Catre Sorin Oprescu !!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Da, pai exact asta am zis si eu, dar nu mai pot de atat ironie. Normal ca n-o sa fim niciodata toti de-o teapa, ceea ce nu e rau deloc!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Pana la urma m-am descurcat, nu-mi purta grija Dar acum spune-mi, daca stii, care a fost mai exact rostul cu atata timp inainte sa nu pot sa parchez cate 10 minute in doua randuri acolo? |
Nuuu...nu-i treaba mea sa-ti port de grija...si daca nici n-ai tusit, chiar ca e ok.
Strada principala care duce la Arena Nationala a fost golita de masini din ratiuni de siguranta antitero. Pentru ca pe acolo, doar pe acolo, au trecut tot felul de personalitati, romane sau straine, nu si-au putut permite ca din doua benzi, una sa fie ocupata cu masini in care se pot plasa explozibili.
Sunt sigur, insa, ca stiai asta.
Anya, era foarte voie sa intri pe stradutele de care zic, chiar sa si parchezi (evident, daca gaseai loc). Nu, nu a fost nebunie, pentru ca totul a fost organizat ca la carte (spre marea mea mirare). Iar organizarea asta ca la carte a insemnat restrictii care nu tin cont niciodata de problemele personale ale catorva membrii ai comunitatii.
Oricum, parcatul asta fix in fata "obiectivului" indiferent ce inseamna asta pentru restul lumii, ma intriga de multa vreme.
Dar nu ma mira.
Rufus, Tora si iadele
Androix spune:
Da, uite-asa o barba-avea, am vazut si eu personalitatile astea care s-au tot vanturat cand in sus cand in jos cu o zi inainte de meci Uite ca n-am stiut, dar sa stii ca o banuiala am avut eu, in timp ce ambalam de zor un colet marti in fata depoului de troleibuze si vedeam jandarmii ca se uita un pic chioras asa din treacatul masinii. Ma si vedeam pusa la pamant si dand explicatii de ce tot mut coletul de pe bancheta in portbagaj si invers. Dar cum am zis astea sunt detalii din viata mea personala
In orice caz, nu am atitudinea care trebuie si incep si eu ca Buflea: stiu ca am dreptate si nu poti sa ma convingi orice mi-ai spune ca masurile care mi-au stat in gat nu au fost luate un pic prea devreme si un pic prea zelos.
Androix Bijoux
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Da, uite-asa o barba-avea, am vazut si eu personalitatile astea care s-au tot vanturat cand in sus cand in jos cu o zi inainte de meci |
Mai, nu trebuie sa fii primar (cu barba...) ca sa intelegi ca, daca vrei sa evacuezi o strada de masini si sa tii sub control toate zonele potentiale cu risc, nu poti sa o faci cu doua ore inainte de eveniment, eventual dupa ce isi termina copiii antrenamentele...
Eu stiu ca nu te pot convinge ca asa a trebuit sa fie...macar tine cont ca, data viitoare, cand o fi aia (si nu cred ca va fi numai la meciuri...), astia iar nu o sa tina cont de ceea ce-ti place tie...
Rufus, Tora si iadele
Androix spune:
Uite, daca te intereseaza, evacuarea strazii chiar s-a facut dupa ce au terminat copiii antrenamentele! Marti, dupa ora 20, toate masinile care au fost acolo fara stapanii lor au fost ridicate si mutate pe "zecile de stradute adiacente". Intrebarea mea a fost de ce era nevoie la ora 17, tot marti, de multi garcea care se repezeau la orice masina dadea semne ca ar vrea sa stationeze acolosha cateva minute. Miercuri nu ma intereseaza, oricum complexul a fost inchis, si chiar daca nu ar fi fost nu m-as fi dus.
Androix Bijoux
Rufus spune:
A, inteleg...de fapt ceea ce te-a deranjat pe tine a fost intervalul 17-20. Marti.
Raspunsul e tot ala...indiferent de cate ori si in cate moduri intrebi.
Edit: da, sunt peste 20 de stradute care intersecteaza sau sunt la cativa zeci de metri de Maior Coravu. Toate pana in Vatra Luminoasa. Nu-s destule?
Rufus, Tora si iadele