Era soare la Paris?

Era soare la Paris? | Autor: rall

Link direct la acest mesaj

Un articol pe care l-am recitit de vreo patru ori: http://www.onemagazine.ro/lifestyle/opinii/articol-9574711-1-aprilie-ziua-femeii

De fiecare data imi place mai mult si ii gasesc adevaruri ascunse.

In teorie, sunt de acord si cu concluzia, asa cinica cum e:
"Prin urmare, tine minte, sa nu-i spui niciodata adevarul. S-o minti pâna la capat, sa te juri tiganeste pe orice, cu constiinta ca împlinesti un ritual sacru. Ziua Femeii ar trebui mutata din 8 Martie pe 1 Aprilie."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Tinand cont ca omul este divortat de 4 (patru) ori, sunt convinsa ca experienta isi spune cuvantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Ha-ha-ha!
DA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Adevarat!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sau mai bine zis, ziua inselatului ar putea fi pe 1 aprilie.
va imaginati ca barbatii is mai gentili cand afla?

ma rog, CTP trebuia sa-si faca numarul pe luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Vai, buli, dar cum poti sa-ti pui problema asa? of course, ei sunt niste gentilomi, nu? in orice ocazie.

oricum, articolul nici nu merita discutat. de ce sa sporesti faima cuiva care foloseste hartia si creionul ca sa glorifice dejectii cu pretentii intelectuale?

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Mie nu-mi spune nimic. Un cliseu ambalat in formulari pseudoartistice de un histrion suparat pe viata. Daca era anonim autorul, cred ca nu trecea mai nimeni de primul paragraf. Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

misogin rau, CTP-ul. am auzit ca a divortat de una din neveste numai pentru ca aceasta a avut obraznicia sa scrie SF de calitate mai buna decat el si a luat cu prima carte de gen un premiu, pe care el il vana de ani de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ce nu stie autorul articolului este ca femeia cere detalii peste detalii ca sa nu cada in pacatul imaginatiei libere. Ca atunci , don juanul risca sa plateasca cu viata.

Acum serios,
nu imi place cum pune problema cu ´´curiozitatea asasina´´. Adica de ce e asasina? Ce, el sau oricare altul ar putea sa se declare multumit numai cu o informatie seaca? De genul ..´´te-am inselat´´- ´´a, da? Nasol.´´
Nu cred, mai ales cand e vorba de persoana pe care o iubesti. Intrebi, pentru ca vrei sa intelegi cum si de ce.

Mergi la inceput