Clubul "babelor" FIV-oase 34

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oare de ce mi-a zis PK sa repet AMH-ul? A zis ca daca e mai vechi de 9 luni trebuie repetat. Dar, zau, ce surpriza as mai putea avea eu la AMH?! Ca in loc 0,07 sa fie 0,05 sau 0,01?! Nici nu cred ca mai conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anaasta cand ma uit la AMH-ul tau mi se pare ca al meu e imens !
berbecutele luptatoare ... si nu numai

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Pai, Qiao, poti sa stii ca al tau e imens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, si eu zic ca focarul ala afecteaza mult calitatea ovocitelor.
si, din ce mai stiam, endometrioza afecteaza si procesul de implantare.
intr-o asemenea situatie, probabil ca eu as lua o pauza de la fivuri si m-as ocupa de problema asta, adica macar m-as duce la un dr de dincolo specializat in probleme d-astea si as vedea ce spune el despre endometrioza mea de grad III.
te rog sa nu ma intelegi gresit, imi dau si eu cu parerea si iti spun cum as vedea eu situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dragutelor

Lara eu sper sa nu fiti asa "egoisti" si sa va imbatati in doi... Sper sa se lase cu petrecere si prieteni si terasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Veve, sar'na
Ari stii ca si io la oo-le alea de 21-22 de ani, da?

m-am prezentat, 'ca o floare, ca un crin', la lab, sa donez mostra de beta & prg..realmente, tipa de la receptie, si-a dat ochii peste cap..needless to say ca, in baza lor de date, figurez cu 6 rezultate babane de 0.0..si ca, la lab, ma stie toata lumea (ca si pe Sabi la synevo Iasi) ca pe-un cal breaz..ok, inteleg pe undeva, ca ma crede femeia, dar parca tot nu-i profi sa ai o astfel de atitudine, cu atat mai mult, cu cat analiza o fac pe banii mei (cu siguranta crede aia, ca-s addicted sa ma-ntep..)
pe cand ma pregateam sa-i spun, ce cred eu despre pufaielile ei si oki peste cap, ca n-am retineri, mi-au venit in minte cuvintele balantei cu ia mai pune-le si la fund si i-am trantit femeii un big smile, de s-a inrosit pana-n varful urechilor, zuza..(balanta, ti-am zis mereu, me likey your style)
rezultatul e gata maine dupa-masa, dupa ce ies de la job il recuperez, deci maine seara, intr-un fel sau altul, bem

le: totusi, unde e shicanoasa asta de Sabi???? sa-nteleg ca, hotelul nr. 2, n-are net nici de pe geam?? sabinoooo, uita-i sa-ti zic ce ti-am copt: de am un prunc, ii zic PK, si-l aduc la tine in targul Iesilor, ti-l pun in brate si-i spun: PK, zi-i la Sabi sa-ti spuna, cat de mult te iubeste PK, intreab-o pe Sabi, cine-i cel mai frumos, deshtept baiat?? and so on, and on...

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Lara

Mergi la inceput

Iti tin pumnii, Lara. Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Lara Doamne Ajuta!
Sa sti ca si eu la Medlife Unirii tot asa, ma stiu toate asistentele.......dar pana la urma, chiar nu imi pasa!
Pe banii nostri putem sa facem cate ''bete'' vrem noi!
Si da, ''pusul la fund'' e un exercitiu pe care trebuie sa il repetam la nesfarsit, chiar daca imi iese f greu.
Poate persoana respectiva face parte din acele ''pretioase'' care habar nu au ce inseamna sa te chinui sa ai un copil, ce sa mai zic, parca mergem la beta ca nu am gasit programare la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, vin cu un exemplu total opus: mi-am facut beta la Synevo de la Fundeni si tipa era draguta, asa ca i-am zis ca vreau un test pozitiv, o beta mare...si a zis si ea zambind: "atunci comandam o beta mare".
Nu le bagati in seama, eu sunt genul care merge cu o tona de analize si in ultimul moment mai zice: "hai mai bagati si o prolactina/un progesteron", ceva acolo, sa simt ca m-am analizat cu simt de raspundere...eu le-as spune ca de acolo isi iau salariul, din analizele platite de noi toti...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput