Tricicleta cu maner?

Tricicleta cu maner? | Autor: Mickey_Pooh

Link direct la acest mesaj

Fata mea are 1 an si 9 luni, si pentru ca din ce in ce mai multe mamici renunta la carut in favoarea tricicletei, ma gandeam sa-i iau si ei.
Ce va intreb este: e oare mai comod pt ei sau pt noi? Fetei mele ii place sa stea cat mai tolanita, nonsalant, eventual si cu un picior pe bara carutului. Merita oare sa schimb asta cu un scaun de plastic? Si daca da, ce recomandati (marca, model, etc)?

P.S: Va rog fara comentarii de genul "deja la varsta asta ar trebui sa mearga singura ", "da' cat va plimbati voi de inca are nevoie de carut?", etc. NU genul asta de sfaturi le astept.

Merci anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu iti recomand tricicleta smarttrike: http://smart-trike.com/
Are scaunul moale, nu de plastic, copilul poate sa stea si mai 'tolanit'. bine, nu chiar ca intr-un carucior Eu sunt f incantata de ea, am luat-o cand pustiul meu vea vreo 9 luni si inca o folosim cu succes. Mai tarziu, sper eu ca la sfarsitul verii ii scot manerul si il lasa sa pedaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hi, noi avem Puky si o recomand cu mare placere dar e destul de scumpa; aici cea pe care o avem costa 200 EUR in Ro putin mai mlt parca. Asta e
http://www.mititel.ro/produs/2470/tricicleta-puky-carry-touring--kipper-ceety

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

-Exact din motivele enumerate de tine nu am luat noi tricicleta cu maner. Noi am folosit carutul pana pe la 2 ani si 9-10 luni...la fel, mai si dormea in el dupa o plimbare lunga, in drum spre casa..., in tricleta nu ar fi putut (cel putin nu in una pe care mi-as fi permis-o), si chiar nu i-am vazut rostul. Cand a venit timpul i-am luat tricicleta normala, apoi bicicleta...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickey_Pooh

P.S: Va rog fara comentarii de genul "deja la varsta asta ar trebui sa mearga singura ", "da' cat va plimbati voi de inca are nevoie de carut?", etc. NU genul asta de sfaturi le astept.

Merci anticipat!

Stai linistita, Victoria face 4 ani la sfarsitul lunii si inca e in carucior cand mergem la cumparaturi. Prefer sa iau caruciorul decat sa car cumparaturile si copilul. La tricicleta, noi am avut cu maner, e ok ca nu tre sa stai aplecata sa o ajuti. Sincer, mie mi se pare muuuult mai usor ptr mine si mult mai comod ptr. ea in carut decat cu trici-bicicleta.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Noi am avut asa ceva: http://www.kettler.ro/catalog/popup_image.php?pID=460 (a fost practica pentru ca avea sistem de blocare a pedalelor, sistem de blocare a ghidonului, si manerul pentru impins)
Dar nu am renuntat complet la carucior cand am luat tricicleta, pentru ca erau zile si zile. Nu avea mereu chef sa stea in tricicleta. In plus in carucior putea sa si doarma. Deci depindea de drumurile pe care le aveam de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf e argintul viu.
nu suporta carutul si i-am luat tricicleta cu maner, din care se ridica evident.
ca grad de comoditate pt mine, pt copil, ca grad de manevrabiliate, regret carutul,dar fiara mea e de alta parere.
asta alerga si cand doarme.

nu lua tricicleta daca strumfita ta e de alta parere.
eu ma enervez f tare cand cineva imi spune sa fac ceva doar pt ca asa fac toti si ca la varsta asta copilul meu trebuia sa faca nu stiu mai ce.
ete,da.a mancat blenduit cat a vrut el.nu l-am fortat o secunda,fiind prematur.si acum nu-l pot opri din rontait,la un an si 9 luni.

nu a avut premaregator si a mers cand a vrut si cand i-au permis kilele prea putine si acum e primul la alergat si catarat.

deci fa exact ce ut simti ca e ok si exact ce ii asigura confortul maxim strumfitei tale, pt ca ei agreeaza f putin schimbarile,mai ales cele care le rapesc ceva la care tineau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fetele mele (amandoua au semanat la chestia asta) nu mai aveau stare in carut de pe la 1 an si jumatate, ajungeam sa duc copilul de mana si carutul gol cu cealalta manam asa ca ajunsesem sa merg pe jos pana in parc (relativ aproape de casa) si dupa ce nu au mai vrut in carut, le-am luat tricicleta cu maner, una "no name" luata din kaufland, usoara, cu care s-au descurcat de minune (au avut-o amandoua, a rezistat de minune), fiind si usoara, au invatat rapid sa pedaleze, in jur de 2 ani deja dadeau la pedale.

Nici nu m=am gandit la comoditatea mea sau la ce zice lumea, pur si simplu nu mai faceam fata cu "aversiunea" lor fata de carut

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noi tot cu carutul "ne caram". Are 1 an si 7 luni si nu vom lua tricicleta. Ramanem la carut care (din punctul meu de vedere) e mult mai comod

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Noi avem Kettler, in afara ca nu are centuri, e foarte buna.

Este deja la al doilea copil, se deface in 2 si o putem baga in masina pt drumul in parcuri mai departe de casa(am descoperit treaba asta la baietel , la al doilea copil adica).

La fetita am avut o porcarie din aia luat din piata, s-a rupt manerul dupa cel mult o luna.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

daca pastrezi carutul si iesi cu tricicleta din ccand in cand ce are ?
eu le as tine pe amandoua nu vad de ce sa nule alternez pe distante scurte sau parc tricicleta pe distante lungi si cumparaturi carutul

Mergi la inceput