Clubul "babelor" FIV-oase 34

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...misto asta cu coaforul
fetele, sar'na pentru sfaturile legate de endometrioza, stiu ca-s din inima
ana sotul meu a chelit
lara hai da-o-n mama ma-sii de treaba ca macar una tre' sa se bortoseasca si dintre noi! Ai idee ce inseamna "calcium ionophore"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lara asa greu vine beta acolo? maine sa beti in strada cu toti prietenii

Alex si tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, da, are proprietati de antibiotic, se da de regula pentru infectii cu fungii sau bacterii gram-pozitive (la antibiograma)
many, uuff, da, desi e un laborator dintr-o clinica privata mare..
Alex, eu mi-am spus doar numele, apoi am venit pt o analiza betahc.. si ea a completat imediat..si progesteron apoi, oki peste cap si pufaieli atotstiutoare ..parca-mi zicea..da' ce sens mai are?? ma rog, nu-mi pasa cu adevarat..sigur ca sunt si d-ne super dragute, la Matei Basarab, de exemplu, langa many..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara m-ai facut sa plang fata draga cu povestea ta. cate emotii si actiuni de una singurica....trebuie sa fii prea tare. din cauza asta iti si spuneam ca ma intereseaza povestea ta si sa nu-l adaugi si pe PK pt ca el fata mea n-a facut nimic pentru schema ta! numai tu...
iti laud copilul si-i spun ca e cel mai frumos. promit ca-i zic si PK daca tu asa vrei sa-l cheme

cu israelitii? planul ca tiganul...trec printr-o perioada in care ma gandesc sincer numai la calitatea ovocitelor mele si nu mai dau vina pe PK pt schema de stimulare. de la citit mi se trage. mi-a intrat in cap ca e posibil indierent de protocol sa am acelasi rezultat. si atunci ma gandesc la laborator. sthromi e in asteptare. dar pe pk olecutza n-am cum sa nu fiu suparata dat fiind ca n-am putut trage o concluzie clara atunci cand m-a lasat cu 13 ovo in soare...

ari sa stii ca am citit si eu de calcium ionophore!!! tot cu calitatea asta si n-am priceput mare lucru. dar era prin state ceva nu? mi s-a parut super tare tayfun cu tot ce a facut el pe acolo!!! fenomenal!!!

net??? de data asta doar in hol la parterul hotelului si am si treaba cu jobul meu. mai trec pe seara cred sa vad ce faceti.
tin pumnii lara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica am citit ca ar imbunatatii rata de fertilizare; ti-am dat citeva linkuri de studiat Ma bucur ca acest dr vine cu sugestii noi; care poate in final fac/sau nu fac diferenta, dar macar incearca. Bravo lui!

Mergi la inceput

ady da si mie te rog frumos
am citit si eu dar e atat de mult timp de cand am citit!
n-am priceput decat ca era bun dar am tras concluzia ca nu e calciu de inghitit ci altceva. o terapie/ procedura in cadrul FIV parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu, Many_bani, e poveste veche din decembrie, de la ultima sarcina. Am lalait-o cu analizele, am inceput sa iau Duphaston ca sa imi reglez ciclul ca sa pot face analizele de secretii si sa am rezultatul in timp util pentru histeroscopie.
Lara, eu as fi fost dura cu ea, pentru mine pusul la fund inseamna si varsarea ofului asupra tampitilor...sotul nu intelege asta, el pur si simplu nu discuta anumite subiecte cu cei care nu le inteleg (stiti voi, pe teme de genul cum se fac copiii, de ce nu reusim, vizite la biserici, ca nu trebuie sa te gandesti la asta ca vine copilul singur, etc), in schimb, eu le discut si o fac in asa fel, incat respectivul sa simta dupa aceea cat de dobitoc a fost...sau cum zic eu, ii trag una dupa ceafa sau il dau cu capul de monitor (asta daca discutia e pe messenger sau fb)..

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

http://www.fertile.com/Calcium-ICSI.html

http://humrep.oxfordjournals.org/content/13/4/905.full.pdf

Ia sa vedem daca merg asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara, iti doresc din tot sufletul un copil sanatos sa faci (asta e mai mult decat un beta pozitiv :-)

Si sa ma invatzati si pe mine treaba aia cu pusu' la fund ca eu fac cu nervii cu o nebuna de la serviciu care nu ar trebui sa ma intereseze deloc dar pentru simplu fapt ca nu e fair ce imi face, eu sufar ca animalu'.

In rest, stau in pat si ma doare burtica ...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

ari si vrei sa-mi spui ca tayfun face asa ceva??? minunea asta cu calcium ionophore?

Mergi la inceput