Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 21
andre_ea spune:
Buna,
Raluca, imi pare tare rau de sperietura. Sper ca e ok Nadia acum.
Porumbita, gata analiza? Sper sa fie un rezultat bun.
Ce amintiri imi evocati cu Vourvourou. Am fost acolo vreo 4 ani la rand. Tare frumos era. Noi mergeam la plaja intr-un loc mai ferit si cu apa mica, dar superb. In primii ani era mai putin cunoscuta statiunea, ulterior s-a aglomerat.
La noi a venit caldura. E suuuuper. Sa vedem insa cat o tine . Sper sa fie ok pana luni ca avem long week-end.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Naty spune:
Azi e ultima zi cu branula si de maine incep antibioticul oral. Am fost dimineata sa ii iau sange (CRP-ul, am plecat din spital cu 54 ), a incercat sa ii ia din branula si nu a mers, apoi a intepat-o de doua ori ca nu-i gasea vena
Saracuta, ea care nu zicea nici "pas" la analize, acum plange de-mi sfasaie inima, cred ca s-a saturat de atatea intepaturi.
In spital a s-a comportat OK, ea si cand are febra mare tot vesela e; doar ca imediat ce intra cineva pe usa (chair si femeia de servici) incepea sa intrebe "mami, pleaca? Vreau sa pleaca!" si o tinea numai asa pana vedea usa inchisa in urma respectivului. Nu a vrut sa stea nici cateva minute cu altcineva, numai si numai cu mine, daca ma duceam la baie statea in fata usii si zicea "Mami, mai esti acolo? Faci pipi? Mai faci? Ai terminat?".
Am promis ca revin cu impresii despre spital.
Incep cu medicii fiindca asta e cel mai important - foarte atenti, foarte precauti, nu fac nimic fara analize, iti explica orice pas, orice tratament, iti raspund la orice intrebare. Medicul care te supravegheaza vine la vizita de dimineata singur, apoi la o a doua vizita insotit de profesor; seara vine medicul de garda, care stie excat cine esti, de ce esti acolo, care a fost evolutia, care e tratamentul.
Asistentele sunt incredibile, foarte, foarte dragute si serviabile, vin non-stop, nu numai daca le chemi, ci si fara, ca sa verifice. Cum Nadia avea febra asa mare, veneau noaptea de cate 7-8 ori sa o verifice daca e OK.
Toata lumea e foarte deschisa, te trateaza cu respect, vorbesc frumos, iti explica tot ce vrei sa sti.
Rezerva este ca o camera de hotel, mare, cu 2 paturi, unul pentru copil, unul pentru parinte, dulap mare pentru haine, TV, masuta cu scaune pentru copil, scaun (rotativ, mare distractie) pentru adult, baie cu WC, chiuveta si dus.
Foarte curat.
Se dau trei mese pe zi, consistente si bune, atat pentru copil, act si pentru adult.
flowerbee spune:
Naty, ma bucur ca Nadia e mai bine si va doresc sa se insanatoseasca complet cat mai repede.
Bine ca ati ajuns la un spital unde ati fost tratate omeneste si cu profesionalism.
Cam cat costa o zi de spitalizare? Se deconteaza ceva de la asigurarile de sanatate?
Ieri, dupa somnicul de pranz, m-au sunat de la gradi pt ca Alexiei ii curge nasucul si este infundata. Decat sa o las sa fie izolata cu ajutorul de educatoare intr-o camera separata, sotul s-a dus si a luat-o. Faza este ca ieri i-a curs nasucul, azi nu a mai avut nimic la nasuc insa a facut, incepand cu ora 5 dimineata, diaree. Intr-o ora a avut 3 scaune apoase, de m-am speriat. Pana acum, pt ca i-am dat Smecta si Ercefuryl, nu a mai avut nici un scaun si sper sa ramana asa.
De aceea intrebam de preturile de la Medlife.
Sanatate multa licuricilor!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
Bee multa sanatate Alexiei!
Daca ai bilet de trimitere de la doctorul de familie este 620 RON/zi, asta incluzand tratamentul complet al copilului, cazarea cu insotitor si 3 mese pentru copil si insotitor. Fara bilet de trimitere e mult mai scump, cazarea vreo 780 RON si toate tratamentele extra. Biletul de trimitere trebuie sa fie emis cu data anterioara internarii, dar se poate aduce oricand. Noi ne-am internat sambata, am vorbit la tel cu dr. de familie sa ne dea bilet cu data de vineri, bilet pe care l-am dus la externare.
Noi am avut si reducere fiindca suntem abonati.
alinuk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Alinuk mergem la Duni, Hotel Pelican in perioada 27 iulie - 2 august. Voi cand mergeti? Poate ne intersectam pe acolo Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
ft tare!
din pacate nu ne intersectam
noi mergem un pic mai devreme
si suntem cu gascutza de vreo 7 copii
Naty sanatate Nadiei!
de ce spital vorbesti tu acolo asa frumos?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
sarbatorim de ziua tuturor copiilor...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Porumbita spune:
mi a venit rezultatul
Test de toleranta la glucoza diabet gestational (75g)
g)
A jeun 89 mg/dL < 92
La 60 minute 209 mg/dL < 180
La 120 minute 132 mg/dL < 153
Interpretare
Diabet gestational
sunt f suparata
anna-mama spune:
Porumbita, nu te stresa si nu fii suparata ca o sa fiti ok, nu are rost sa te stresezi acum in plus! Eu nu m-am confruntat cu asta, dar ai vazut ce baiat sanatos are Miere care a avut asa ceva la Aidan. O sa fiti bine, sigur, sigur!
cami_antonia spune:
porumbita daca vrei suna-ma maine si vb despre asta
eu am o ginecoloaga care m-a ajutat mult
desi a fost mai dura cu mine
mi-a zis sa tin regimul cu strictete si a fost f bine in final
da tre sa ai mare grija de acu inainte ce bagi in gura
si mie mi-a iesit valoarea de dimineata buna
si cea de la 60 de minute proasta
si la fel amm patit
e adevarat ca e bine sa tii regimul atat pt tine cat si pt bebe
sunt complicatii ce pot aparea
dar nu te speria
va fi totul bine
si eu am plans o saptamana canfd am aflat
stiind mai ales ca tata a avut diabet
offfffffffff
da vei vedea ca va fi bine
iti mai las nr meu pe pm
si suna-ma daca ai placere maine
pupici
cami_antonia spune:
naty vreau si eu in constanta asa cevaaaaaaaaaaaa
e f scump
da in caz de forta majora as apela cu incredere
lisssa_ana spune:
Naty, multa sanaatte va doresc!
Porumbito , nu fii suparata!!!! O sa treaca. Sarcina usoara in continuare iti doresc
Cami,ce bine sa mai citesc de voi
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)