BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Nu se stie cu greturile, cand eram cu baiatul in burtica chiar si in perioada de greturi (care nu au fost foarte puternice) imi era foame. Nu imi placea mancarea dar tot o mancam de foame .

Deci ... trebuie sa imi cumpar baterii la cantar ca sa pot supraveghea peoblema .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
am lasat o multime de mesaje de pe user dar inca nu au fost moderate!!!ufffffffffff
nu va mai ganditi la kg acum, aveti destul timp dupa sa faceti strategii de slabit!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu una, abia astept sa ma ingras din "cauza" lui !

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

uffffffffff, abia astept sa schimb si eu gurtica asta grasuna pe una cu bebe!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Majia mie imi vin rezultatele peste 10 zile . Dar doctora m-a mai chemat la o eco pe 15 mai . (asa ca sa vedem ce mai este pe acolo )
Sincer mie imi este foame dar nu prea mai imi vine sa mananc atunci cand vad mancarea in farfurie . In schimb am niste pofte as gusta din tot ce vad , miros ...
Kmy te asteptam in odiseea noastra cu drag .

www.gradinacris.blogspot.com
5 +

Mergi la inceput

Eu una stau cu emotii pana o sa-mi confirme ca s-a prins unde trebuie si apoi pana se aude inimioara ...

Sper sa vada ceva la ecograf doctorul meu marti...

4+

Mergi la inceput

Eu merg joi la dr. Pana atunci macar sacul sa se vada. Stiu ca inimioara se aude dupa s 6.

Eu nu am pofte, nici greturi, nici sani explodati. Sunt doar f balonata si am o durere surda in burta. Iar cand mi-e foame as manca si masa cu farfurie si mancare cu tot

4+

Mergi la inceput

Blue, noi avem cred aceiasi varsta la bulinuta ... tu ai (aveai) CM de 28?

4+

Mergi la inceput

Da Majia, de 28.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor, multumesc pentru primirea frumoasa eu sunt obosita tot timpul de parca trag zilnic la jug sanii ma dor de saptamana trecuta. sunt un pic ametita iar greata o tin sub control cu limonada am vazut ca am ceva probleme cu somnul noaptea in sensul ca nu ma prea odihnesc si in timpul zilei am momente in care imi vine sa pun capul pe birou sa adorm eu trebuie sa recunosc ca le-am spus celor din familie si catorva prieteni... restul vor afla dupa 12 saptamani

5+

Mergi la inceput