Catre Sorin Oprescu !!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Ba s-a recuperat faptic cam peste tot, dar se pare ca ne face o placere maxima sa denigram pe cei din sistemul bugetar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Ba s-a recuperat faptic cam peste tot, dar se pare ca ne face o placere maxima sa denigram pe cei din sistemul bugetar.

stoian

Imi fac mea culpa daca tu-mi spui ca scolile au functionat deja sambata sau duminica pentru a recupera cursurile.
Copiii colegilor mei scolari sau mai mici nu au recuperat ziua pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nici ai mei copii n-au recuperat nimic si nici altii, trezoreria de sector nu a functionat sambata, asa ca "Ba s-a recuperat faptic cam peste tot" e o abureala.
si asa cum nu m-am dat de ceasu' mortii ca luni 30 aprilie nu socializeaza copiii mei la gradinita si eu n-am cu cine sa-i las (desi 30 aprilie e o zi absolut lipsita de semnificatii), nu era cazul nici de dat ochii peste cap nici acum, cand macar exista un motiv.

(desigur, puteti sa nu-l mai votati pe oprescu primar daca nu va convine. eu va sustin si pe de o parte ma bucur ca masura asta l-a facut (oare) atat de nepopular )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Care sistem bugetar, mey? Poate pentru profesori si educatori, si nici aia toti, stiu eu cateva educatoare care in ciuda faptului ca avand gradinita langa stadion si au avut-o inchisa pentru copii, ele au lucrat. Si ingrijitoarele si portarul. Oricum nu au avut toti bugetarii liber cum au avut pe 30.

Concluzia mea este ca totusi s-a facut exces de zel. Incepand cu interzicerea stationarii pe maior coravu cu mai bine de 24 de ore inainte de meci, cand atatia parinti isi duc copiii la diverse activitati sportive la lia manoliu si ii aduc cu masinile personale si terminand cu benzile alea hidoase care dadeau un aspect de santier. Cred ca eram capabili sa dam dovada de intelegere si fara atata agitatie. Bine ca a trecut. Ca prin farmec azi nu s-a mai facut apel la populatie sa mearga cu ratb-ul sau metroul, caci dupa meci zecile de mii de suporteri s-au topit in ceata. Azi n-a mai fost nevoie de autocare din 7 in 7 minute catre otopeni...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Androix, citeste, rogu-te, mai bine.
Eu intrebam de ce 30 aprilie nu a deranjat asa de tare, tu ai raspuns "Pentru ca a fost o zi platita, in teorie recuperata, libera de la serviciu nu de la scoala si gradinita".

In fine, ideea e ca daca asta a fost singura greseala se poate corecta la urmatorul eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da. Peste 3 ani se spera la organizarea unei noi finale.
Poane ne obisnuim...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Concluzia mea este ca totusi s-a facut exces de zel. Incepand cu interzicerea stationarii pe maior coravu cu mai bine de 24 de ore inainte de meci, cand atatia parinti isi duc copiii la diverse activitati sportive la lia manoliu si ii aduc cu masinile personale

Ma gandesc si eu asa...parintii astia tusesc ca n-au ajuns fix pe Maior Coravu si au parcat pe zecile de stradute adiacente...pentru doua zile?
Nasol...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Concluzia mea este ca totusi s-a facut exces de zel. Incepand cu interzicerea stationarii pe maior coravu cu mai bine de 24 de ore inainte de meci, cand atatia parinti isi duc copiii la diverse activitati sportive la lia manoliu si ii aduc cu masinile personale

Ma gandesc si eu asa...parintii astia tusesc ca n-au ajuns fix pe Maior Coravu si au parcat pe zecile de stradute adiacente...pentru doua zile?
Nasol...

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pana la urma m-am descurcat, nu-mi purta grija Dar acum spune-mi, daca stii, care a fost mai exact rostul cu atata timp inainte sa nu pot sa parchez cate 10 minute in doua randuri acolo? Nu intru in detalii ca eu imi "arunc" copilul in sala si pe urma alerg sa-l iau pe celalat de la gradinita, ca sunt mereu pe fuga, ca mi-e frica ca in invalmaseala plecarii copilul ramas singur la sala sa nu plece si el de capul lui daca nu ajung fix atunci sa-l iau, ca nu intereseaza pe nimeni problemele mele personale, sau ale altora cum s-a si vazut, cum am spus m-am descurcat, nu am tusit, dar in continuare nu inteleg DE CE?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Rufus, n-a fost chiar asa de simplu. Nici pe stradutele adiacente nu era voie sa intri si cu atat mai mult sa parchezi. Culmea ironiei este ca locatarii din blocurile din zona, care aveau locuri de parcare platite (in parcarea blocului, nu pe strada) au primit atentionari cu o saptamana inainte sa-si mute masinile. Erau f suparati pt ca aveau locuri platite si oricum era absurd - cine ce sa caute in parcarea blocului.
Exceptand blocajele facute de politie, in rest nu a fost nebunie. Baietii mei se tot catarau pe geamuri si asteptau sa vada oamenii batandu-se , dar n-au avut noroc. In afara de scandari si racnete provenind din autobuzele care duceau suporterii din centru - chiar nimic. Pace si prietenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dat fiind ca in urmatorii 5-10 ani nu va mai avea loc in bucuresti niciun eveniment similar (probabil mai mult, ultimul eveniment care s-a apropiat de cel de aseara a fost cand eu eram de varsta copiilor mei), iar in perioada asta cei care stau pe langa stadion au timp sa se mute in alte cartiere ca sa nu mai fie deposedati 2 zile de locul de parcare(uau, ar trebui sa ceara banii inapoi si daune morale ca au fost nevoiti sa-si care fizicul 10 minute pe jos), iar copiii celorlalti nemultumiti ca erau cat pe ce sa piarda o zi de socializare nu vor mai fi la scoala, ar trebui sa fim fericiti cu totii ca s-a terminat.

Mergi la inceput