Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 18
5ab1na spune:
eiha ioana nu trebuie sa te gandesti decat la ce este absolut important!
daca pui la inima lucruri neimportante nu ti-e bine normal!
gaseste-ti stressuri in probleme care sunt importante pentru tine si care nu tin si de alte persoane.
5ab1na spune:
of
am o prezentare de facut si trebuie sa vb pentru asta...iar aici in hol cu niste nemtoaice aflate la tratament... cred ca joaca 1000 (stiti jocul cu zarurile nu?) nu pot.
ma duc pana in camera si revin mai pe seara
va pup cu drag
Lara27 spune:
Sabi, glumeam desigur..ooohh, pana la nume, cale lunga
stiu ca-s strong (uneori si headstrong), dar sper sa nu-mi dea DD chiar cat pot duce..miss u!!! (sper sa nu mai dureze mult faza asta cu job-ul si sa redevii o constanta in ziua mea)
Ady, fiv-ul tau va fi asa mai light, gen fiv pe "natural"? (daca de la 225+225, acum faci doar 2 merionale (150), e light)
Ioana, in aia cu pusu' la fund, balanta, cred, e dr.docent si foarte bine face..eu acum imi fac stagiul, abia la mine merge totul prin sufletel first, ma consum, ma agit, explodez, apoi imi pare rau si regret..si la final, imi revin..sau ceva de genul oricum, sunt in plina campanie de perfectionare a mi-se-rup-ismului
to be continued..
adrianaady spune:
Lara te-am prins cu lectiile nefacute ; dar e scuzabil la ce primavara plina ai avut si tu
Am tot zis ca fac asa zisul fiv pe "natural" , adica protocol scurt si cu o stimulare usoara in ideea de a obtine 1-2 embrioni buni pe care ii transferam. Este o procedura propusa de clinica de putin timp pentru cele cu rezerva ovariana micuta; asa ca mine
Lara27 spune:
Ari, iti dai seama ca daca o sa confirmi, Sabi nu se dezminte si gata, i-a pus la fund si pe Strohmi si pe Israeliti si-si face bagajele de Istanbul
Alex, azi n-am avut dispo' mi-a fost lene sa-i explic toantei aleia, ca, cu cat mai multe bete tre sa fac io, cu atat mai bine incaseaza clinica respectiva si salariul ei, este astfel asigurat..de regula, nu ma abtineam sa n-o intreb nu va suparati, v-a intrat ceva in ochi? sau de ce pufaiti?..
to be continued..
MeAlex spune:
Lara, m-ai facut sa rad la faza cu pufaitul...that's the spirit! In rest, esti OK, cum te simti? Bine...in afara de emotiile pentru maine.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aristica spune:
sabina, DA! dupa primul beta am trimis mail catre traducatoare, iar raspunsul a fost ca m-am grabit si sa repet beta. L-am repetat, dar acum i-am scris direct Dr. Tayfun. Raspunsul a fost unul care mi-a smuls o lacrima, dar m-a calmat adriana. Mi-a zis sa-i mai acord o sansa, deoarece acum a vazut cum reactionez si ca si-ar dori sa incerce cu mine si aceasta varianta. Desigur, eu nu sunt hotarata pentru nimic, dar am apreciat foarte mult raspunsul.
Lara27 spune:
Ady, chiar retinusem ideea..mi-a scapat, ce-i drept faza cu punerea in practica (adek ca fac la Bio asa ceva)..pai, hai ca suna bine, asa mai light..mai ales, la anisorii tai putini..si cu faza cu blasto? cum a ramas la clinica? sau nu te intereseaza deloc ideea? oricum, partea cea mai buna, in cazul tau, e ca stii ca ai nevoie "doar" de 1 embrion bun si esti gravi, garantat
eu, oricum, semnez condica, zilnic, pentru galerie
Ari, si mie-mi plac actiunile inovative ale lui stormy..ce-a mai zis? (ma apuc sa cetesc link-urile puse de ady)
to be continued..
adrianaady spune:
Lara de faza cu blasto nu am intrebat, am uitat, parca promisesem ca intreb...neuron uituc pai dintr-o stimulare asa usoara, greu de crezut, daca nu imposibil sa am eu ovocite care sa ajunga la blasto, eu as prefera doi frumosi de z3 Nici nu imi doresc mai mult.
Aristica cine stie ce va fi luna urmatoare? nimeni zanica, nimeni.... Drul turc imi place , recunosc, vine mereu cu idei noi, incearca si alte abordari care asa cum am zis poate functioneaza/poate nu; dar macar incearca.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Cris, mai ai embrioni ramasi la congelat? |
Dada ... avem 6 copilasi in tabara de ski ... dar nu-mi pun prea mari sperante ... ai vazut ce i-a zis PK Larei ... ca doar FIV-urile se numara (glumesc)
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit