Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Faith26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Si sa vedeti cand n-or vrea sa manance, nu vor deschide gura, sau vor scuipa. Sau vor manca doar daca le cantati sau le dati jucarii Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
mar_ysa_28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Faith26
Mami de Ana Beatrice (15.01.2012) |
Acum razi faith....eu sper sa nu ajungeti sa
ane-maria spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc ane, Natalia s-a nascut grasuna, la 3600g; a luat cate un 1kg in primele 2 luni. Dupa vaccinul de 2 luni a inceput sa faca kk cu mucus si in primele 8 zile a luat 80g, la fel si in ultimele 7 zile. Greutatea ei ar fi ok daca ar fi constanta, dar ea a luat foarte putin comparativ cu lunile anterioare si mananca la fel de mult (chiar mai mult). O grija in plus o am din cauza Rebecai, care ii aduce toate jucariile cazute pe jos. E posibil sa nu fie nici o problema, dar daca este, trebuie sa stim inainte sa ii fac Rotarixul. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
am inteles,si Bia a luat destul de bine in primele 2 luni, cate 1,200g acum la controlul de 3 luni a luat doar 600 g, nu are nicio problema si papa bine ,dar are si eneregie mai multa ...
Alice Doamne ajuta sa nu faca asa niciun bebel.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
Faith26 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mar_ysa_28
Acum razi faith....eu sper sa nu ajungeti sa Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
Eu inca sper ca Beatrice va fi cooperanta..Daca nu, o sa fie rasu-plansu
mar_ysa_28 spune:
Eu si acum mai dau apa la soricei cand ma duc sa o iau pe Leyre de la gradi la ora 16 si ea nu a mancat NIMIC toata ziua...mai avem si zile deastea!
alina_anto spune:
Multumim pt urari!!
Tocmai ne-am intors de la petrecere. A fost SUPER!! mult mai frumos decat la botez, pt ca a durat putin (3 ore), au fost 8 copii de varsta Sarei, 2 animatoare, copiii s-au jucat frumos, parintii s-au relaxat. Pun poze maine
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alina_anto Multumim pt urari!! Tocmai ne-am intors de la petrecere. A fost SUPER!! mult mai frumos decat la botez, pt ca a durat putin (3 ore), au fost 8 copii de varsta Sarei, 2 animatoare, copiii s-au jucat frumos, parintii s-au relaxat. Pun poze maine Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
happymumy spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Si sa vedeti cand n-or vrea sa manance, nu vor deschide gura, sau vor scuipa. Sau vor manca doar daca le cantati sau le dati jucarii Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Doamne Alice, mi-ai adus aminte de perioada cind faceam si eu si tati ca toate animalele pamintului doar doar o minca copilul.Cred ca daca ne vedea cineva in perioada aia, zicea ca suntem candidati perfecti ptr spitalul 9. Acum imi vine sa rid, dar atunci nu . Ayla a fost dintotdeauna un copil mincacios, si niciodata nu am insistat cu mincatul , mai putin o perioada de vreo 3 luni cind a trebuit sa ne maimutarim in toate felurile ca sa manince copilul. In rest chiar nu sunt de acord cu alergatul cu lingurita cu mincare prin toata casa dupa copil.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
ursulet33 spune:
fetelor, intru si eu cu o rugaminte - nu stiu daca ati completat deja actele pt alocarea celor 2%, dar daca inca nu ati facut-o poate vreti sa ajutati asociatia SOS Infertilitatea. Cred ca unele dintre voi stiu ce inseamna sa-ti doresti cu ardoare un copil si sa nu-l poti avea - din fericire, noua ni s-a indeplinit dorinta, dar mai sunt atatea alte cupluri...
Aveti toate detaliile aici
http://doilasuta.net/
sara_ spune:
La multi ani Sara!!!
La multe lunite Mihai, Andrei, Bianca si Catinca!!!
Nicole, Bulinutz f frumoase pozele
Georgia si Sara are scaune galbene, verzi cu sau fara mucus, grunji si fara excep#539;ie lichide.
Lady si eu o tin pe Sara la san toaata ziua si mai nou toata noaptea. Sunt terminata cu somnul dar ador sa o am la san si nu renunt, ma bucur ca nu refuza niciodata sanul. Ia o gura dc nu-i e foame, dar nu-l refuza cand i-l ofer. Diversificarea o amanam si noi cel putin pana la 6 luni. Ma tenteaza si pe mine blw f tare