Gravidute cu tromobofilie -cap 19-
Raspunsuri - Pagina 18
danezza spune:
Bravo Musette, bv Albinutza!
Musette - mi-au dat lacrimile si iar imi aduceam aminte cum ne spuneai tu de la 5 sapamani ca ai sangerari. Dumnezeu a avut grija de tine si de bebele tau! felicitari din inima!
Raluca, Balanta .. si voi inca putin!
danezza spune:
Ylari - eu nu as intrerupe clexane. Nici dr meu nu o are la inima pe Uschi dar nici asa nu mi-a intrerupt clexa decat cu o zi inainte de cezariana.
Dedicut spune:
Felicitari, Albinutza!
Felicitari, Musette!
Sa aveti parte de copilasi sanatosi care sa va umple casele de bucurie! O sa urmeze o perioada grea dar ataaaaat de frumoasa......mult laptic sa aveti!
Nici eu nu as scoate Clexane-ul la sfarsit de sarcina. Daca merge bine asa de ce trebuie schimbat tratamentul? Inainte de nastere inteleg dar mai e ceva timp pana atunci....Si medicul meu ginecolog era mult timp de parere ca iau o doza prea mare de Clexane dar daca i-am spus ca asta e doza stabilita de d-na Uscatescu mi-a zis sa continui cu acea doza chiar daca parerea lui e alta.
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
norma36 spune:
Buna, am niste intrebari pt fetele care si-au monitorizat AntiFXA in sarcina: avand in vedere ca hematoloaga mea nu doreste sa monitorizeze decat Ddimerii si eu nu stau linistita pana nu imi fac si ANTIFXA, as vrea sa va intreb daca aceasta analiza se face intr-o anume saptamana a sarcinii, cat de des se repeta si cum ati procedat? Ati decalat pur si simplu injectia pana pe la 5 dimineata? Sau ati decalat in 3 dimineti (asta daca ati respectat ce scrie pe site-ul de la synevo:
Pentru monitorizarea heparinei nefractionate nivelul de anti-FXa trebuie determinat la 6 ore de la initierea terapiei sau modificarea dozei. Atunci cand este utilizat pentru monitorizarea LMWH, recoltarea se face la aproximativ 3-4 ore de la ultima doza (dupa atingerea starii de echilibru, tipic inaintea celei de a 3-a doze), atunci cand concentratia in sange a LMWH este de asteptat sa fie la nivelul cel mai inalt. Atunci cand medicul suspecteaza o rata anormala a clearance-ului LMWH, se poate recolta un test „random” (in orice moment sau chiar inaintea urmatoarei doze, cand concentratia heparinei se asteapta sa fie la nivelul cel mai scazut1;7.
21+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
mada81lina spune:
Musette te-am felicitat si pe FB, ce flacau frumos aveti Poate ne vedem la toamna la un impins de carucioare, noi si flacaii Balantei
Ma bucur mult mult ca ai trecut de un hop, ca-ti poti strange puiul la piept, si ca totul s-a terminat cu bine
Pazea, ca venim din urma
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 12.5mg
17+
mada81lina spune:
Norma, eu am facut AntiFXa la sf trimestrului 1. Am decalat doza de seara, pt 6 dimi, iar recoltarea am facut-o la Synevo la ora 9 dimi
Rezultatul a iesit f bun, continui cu aceeasi doza.
Urmatoarea doza am facut-o in aceeasi zi, tot seara, la ora obisnuita
Voi mai face un AntiFXa la sf trimestrului 2 si atat
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 12.5mg
17+
stuart spune:
balanta_tm, pt. moment ma ocup de imblanzirea scorpiilor (NK si alte proteine ucigatoare) si intre timp sper sa se intample o noua minune, de data aceasta cu happy end.In cazul meu 5 -10 mg de prednisone ar fi egal cu zero, asa mi-a spus dr. Citind raspunsul tau si al anabelei79 am prins curaj si am inceput fara omeprazole, sa vedem daca si stomacul meu va fi de acord cu mine. Va multumesc mult pt. raspuns!
alilumi, este bine si in al 12-le ceas, macar o sa afli cum stau lucrurile! Hai ca mai ai putin si o sa scapi de clexane! In privinata colaborarii dr-lor intre ei, poate fi vorba de orgoliu sau multi dintre ei nu sunt obisnuiti sa lucreze in echipa.
Musette_1982, inca o data FELICITARI & pt. tine si bb!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
YLARI spune:
Buna fetelor!
Musette ne-ai emotzionat aici pe toate! Sa va dea Dumnezeu numai bine!
Am intrat sa va updatez, am fost azi la dr U, si dumneaei a zis ca este prea devreme sa oprim asa ca mai continuam o saptamana. Mi-a sis ca din data de 4 iunie pot intrerupe tot (inclusiv vitaminele). Oare de ce trebuie oprite si astea? Oricum sunt linistita ca am vb cu dumneaei. Dupa ce am sa nasc o sa va povestesc mai multe, acum ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine, sa intru si eu aici sa va povestesc cu lacrimi in ochi fericirea mea.
Va imbratisez pe toate si va multumesc pentru sfaturile voastre.
Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
suzieq spune:
Felicitari Musette! Sa creasca mare Costi si sa va bucurati de el, sa fie sanatos si un mare papacios. Cred ca sunteti deja acasa de cand ma tot chinui eu sa scriu un mesaj, dar poate ca o sa intelegi ca timpul trece mult mai repede cand ai o minune mica langa tine.
Felicitari Albinutza! Asteptam si povestea nasterii tale.
Balanta, ce faci? Ce iti fac baieteii?
Ylari, cam nasol momentul cu doctorul tau, dupa ce ai mers atata timp la el sa te lase balta, de oprit vitaminele eu zic sa nu le opresti, eu si acum la 4 luni de la nastere iau femibion si cred ca o sa mai iau cat alaptez. Oricum e bine sa-i zici si medicului care te va opera pana cand faci clexane, este foarte important sa stie si medicul ginecolog cat si anestezitul.
alilumi spune:
stuart,
ylari, tinem pumnii sa fie bine!!!
musette, sanatate si sa-ti creasca mare si voinic flacaul!
33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!