Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor,

am reusit, in sfarsit, sa termin tot de citit.
maine, la 9.30, avem "vizionare" cu piticuta . abia astept!!!!!
in principiu (90%) ma inscriu si eu pe lista pt intrevederea de la ora 5 (daca ma primiti, evident).
va

30+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

yuppyyy!!! vine si carmina maine hai k ne inmultim! lista e inca deschisa dragelor rezerv toata cafeneaua daca e nevoie

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna seara,burtici!Raportez: azi am fost si eu la control si la 29 sapt,baietelul cantareste 1640 gr,iar fetita 1300 gr...multumesc lui Dumnezeu suntem sanatosi cu totii,maine ma mai duc sa fac si analizele specifice sapt 29,care-s alea nu stiu,aflu maine si va tin la curent.Din pacate,nu pot ajunge la intalnire,mi-ar fi placut sa va cunosc pe viu,dar plec la parintii mei,in alta localitate.Va pup si sa auzim de bine,multa sanatate burticilor si bebicilor.

29+

Mergi la inceput

Buna seara,burtici!Raportez: azi am fost si eu la control si la 29 sapt,baietelul cantareste 1640 gr,iar fetita 1300 gr...multumesc lui Dumnezeu suntem sanatosi cu totii,maine ma mai duc sa fac si analizele specifice sapt 29,care-s alea nu stiu,aflu maine si va tin la curent.Din pacate,nu pot ajunge la intalnire,mi-ar fi placut sa va cunosc pe viu,dar plec la parintii mei,in alta localitate.Va pup si sa auzim de bine,multa sanatate burticilor si bebicilor.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna1980

29+

super super!!!!!

30+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Buna fetelor,

am reusit, in sfarsit, sa termin tot de citit.
maine, la 9.30, avem "vizionare" cu piticuta . abia astept!!!!!
in principiu (90%) ma inscriu si eu pe lista pt intrevederea de la ora 5 (daca ma primiti, evident).
va

30+ Ana Miruna

Te asteptam Carmina

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fleur, felicitari, el sa fie sanatos. Mai bine un pic mai maricel decat foarte mic. Maine la 2 am si eu morfologica, si tot maine implinim 32 sapt.

Roxy, ia listele alea la tine sa le dezbatem si baga nr de tel la mine in pm.

Fetele care nasteti la medlife. Astazi mi-a fwd colega mea gravida un mail de la iuliana surlea. Se pare ca au inceput sa le contacteze pe gravidute sa le informeze ca trebuie semnat un contract cu ei si platit un avans de 20%. totodata precizau ca din bagajul pentru maternitate trebuie sa faca parte doar cosmeticele mamei, periura, pasta de dinti iar pt bebe doar hainutele de plecare din clinica. In rest mama primeste tot ( camasi de alaptat, chilotzi de unica folosinta, tampoane, papuci), ca si bebe (hainute sterile, pampersi...etc)

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna1980

29+

Felicitari Miruna , Doamne Ajuta in continuare !

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Ma scuzati,nu am vrut sa dublez mesajul,dar fiind pe mobil,mai da eroare si nu stiam ca deja il postase.

29+

Mergi la inceput

Multumesc Carmina,Laura...Doamne ajuta sa fie bine toti bebelusii.Pupici

29+

Mergi la inceput