BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Lumi bine ai venit !
Voi mai aveti copii ??? Ce varsta au ?
Eu , cum am mai scris , am un baietel de 8 ani si jumatate (04.10.2003)
pe care il cheama Ionut.

www.gradinacris.blogspot.com
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

:) multumesc! pai am fost ieri ..am zis ca in weekend am facut testul ..shi a ieshit pozitiv .. shi mi-a facut eco sa vada pozitia .. nu shtiu exact ce a vazut ..dar a zis ca e bine ..eu eram prea emotionata sa pot intreba ceva :)
vinerea viitoare ma duc din nou ..atunci spera sa-i auda inimioara ...eu azi ash fi in 3 saptamani shi o zi ..ca presupun cand l-am conceput ... dar cum calculeaza ei ..iau avansul ala de 2 saptamani ..
speram sa fie ok .. sa ma obishnuiesc cu ideea ..shi sa pot fi cat mai zen .. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buan fetelor!!! gata am facut modificarile!!!
daca vreti sa va trec si copii( ma refer la ceel kre mai aveti) sa-mi spuneti sa fac modificarile cu datele de rigoare!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Tweety, Lumi, bine ati venit. Sarcina usoara.

Blue, ti-ai facut al doilea beta?

Camcris, tu ai un sevrici unde ai activitate fizica. Eu stau toata ziua pe scaun ... e cu dureri de cap .

Eu am mai spus, mai am un baietel de 2 ani, il cheama Tudor si e un dulce .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Eu nu mai am copii, iar samburelul asta e mega dorit de vreo 5 ani i.

Mi-au venit rez la beta, dar in loc sa fie dublu s-a marit mai mult: acum e 73, iar acum 48 de ore era 19.... Dr. zice ca e ok asa ca stau linistita.

Voi cum ma mai simtiti?
Mie mi-e foame, iar cand mi-e foame se bat turcii la gura mea si se duc naibii orice maniere . Si mi-au explodat
O fii normal asa devreme? Nu am inca greturi sau alte raur

4+

Mergi la inceput

Buna dimineata , burtici !
Blue-sea si mie mi se face o foameee!!!Eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata acum doua saptamani cand sanii mei au inceput sa capete noi forme . Asa mi s-a intamplat si la prima sarcina . Simptomele sunt diferite de la femeie la femeie dar este normal asa ca stai linistita !

5 +

Mergi la inceput

Poftiti la cafeluta cu mult lapte

Majia nici serviciul meu nu este foarte activ dar stau la tara asa ca miscarea e la ordinea zilei .

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata viitoare mamici de bulgarasi!

Va doresc sarcini usoare, nasteri la termen si bebelusi sanatosi si frumosi!

Anul trecut, pe vremea asta vedeam si eu cele 2 liniute roz, iar acum am o frumusete de baiat, de aproape 4 luni, care ne incanta viata.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Alina, multumim pt urari!

Noi astazi intram in saptamana 5

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Blue, bravo pt Beta . Daca doctorul spune ca e ok, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca te uiti pe prima pagina, ne-a pus Kmy valorile de referinta si intervalele sunt foarte largi.

crismac, exact asa imi beau eu cafeluta ... cu mult lapte . Cred ca e bine la tara ca poti respira aer curat.

Eu am constat ca plec cu doua kg in plus la drum insarcina asta fata de prima . Eh asta e, sa fie sanatos.

O zi buna sa aveti, fara greturi si dureri de burtica .

4+

Mergi la inceput