Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ce bine imi suna mie un col inchis, de 34 mm la 32 sapt! e clar ca, colul tau tine.
legat de cordon, deci nu si l-a pus dupa gat, ci i-a facut probabil (speram sa nu) un nod
bafta azi la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, sa iti fie de bine micul dejun.
te-ai decis unde nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

aruba, sa inteleg ca discutiile se vor muta incet, incet pe fb? (cam asa s-a intamplat pe la alte odisei - erau zile intregi cand nu se mai scria la odisee fiindca se scria pe fb).
e doar o intrebare - incerc sa anticipez cat de greu cantareste grupul de pe fb

Nu cred ca deocamdata se vor muta discutiile pe Fb, pt ca nu e toata lumea acolo, suntem vreo 20 deocamdata. dar tind sa cred ca odata ce vom naste lumea isi va pierde interesul pt forum si asa Fb va ramane o modalitate de a tine legatura si de a vedea cum evolueaza fiecare.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta mersi
inca nu m am decis unde nasc.in 17 merg la control si vad ce mai vorbesc cu dr.in principiu am inteles ca daca decid cezariana e mai bine la privat si daca vreau natural voi merge la bega.in mare vreau natural dar sa vedem cum decurg lucrurile.sper sa fie totul ok si sa pot naste natural si farrrrrrraaaaaaaaaa dureri

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna! Vroiam sa-i zic lui Carmen ca mie mi-a explicat un doctor ref la cordon, ca e conceput in asa fel incat sa nu se poata sugruma chiar si in cazul in care s-ar innoda, asa ca eu zic sa nu te stresezi cu asta.
Si mi-a zis ca un singur caz a intalnit in toata cariera lui cand s-a sugrumat un bb cu cordonul, dar asta pt ca se incolacise in jurul gatului de la o varsta f mica de sarcina si a crescut si a tot strans si strans, dar in rest, nu va faceti griji cu cordonul, stie mama natura cum l-a lasat. Pupici.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna burtici!
Sunt si eu pe aici, am recuperat de citit ce ati mai scris.

Eu am fost de dimineata la dr de familie si chiar ea m-a intrebat cand vreau sa intru in prenatal.
Cica incepand cu saptamana 29 poti intra fara probleme.
Deci, Beatrice, poate ar trebui totusi sa insisti la doctorita ta daca chiar vrei sa intri cat mai repede in prenatal.
Pe mine nu ma avantajeaza sa intru asa repede, prefer sa las cat mai multe zile pentru dupa nastere.

Ma inscriu si eu in randul celor care asteapta sa li se rupa apa la servici.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada draga, nu ai toate tziglele pe casa! LA 4 dimineata tu scrii pe forum????????

Raportez: Intalneala a fost foarte faina! M-am simtit foarte bine cu voi fetelor! Ar fi mers intalneala de-aia de 10 ore ca sa apucam sa vorbim toate cu toate. Cred ca ar trebui sa facem ca la americani in intalnirile de cunoastere a unui potential partener, unde fetele stau la o masa lunga pe o parte, si pe cealalta, vina baietii si povestesc cate 5 min cu fiecare fata si dupa aia se muta cu un loc mai la dreapta la urmatoarea. cum ar fi ?

Cafeneaua lui Roxy este de senzatie. O recomand tuturor. Super loc de facut inclusiv petreceri, botezuri, etc!

pe toate

PS: Din pacate seara s-a incheiat trist. Una din fetele mele dragi din Clubul de FIV-oase a avut iarasi un FIV nereusit. Fir'ar sa fie de treaba...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, propun o mica dezbatere plecand de la articolul asta:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/time-magazine-scandal-393547.html

Cum vi se pare alaptatul in cazul asta?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

buna fetelor

am vrut sa va intreb si eu in legatura cu colul,cum il masoara pe masa sau il poate masura si la eco??? mie dr. nu mi-a zis nimic niciodata de col, nici de bine, nici de rau, dar nici consult pe masa nu mi-a mai facut.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ca-mila, mie numai la eco l-a masurat, nici nu stiu daca are cum sa-l masoare pe masa

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput