Buna,
ma puteti ajuta cu o informatie privind invatatoarele care iau clasa I la scoala 169 in 2012? Multumesc
Poate cineva sa-mi recomande si mie o invatatoare care are cls. IV anul acesta si care va prelua cls. I anul viitor la scoala 195?
Poate sa spuna cineva cateva impresii despre scoala 194 Marin Sorescu? De la toamna vom fi acolo in clasa 0 si nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc referitor la invatatoare si o multime de alte detalii.
Multumesc mult pentru orice sfat.
Citat: |
citat din mesajul lui aminca Poate sa spuna cineva cateva impresii despre scoala 194 Marin Sorescu? De la toamna vom fi acolo in clasa 0 si nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc referitor la invatatoare si o multime de alte detalii. Multumesc mult pentru orice sfat. |
buna seara, rog un parinte cu copil la scoala 59 din bucuresti sa-mi dea ceva detalii despre aceasta scoala. doresc sa inscriu copilul aici si as dori sa aflu ce invatatoare sunt la clasa I. va multumesc pentru ajutor!
Buna,
Fetita mea incepe anul acesta clasa pregatitoare - in Bucuresti. Are cineva copilul la scoala 10 sau Vlahuta? Puteti sa imi recomandati (pozitiv/negativ) o invatatoare care preia clasa pregatitoare la una dintre cele 2 scoli la anul? (presupun ca cele care au acum clasa a-IV-a)
multumesc!
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
Poate cineva, va rog, sa-mi impartaseasca impresii despre scolile 119 Vasile Voiculesc si/sau 109 Petre Tutea?
Multumesc!
Orchis si Danut (23.07.2007)
Puteti sa ma ajutati cu informatii despre invatatoarele de la scoala nr. 205 din Dr. Taberei?