BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Blue_sea spune:
Abia astept!
Maine merg la a 2-a beta. Sper ca totul sa fie ok. Data trecuta pana am ajuns la dr am pierdut sarcina. Oricum nu cred ca avea ce face...
Dar ne dorim tare mult bulinuta asta si s-a lasat mult prea mult asteptata.
4+
majia spune:
Daca a fost defect cromozomial, nici el nici voi nu aveati ce face .
Eu vreau sa gandesc pozitiv si pana la proba contrarie sunt convinsa ca totul e bine pentru toate de pe listuta .
4+
vikisor spune:
am uitat sa va spun ca eu iau utrogestan pentru fixare :( eu am niste probleme mai vechi cu ovarele polichistice si cu secretia de progesteron :(
Majia si Blue, va urez bafta multa la eco... noi mergem pe 18 mai sa vedem minunea... si sper sa se vada cat mai mult :)) vrabia malai viseaza, deh :)speram sa fie bine pentru toata lumea:) si sa ne vedem bulgarasii sanatosi ;)
PS: sotul a remarcat ca am devenit mai mamoasa si cica "mormonii" sunt de vina :)):)):))
5+
Blue_sea spune:
La mine s-au manifestat aseara "mormonii": citeam un articol despre HCG si m-a pufnit plansul. Noroc ca eram singura
4+
vikisor spune:
si eu am plans acum cateva zile la o reclama :)) nu mai stiu care, dar stiu ca nici macar nu era draguta reclama :))
5+
crismac spune:
La mine s-a vazut la eco saculetul si corpul galben . (sper ca am spus corect)
www.gradinacris.blogspot.com
5 +
mihaelaradu spune:
Fetelor nu mi-am putut crede ochilor cand am dat peste Bulgarasii de 2013
Sa va ajute Dumnezeu sa aveti sarcini usoare, o calatorie de 9 luni frumoasa, lina, fara peripetii, la sfarsitul careia sa va bucurati de bulgarasi sanatosi, mancaciosi, ne-colicosi si somnorosi.
Pentru orice ajutor sau intrebare, aruncati un ochi la "fratiorii" mai mari, noi, Bulgarasii de 2012!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Blue_sea spune:
Crismac, bravo! Abia astept sa merg si eu. Mai e asa de mult pana joi!
Mihaela, multumim pt urari!
4+
majia spune:
Crismac, super. E un bun inceput .
Sunteti norocoase ca plangeti de la hormoni, eu sunt mai nervoasa decat de obicei . Sot a priceput ca trebuie sa fie atent cum calca pe langa mine .
Viki, si tie bafta pe 18... mai vorbim noi pana atunci.
Pe voi cum va doare burta? Mie mi se pare ca ma doare ovarul drept... o fi normal?
4+