Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 20
aristica spune:
ana barbatul meu chelios a trecut de la agonie (cand a citit singurel beta), la extaz (acum 20 de minute ma intreba: Crezi ca mai are rost sa incercam noi, asa? Sau luam embrionii aia congelati?).....cred ca-i inrudit, cumva cu sabina
coco curand aflam daca ai putulica sau dodoasca
anaasta spune:
Lara, idee: nu vrei sa mai punem niste linkuri pe prima pagina cand o sa avem timp? Cum sunt cele ale lui Ady, de exemplu, sau poate si alte chestii interesante si recente, legate de imunologia reproductiva, care se gasesc mai greu, ca sa stie si alte persoane interesate. In sensul "calcium ionophore" si linkul sau despre NK-uri etc.
lyly_mar spune:
aripai acu o punem si de o bere ca esti in pauza
si eu astept meciu'..o sa il vizionez cu soacra,care e in vizita,ca al meu e la serviciu
anaasta spune:
Lily, la asta ma gandesc si eu. Ma gandeam, insa, ca daca a fost dispus la inseminare, poate e dispus si la asta. Chit ca nu se compara, stiu... Hm, o sa vad cand discut cu el.
adrianaady spune:
Anaasta tu propune-i lui PK si vedem ce zice.
Lyly da domnita draga 2 merionale la inceput; doar e pe "natural" nu? Fac sambata un estradiol, si in functie de el vedem daca imi mareste la un maxim, maxim de 3 merionale Apoi cred ca marti eco si estradiol iar sa vedem cum stam. In rest cele obisnuite, clexane, vitamine & co
Smaick ce va mai place berea
Cocolino sa inteleg ca faci diferente intre noi babutele?
Aristica spune-i sotului tau sa mai incercati vreo 3 luni in varianta traditionala, si vedeti voi in toamna ce si de unde luati voi embrioni