Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 22
bpaula spune:
Naty sanatate multa!
Porumbita sanatate si tie, hai ca o sa fie bine, cu regim o scoateti voi la capat si bebe o sa fie bine. te imbratisez.
Ai mei tot mucosi sunt dar macar au dormit mai bine noaptea trecuta si parca vad si eu viata cu alti ochi. Marius are joi serbarea de 1 iunie, el a cam lipsit la toate pregatirile si oricum pana marti sau miercuri nu merge la gradi deci na, macar strofa lui de poezie o repetam acasa.
Sotul baraie ca vrea sa plecam in Germania asa ca as vrea sa ii dau niste ore de germana lui MArius cu educatoarea lui. Ea a zis ca nu prea crede ca are rabdare sa stea sa invete, plus ca vorbeste stalcit, dar ca o sa testeze intr-o zi la gradinita intai. Eu ma gandesc ca, chiar daca nu stie sa vorbeasca clar si corect macar sa auda cuvintele de baza si sa stie ce inseamna tot e bine daca om pleca. Nu il pot trimite la gradinita noua, tara noua fara sa stie macar sa se ceara la baie. Voi ce parere aveti?
Oricum chiar daca am pleca nu e mai repede de vreo 6 luni si atunc ceva, ceva tot ar prinde. Din toamna au si ore de germana la grupa mica.
Porumbita spune:
bpaula copii prind extraordinar de repede cand ii bagi acolo in colectivitate; nu e nevoie sa stie mare lucru inainte;
mai degraba tu pune te pe studiu nu el, dc e sa plecati;
miereamara spune:
Porumbita nu mai fii suparata pt ca nu e asa de grav. Trebuie avut un pic grija la dieta in prima faza si apoi mai vezi tu.
Dar intai trebuie sa ajungi la doctor sa interpreteze si el rezultatul si sa-ti spuna ce masuri tb sa iei.
cami_antonia spune:
mai eu nu vreau sa sperii pe nimeni
da eu stiu ca diabetul gestational poate fi o problema grava
am in odiseea lui petra
o fata careia i-a murit pruncul la 39 de saptamani in burtica
din aceasta cauza
si bine ea nu stia ca nu facuse analize
a adflat dupa nasterea provocata
offffff
deci eu una am fost f stresata cu acest lucru dupa ce mi-a povestit fata asta
si dupa ce m-a bodoganit doctorita o tona sa tin regimul
nu mi-a fost deloc usor