Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1
Raspunsuri - Pagina 7
SuperMami_1 spune:
Lelu, ma bucur ca sunteti ok si bebelusa creste frumos. poate ne pui si ceva poze cu ea
Dia, ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita si o dimineata presarata cu tandrete. asta te face mai increzatoare ca te vei descurca minunat in lipsa mamei tale?
Aoleu ce de acte trebuieeu ma gandeam ca mai am de luat un extras de cont si adev de la servici...dar se pare ca nu e tot. trebuie cumva si fisa fiscala pe 2011?
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
aredwynn spune:
Fetele la care dureaza mult o sesiune de alaptat si bebeii mananca des, cum ati facut/veti face la botez?
Si tot legat de botez, ati luat/veti lua fructe si rontaieli? De care, cat?
Anca, mamica Nataliei
Tala spune:
Lelu ma bucur tare mult sa aud vesti bune despre voi
Dia sa stii ca si David o pupa de-o zapaceste pe Matilda, dar cred ca ea considera ca "asta'i viata" pt ca i se intampla de cand am ajuns acasa si nu reactioneaza decat cand e treaza si vrea sa-l tzocaie. In schimb nu stiu cum sa-l potolesc pe David pt ca o trage de urechiuse cu buzele si mi-e teama sa n-o clapaugeasca
Legat de drumurile astea administrative am noroc ca nu ma ocup eu ci tati insa azi am primit un telefon cu vestea ca nici alocatia lui David nu o voi primi pt ca acolo aparem ca locuim in Bucuresti asa ca nu-mi lucreaza nici dosarul Matildei pana nu mutam totul pe If
Eu am decis sa-i fac Matildei vaccinurile oferite de stat pt ca sunt aceleasi cu cele pe care le-as cumpara si sper doar sa treaca usor peste intepatura in plus. Am ales sa chem asistenta acasa pt ca am oroare de dispensare, clinici &co si legat de ce zicea Dara cu tinutul, prefer sa o tin eu decat o asitenta (gasesti puterea la acel moment pt ca si ca parinte constientizezi ca nu-i ok sa i se rupa acul in mana, oricat de slaba sunt eu la capitolul asta de curaj).
Noi facem baita pe cap tot la 2 zile si cam la 3 sau 4 punem si o picatura de sampon. Pozitionez cadita langa cada mare si ii tin dusul pe capsor (cam asa cum am vazut in filmuletul de la Sovi) si ii place la nebunie.
Happy unde esti?
lelu spune:
SuperMami misiune indeplinita pus poze picasa
Tare dragalasi sunt si puiutii vostri. Sa va traiasca si sa creasca mari, mari, mari!
Mami de Mariuca, minune mica! Multumim Doamne!
lelu spune:
Vreau sa va intreb,... voi unde a-ti facut gauri in ureche la fetite? in maternitate sau e ok la bijuterie?
Mami de Mariuca, minune mica! Multumim Doamne!
SuperMami_1 spune:
Lelu mami arati tare bine ti-am admirat pozele. Sunteti frumusele amandoua. mamicile de fetite au facut gauri in urechiuse in maternitate. intreaba vreo asistenta la dispensarul unde ai medicul de familie.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
nelli spune:
Buna fetelor
noi raportam iar o noapte cu peripetii,mergem cu ceai ,lefax si trecem si la probiotice,poate cumva mai amelioram durerile,cu toate acestea am luat 1kg in aproape 3 saptamanislava Domnului k macar ia in greutate,eu imi faceam griji k din cauza somnului agitat in anumite parti ale zilei poate nu mai creste asa bn dar se pare k nu e asacu ajutorul lui Dumnezeu trecem noi si de colici
o zi buna si linistita va urez
nelli spune:
anca-buna intrebare cu sesiunile de alaptat,la noi nu dureaza mereu mult dar sunt desenoi mai avem pina la botez .o sa vedem dar e intr-adevar o problema,poate o sa mulg si pun in sticlutaar fi o idee nu?
ronina spune:
Buna fetele!
Nu v-am citit inca, intru scurt sa va spun celor care inca nu ati facut vaccinul de 2 luni sa asteptati cu el pana in iunie. Tocmai m-a sunat pediatra sa-mi spuna ca de la 1 iunie intra vaccinul acela hexa ca vaccin gratuit de la stat. Eu ma programasem pe 25 mai sa-l platesc, dar mai astept acum cateva zile
monna3 spune:
Lelu ma bucur ca sunteti bine. Mariuca se numeste printesa? sa-i trecem numele si-n lista
Tala sper sa rezolvati repede probl cu alocatiile
nelli imi pare rau de noaptea agitata
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii