Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonavlas spune:
Reactii la ROR nici noi nu am avut, de niciun fel.
Azi a fost, de fapt, inca este ziua sotului. Maine il sarbatorim si se anunta o vreme suuuuper asa ca seara venim cu poze (evident ca si Oana si Paula) pe FB.
Dormeo si eu vreau sa iau insa pt noi, tot, saltea, perne. Raisei nu as vrea sa ii iau perna, stiu ca e foarte sanatos dormitul fara perna, mami doarme asa, sotul meu la fel.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
29+
rodyka spune:
victo, e mult mai bine decat in primele luni. s-a mai reglat si fluxul cm, nici dureri nu mai sunt, decat niste junghiuri cu o zi inainte sa-si faca aparitia. no, junghiurile astea le astept eu acum . si repede!!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
alice, ramona, pentru familiile voastre, sa sarbatoriti frumos!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Elena, eu am luat karissa, fara nici un efect. Cel putin nu vizibil :) si nu le luam chiar la aceeasi ora. Vali, da, enervante pt noi. In sensul ca eu cu doi copii mici trebuie sa am si grija lor atunci cand ne intalnim. Ei, sunt de acord sa le lase mai libere, nu sa stea cu gura pe ele, dar in momentul in care, de fiecare data cand mergem la soacramea, una cade in piscina, alta in lac, cred totusi ca ar trebui supravegheate mai atent. Sau ma rog.. Si ca sa nu lungim discutia si sa ma fac inteleasa nu as vrea sa ajung sa am copii rasfatati, sau rai sau cum le-om zice, in asa hal incat sa ne evite lumea :)) Ne-am intalnit cu oana si larisa in parc. Cu taticul aferent bineinteles. Fetele nu prea s-au bagat in seama, aveau fiecare treaba ei. Oricum larisa e luuunga si are un par frumos Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
deci nu despre asta vorbim,iar tu nu ai cum sa ai asemenea copii...nici nu sunt copiii de vina.tu nu ai sa iti-i lasi pe capul altora.copiii altuia sunt enervanti mai ales cand sunt fara nici o paza ..
deci tu de ce te temi? ca vorbeam de tavaleli,tipete si caposhenii.
Alice_Elena spune:
:)) cred ca mi-e frica sa nu am un copil mai incapatanat decat mine cu tipetele si tavalelile, incerc sa ii explic de ce nu are voie, dar in acelasi timp o si iau in brate sau o tin de mana, o pup, ca mi-e mila sa o las plangand
carla_2008 spune:
Reactii la ROR a avut doar Mateo: rosu in gat,agitatie MAXIMAAAAAA, si cam atat.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
racusor2010 spune:
neata
vin cu sunt franta, dupa ce am tot citit tragedia de ieri am visat numai prostii, cum ca erau atentate cu mitraliere in fata blocului, de vreo 2 ori au murit nu stiu cati oameni, eu nu mai aveam curajul sa il las niciunde pe andrei, ba tatal meu il lasa sa se joace cu un catel care era cu gura numa la gatul lui andrei m-am trezit obosita si speriata...
fug acum la un tratament facial,sper sa nu se trezeasca andrei tocmai cand sa ies pe usa....
va
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum