Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dana, pe mine ma doare ca nu stiu cat ma va iubi cand va creste. Deocamdata ai rabdare. Bebe e interesat acum de mancat, dormit si scutec curat.
Insa , intr-adevar ma simt speciala cand vad ca suge la san. E ceva... nu stiu sa zic ce. Am impresia ca numai pe mine se bazeaza atunci, mai ales cand cauta cu gurita

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

neatza fetelor! Dana si pe mine ma doare spatele cand o tin , dar poate si din cauza nasterii si bineinteles e grea ea are 4700 gr la o luna, nu stiu ce ma fac mai tarziu, si eu simt ca ma iubeste numai cand ii dau san, iubirea vine cu timpul....o zi palcuta cu mult soare ca la noi e frig

Mergi la inceput

mai am o rugaminte si o intrebare : imi dati va rog si mie parola ca sa vad ce documente imi trb ptr cic si mie mi-au mai ramas 48 de zile de postnatal pe care le-am primit deja luna asta pe concediu,oare o sa am probleme daca nu sunt 42de zile, ma gandesc ca e nebuna dr mea de familie, oare ea nu stie ca imi trb numai 42?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Dara, foarte tare faza cu pupatul icoanelor; eu cred ca le repezeam pe tanticile alea binevoitoare de le mergeau fulgii
nu stiu daca am inteles bine intrebarea ta privind dozatoarele de lapte praf; eu am asa ceva http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Milk-Powder-Dispenser/dp/B000MMQO7O/ref=sr_1_18?s=baby&ie=UTF8&qid=1336901218&sr=1-18; e un recipient cu 3 compartimente; pui in fiecare pui doza necesara de lapte praf pentru o masa; cand vine vremea sa pape Miruna doar rastorni continutul in apa calda; e foarte comod mai ales noaptea; eu imi umplu termosul cu apa, dozatorul cu lapte praf si am de 2 mese in timpul noptii + masa de dimineata; la fel, daca pleci mai mult timp de acasa cu ea, nu iei toata cutia cu tine
din ce stii tu, laptele Topfer e mai bun in ce priveste constipatie? noi suntem pe hipp combiotic; picea mea are scaun o data pe zi, dar uneori se cam chiunuie

Dana stai linistita, chiar daca nu ti arata inca, Gaza tot pe tine te iubeste/te va iubi cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana, e normal acum ca bebe sa nu faca diferenta intre persoane, cica abia spre 9 luni cand il apuca anxietatea de separare, cand isi da seama ca e o persoana diferita, abia poate de-atunci sa-l apuce chestii legate de persoana de atasament, pana atunci la oricine in brate e bine. Cica intr-adevar ar depista mirosul matern, dar cam atat, acuma.

Danaang, din cate vad eu, nu ti se poate trimite nici PM, nici email, trebuie sa le activezi.

Haydee, merci, nu eram sigura ca la asta foloseste. Da, asa am citit ca Lactana e mai bun pt constipatie, dar cred ca si Hipp combiotic ar fi, dar parca mai mult despre Lactana am citit. Noi am facut trecerea cu cate o masura asa, apoi 2 masuri, etc. Dar inca nu am vazut mari rezultate, cred ca azi trecem la integral Lactana si sa vad daca e vreo diferenta, pana atunci supozitoare.

La voi la ce varsta a inceput plansul ala de 2 ore de seara?

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Faza tare, primesc pe mail "Cogresul cancerului tinut recent la Paris a confirmat capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare !!!" si ma duc pe pagina studiului respectiv (EPIC) si gasesc: "No statistically significant decreased risks for fruits and vegetables" (DECI riscurile NU au scazut din cauza de fructe si legume!).
Sigur, exista legatura cu alimentatia, cu carnea rosie la negativ, cu fibrele la pozitiv (si putem zice ca fructele si legumele au fibre). Unii hormoni, de ex. progesteronul, scad riscul de cancer...nu invers (deci pastilele anticonceptionale cu progesteron nu duc la cancer, ci scad riscul) - oricum pentru cine e interesat de concluzii de la sursa, nu de cele rastalmacite sau bucatite (extrasa numai o anumita parte) de pe bloguri si din emailurile care circula, vedeti aici: http://epic.iarc.fr/keyfindings.php

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

Buna la toate mamicutele! Vrem si noi sa devenim membrii in grupul ''strengari de martie- aprilie 2012''. Cum procedam?

Mergi la inceput

Dara merci le-am activat, :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ha ha Dana se pare ca e ceva in aer si cu soacrele . Eu nu m-am certat cu a mea pe teme religioase ci in principiu pe ...fii-su (si ma tot rog sa nu ajung ca ea). Noroc ca eu imi permit sa fiu radicala asa ca are interzis la mine (sa vedem cum facem cu botezul).
Cu plansul nu reusesc sa-mi dau seama de la ce este. Sunt zile cand scoate aerul super bine si plange de mama focului si zile cand nu scoate si n-are nimic . Ieri a fost o zi linistita si asa de bine a fost - intram in panica rau de tot cand plange si eu si tat-su.
Asa stiam si eu ca Dara ca abia pe la 8-9 luni te va iubi pe tine . Eu nici la un an jumatate nu simteam asta la David, eram doar 2 tzatze umblatoare pt el, nu ma vedea mai sus de nivelul pieptului si chiar am dat in depresie din cauza asta. Iar acum ce sa zic ca asta mica il prefera pe tati care daca ar avea si o tzatza pe umar ar fi perfect (acolo ii place ei cel mai mult).
Da, ma doare spatele...
Intrebare: avand in vedere ca acum ar avea voie numai la orizontala voi cat ii tineti la eructat? pt ca adunand a mea sta cu orele pe umar, deci la verticala...
Zilele astea am gradinbarit si eu si ma simt asa de bine, dar as vrea si la zumba , ce mi-as mai salta burtile pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Tala, Gaza sta f mult pe verticala si sincer nici nu m-am gandit pana acum ca-i face rau. Sta pe umar - e pozitia lui preferata. Sta in wrap si port bebe tot vertical. Sta aproape vertical cand ii mai dau bibe.. Idea mea este ca nu-l sprijin niciodata numai in fund, ci greutatea lui e dispersata pe toata suprafata.
Am gresit si l-am stricat?

Dara, Gaza de pe la o luna si ceva a inceput cu crizele de la ora 8. Sper s-o sara pe Miruna

Mergi la inceput