiam de multa vreme.
inapreda spune:
Kea, eu dupa asta ma ghidez:
http://dieta-vietii.home.ro/
Succes la slabit, indiferent ce principii vei adopta, si mentinere 4 ever!!!!!!!!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Rochia: -e frumoasa si imi place -mi se pare, insa, mai putin genul tau Nu stiu de ce nu te vad cu funda -musai sa o porti cu o centura lata pentru ca, altfel, iti ascunzi calitatile si ar fi pacat -sa fii atenta la deschizatura de la axile care imi pare cam mare, sa nu se vada sutienul (care musai tre' sa fie fara bretele sau...absent ) -e mishto pentru ca merge cu o gramada de incaltzari si culori |
ca ai aparut in zona
Referitor la rochie , si eu am niste semne de intreabre, marti imi soseste si abia apoi vad daca-mi place imbracata pe mine pt ca si eu am dubii referitoare la: rascroiala de la axile care si mie mi se pare cam mare , cat de sus vine funda legata pt ca mie nu-mi sta f bine cu rochie pana-n gat, ma avantajeaza decolteul
Imi place la ea fff mult culoarea de baza si imprimeul, merge cu multe sandale
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Unde sinteti tufete?
Simona si imbatrinitu': si eu ma oftic de numa' ca-mi imbatrineste kuru' inaintea mintii si mi-ar placea sa fiu "suava" -cum n-am fost veci- si in verva for ever! La tine nu e cazul dar pentru fetele trecute de "o visrta": mi-am facut microdermabraziune joi si sint chiar multumita, in sensul ca am vazut o reala imbunatatire a texturii tenului. O sa repet procedura peste 2 saptamini; produsele de ingrijire pe care le folosesc nu mi le-a schimbat pentru ca a spus ca sint ok DAR:
-mi-a dat 2 chestii suplimentare si scumpe
-mi-a spus ca ea nu recomanda uleiul de argan
Sondaj: are cineva botox sau AHA? Intentioneaza cineva sa apeleze la ele? Mada' tu ce parere ai? Multu'.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
ca ai aparut in zona Referitor la rochie , si eu am niste semne de intreabre, marti imi soseste si abia apoi vad daca-mi place imbracata pe mine pt ca si eu am dubii referitoare la: rascroiala de la axile care si mie mi se pare cam mare , cat de sus vine funda legata pt ca mie nu-mi sta f bine cu rochie pana-n gat, ma avantajeaza decolteul Imi place la ea fff mult culoarea de baza si imprimeul, merge cu multe sandale www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pe scurt: am spus amindoua acelasi lucru, cu alte cuvinte. Revin in 5 minute, nu pleca
PS. Baga o tema/chestionar sa se anime atmosfera.
PPS. Nu accept de data asta un refuz.
Kea spune:
Novus, foarta faina rochia!!! Si eu vreau!
Annan, la multi ani sotului!
Ana, vopseaua era de pereti, macar aia sper sa fie ok, cea de par n-a prins.
Noi ieri am fost la un lac sau o balta, nu stiu ce era, cu gaste, rate si nutrii. N-am stiut ca-s asa prietenoase nutriile. Veneau la Keutu, care statea cu biscuitele intins si i-l mancau din mana. Daca il punea jos, nu-l mancau.
novus spune:
Inapreda, ma tot gandesc la o tema dar zau de-mi vine ceva interesant in minte
Darrrr ai putea propune tu,ca ai idei stralucitoare !!
Kea, rochia e de la Wallis, comanda furnizoarele de acolo, au multe rochii faine,am vazut acum pe site ceva cu imprimeuri , lungi, ff dragute, abia astept sa aduca
Hai propune tu o tema !!
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Sondaj: are cineva botox sau AHA? Intentioneaza cineva sa apeleze la ele? Mada' tu ce parere ai? Multu'. |
Eu nu am si sincer nu cred ca voi apela la ele
inapreda spune:
Novus, pune, te rog, link la site-ul cu W al furnizoarelor
De www.asos.com stii?
Tema nu mai propun eu ca nu vreau sa agit iar...astrele dar de abia astept sa raspund la ceva propus de altcineva
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, pune, te rog, link la site-ul cu W al furnizoarelor De www.asos.com stii? Tema nu mai propun eu ca nu vreau sa agit iar...astrele dar de abia astept sa raspund la ceva propus de altcineva "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
http://www.wallis.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12557&catalogId=33058
adus si rochii de la assos am vazut