Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 19
Cris_25 spune:
Tre musai sa va zic meniul meu de reactie alergica la beta<2!!! Deeeci...venit acasa...plans...calmat...iarasi plans... venit mami cu lapte de pasare bun bun ... papat un bol pliiiin Dimineata 3 pahare de pepsi pe stomacul gol, apoi la ora 4 ... un bol pliiiiin de paine dumnicata ... Pariu ca nu stiti cum e aia ... n-am mai mancat nici eu de cand eram mica :))) Deeeci... paine (albaaaa ) rupta bucati mici, peste ea zahar ... apoi lapte ... eu am pus bonus toata spuma de la lapte (am cumparat special de ala graaaaaaaaas de la tara, sa aiba spuma )... Acuma am comandat o pizza maaaaaare ... si o sticla de Pepsi Sper pana maine sa-mi "treaca dracii" si sa revin la mancare normala
Sa nu va schimbati parerea despre mine... Jur ca sunt fata cuminte in rest ...
cocolino2010 spune:
Buna fete dragi!
Eu sunt musafir aici, nu rezist tentatiei de a veni pe la voi in vizita.
Am aici citeva fete pe care le urmaresc cu drag: incep cu Samira pentru ca am indragit-o prima, apoi Qiao, Aristica, Adipapazi, Ioana, Balanta, Cris, Sabina, Smaick, Veve, Anaasta si nu in ultimul rind, dar cea mai recent inscrisa, Lara.
Va admir pe toate, pentru puterea voastra, pentru curaj, pentru reusitele de pina acum si pentru cele viitoare.
Lara imi propusesem ca te astept pina in seara asta ca sa intru sa te felicit si tu ce faci? imi prelungesti emotiile pina miine? Te astept cu un Beta mare sa compenseze toate emotiile pe care mi le dai.
Forumul asta e de belea, aici intru sa sufar si sa ma bucur cu fiecare dintre voi. Va doresc implinirea dorintei supreme.
Eu sunt pe drumul cel bun, avem 10 sapt.
lyly_mar spune:
cocolino,avand in vedere ca suntem Doamne peste 40 de ani si ma pregatesc sa iti calc pe urme,Doamne ajuta!, pe mine nu ma urmaresti?
ioana,draga mea...atat sa tii minte ,tu si bebelina sunteti cele mai importante!!alea de la job ,sunt niste...niste ...si cele mai mari ....dar nu mai pot sa zic ca na,sunt Doamana peste 40 de ani, si ceva!
ady,cum e tratamentul tau? doar 2 merionale?
fetele
lyly_mar spune:
cris,mananca ce vrei ,cum vrei ,in orice combinatie,in orice proportie ...ai voie!
de maine,vezi ce si cum
PK ce zice?ce iti propune?
cocolino2010 spune:
[quote]citat din mesajul lui lyly_mar
cocolino,avand in vedere ca suntem Doamne peste 40 de ani si ma pregatesc sa iti calc pe urme,Doamne ajuta!, pe mine nu ma urmaresti?
Lyly pe tine te astept dincolo la noi, sa te gravidesti repede. Noi nu mai avem avantajul varstei, lasa tineretul sa bage FIV-uri reusite cu oo-le lor.
Ai grija sa nu te trezesti cu o geanta in cap de la Aristica, doar esti o "baba" peste 40 (ari eu stiu de gluma )
cocolino2010 spune:
Cris ai grija cu meniul asta "exotic" Mi-ai facut pofta de piine alba dumicata in lapte si cu putina sare prefer eu, dar ce te faci ca am acasa numai piine neagra, cu seminte, cu tarite si nu am lapte pt. ca nu l-am mai suportat de citeva sapt. La ora asta nu mai ies, poate miine.
lyly_mar spune:
coco,si maine m-as muta la voi...dar mai stau cu fetele...ca mi-s dragi ...si nu depinde numai de mine sa ma mut...pe Ari o stiu de mult, de cand se invartea pe scaun,la ML...si eu stiu de gluma
anaasta spune:
Ari, bag seama ca aproape toti barbatii mishto sunt cheliosi sau cu inceput de chelie.
Ady, ma tot gandesc sa ii propun si eu un FIV au naturelle lui PK, sunt curioasa ce va zice.
Ioana, nu iti ajunge stresul cu sarcina si ecografiile?! Musai sa adaugi in plus? Da-i in pisisci pe restul, fa cum zicea Balanta si gata.
Bag seama ca Sabi are jucarie noua...
Cocolino , sarcina usoara in continuare.
Cris, super meniu. Mai demult mai mancam si eu paine dumicata, dar fara zahar, ci cu sare.
aristica spune:
da mai, nu mai era loc pe bancutele de asteptare si m-am proptit si eu p-un scaun rotitor. lyly nu arata ca doamna pe care mi-am varsat nervii deunazi, ea-i frumooooosa si slabuta si finuta si ne intalnim in centrul vechi la limonada
Nu mai incepe meciul asta odataaaa...