Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare(2)
Raspunsuri - Pagina 4
Ami01 spune:
Buna,
ma puteti ajuta cu o informatie privind invatatoarele care iau clasa I la scoala 169 in 2012? Multumesc
Celena2 spune:
Poate cineva sa-mi recomande si mie o invatatoare care are cls. IV anul acesta si care va prelua cls. I anul viitor la scoala 195?
aminca spune:
Poate sa spuna cineva cateva impresii despre scoala 194 Marin Sorescu? De la toamna vom fi acolo in clasa 0 si nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc referitor la invatatoare si o multime de alte detalii.
Multumesc mult pentru orice sfat.
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aminca Poate sa spuna cineva cateva impresii despre scoala 194 Marin Sorescu? De la toamna vom fi acolo in clasa 0 si nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc referitor la invatatoare si o multime de alte detalii. Multumesc mult pentru orice sfat. |
Eu am ambii copii acolo, unul cls a 2a si fetita cls 1. Sunt foarte multumita atat de scoala cat si de invatatoare. Eu tot acolo am invatat si scoala este foarte bine cotata.
julyjuly spune:
buna seara, rog un parinte cu copil la scoala 59 din bucuresti sa-mi dea ceva detalii despre aceasta scoala. doresc sa inscriu copilul aici si as dori sa aflu ce invatatoare sunt la clasa I. va multumesc pentru ajutor!
poohy spune:
Buna,
Fetita mea incepe anul acesta clasa pregatitoare - in Bucuresti. Are cineva copilul la scoala 10 sau Vlahuta? Puteti sa imi recomandati (pozitiv/negativ) o invatatoare care preia clasa pregatitoare la una dintre cele 2 scoli la anul? (presupun ca cele care au acum clasa a-IV-a)
multumesc!
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
orchis spune:
Poate cineva, va rog, sa-mi impartaseasca impresii despre scolile 119 Vasile Voiculesc si/sau 109 Petre Tutea?
Multumesc!
Orchis si Danut (23.07.2007)
zamfir_m spune:
Puteti sa ma ajutati cu informatii despre invatatoarele de la scoala nr. 205 din Dr. Taberei?