Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 22
muraturica spune:
Hello.
Ma bucur ca v-a priit intalneala.
Ada, si eu care ma credeam matinala....la 6.
Sunt si eu curioasa de ce ii raspundeti Ca_milei. Mie mi-a spus prin sapt 12 ca am colul OK, dar de atunci nimic. Am presupus ca totul e bine.
Aruba, daca tot ai cerut pareri, ti-o spun sincer pe a mea: alaptatul la aceea varsta mi se pare nepotrivit. Sunt de acord cu legatura intre mama si copil, respect decizia parintilor care alapteaza muuuult si bine, tin copilul in pat cu ei si practic nu se dezlipesc de el. Nu cred ca vreau sa fiu genul acesta de parinte, dar, repet, respect mamele care au alta opinie. Insa deja la 3 ani alaptatul mi se pare ciudat, periculos pentru dezvoltarea psihica normala a copilului.
Nu aruncati cu rosii, dar Aruba a zis ca vrea pareri.
Va pup.
25+
Bumbitza spune:
Subscriu la ce a zis Muraturica ref la alaptat. Mi se pare ca se pierde din esenta si rolul alaptatului de fapt. 2 ani max mi se par mai mult decat suficienti pt alaptat, dar acum fiecare cum considera.
I-am raspuns camilei ref la col, ca se masoara ecografic, sau ma rog mie pana acum asa mi-a masurat.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc
Laura32 spune:
Aprob parera Muraturicii referitor la alaptat , mie mi se pare ciudat cand vad deja copilul trecut de 1 an binisor ca sta in picioare in pat si trage de o tzata de zici ca-i plastilina
Ca_mila si la mine tot ecografic masoara colul , pe masa nu mai m-a urcat de la 12 saptamani , acum sincer nici nu imi displace ideea
Ioana imi pare rau pentru colega ta cu nereusita , cred ca nimic nu o poate consola
Dannett si eu am vrut sa intru cat mai tarziu in prenatal , pentru ca am nevoie de post natal cat mai mult , ca sa-mi pot revenii si sa umblu la depus acte , ca al meu sot pleaca cu dimineata in cap si vine seara la 9 , atunci imi apartin mie drumurile
Urmatoarea intalnire cand o facem ? la targ ? Am vb si cu Ada , este o terasa frumoasa in parc la Tineretului , poate stam la o citronada
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Ca_Mila spune:
Fetele multumesc pt. lamuririle despre col, ma gandesc ca daca era ceva in neregula ma avertiza doctorul sa am grija, sa nu stau mult pe scaun sau stiu eu ce indicatii.
28+