buna seara

buna seara | Autor: C.A.M.

Link direct la acest mesaj

nici nu stiu de unde si cum sa incep,sper ca ma veti putea ajuta..snt o mamica tanara,am un baietel de 12ani si imi doresc inca un copilas,dar ma tem de o noua sarcina,nu am avut mari probleme la prima nastere dar,o nastere e totusi f.grea..momentan astept ptr a putea fc un nou test de sarcina ptr luna aceasta sa vedem daca va venii iar barza..ma tem de durerile nasterii,nu as vrea sa mai trec iar prin asa ceva,stiti cumva,exista ceva care poate lua din aceste dureri ca nastere sa nu fie asa de dureroasa?va multumesc,o seara placuta tuturor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui C.A.M.

nici nu stiu de unde si cum sa incep,sper ca ma veti putea ajuta..snt o mamica tanara,am un baietel de 12ani si imi doresc inca un copilas,dar ma tem de o noua sarcina,nu am avut mari probleme la prima nastere dar,o nastere e totusi f.grea..momentan astept ptr a putea fc un nou test de sarcina ptr luna aceasta sa vedem daca va venii iar barza..ma tem de durerile nasterii,nu as vrea sa mai trec iar prin asa ceva,stiti cumva,exista ceva care poate lua din aceste dureri ca nastere sa nu fie asa de dureroasa?va multumesc,o seara placuta tuturor

Rugaciunile si increderea ca ai sa mai strangi la piept un micut ingeras trebuie sa iti dea putere sa uiti de dureri.
Daca toate ne-am gandi strict la durere,iti zic eu ca nu am mai fi multe mamici pe lumea asta,daca nu deloc.. Nimanui nu ii place durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

De ce nu te gandesti sa faci cezariana daca iti e frica de durere? Si mie mi-a fost frica de durere... si de ce mi-a fost frica nu am scapat, pentru ca nu am avut libertatea sa aleg intre nastere normala si cezariana. Dar tu, in Romania poti sa hotarasti singura cum nasti. Sau daca vrei neaparat nastere normala, acum exista epidurala, care iti anihileaza orice durere, din cate am inteles. Deci ai cel putin 2 variante, totul e sa vrei :)

Mergi la inceput