Ganoderma

Ganoderma | Autor: glimmer

Link direct la acest mesaj

De curand maica-mea a aflat de acest supliment-minune de la cineva care i l-a laudat foarte si vrea sa comande si ea. Intrucat pe diverse site-uri am gasit numai laude, m-am gandit sa intreb si aici, poate este cineva care stie mai multe despre produsul asta, poate cineva chiar la consumat si a avut rezultate. Daca stiti mai multe despre Ganoderma, as avea rugamintea sa-mi impartasiti si mie din experienta voastra.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu iau ganoderma lucidum sub denumirea comerciala reishi. e indicata in mai multe tipuri de cancer, precum si in boli ale ficatului, imunitate scazuta, diabet. Are prospect.
Eu nu am cancer (cel putin sper sa nu am ), o iau preventiv si, pentru o crestere a imunitatii. O iau combinat cu stemulin.
Am mai luat acum 2 ani vreo 6 luni ganoderma si analizele mele au fost mult mai bune, adica s-a vazut efectul. acum am reluat si sper sa fac tratamentul mai mult timp.

Nu stiu pentru ce ia mama ta. Se ia diferit in functie de afectiune. Cunosc insa oameni bolnavi de cancer care la alimentatia lor si restul suplimentelor/chimioterapie/radioterapie au asociat si ganoderma lucidum si le-a fost bine.
Informatii despre aceasta ciuperca, care efectiv "mananca" celulele canceroase poti gasi si pe net, dand o cautare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Multumesc, Kariris!

Mama vrea sa ia pentru ca de ani de zile face tratament permanent pentru diverse afectiuni, (inima, oase), si efectele secundare se simt din ce in ce mai tare asupra stomacului si ficatului, ea avand un sistem digestiv afectat si sensibil inca dinainte de a fi nevoita sa inghita atatea pastile. Are tratament si pentru contracararea acestor efecte secundare, dar se pare ca nu mai are efect.

Mergi la inceput