Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

SUNT FOARTE BINE AEVAR!NU MI-E RAU ,NU AM NIMIC,IN AFARA DE PICIOARE UMFLATE.
VA URMARESC ASA,DIN UMBRA,SI MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL PENTRU FIECARE DINTRE VOI,ATUNCI CAND ADUCETI VESTI BUNE,SI MA INTRISTEZ CAND APAR PROBLEME.NU VREAU SA VA MAI INCARC MEMORIA CU PROBLEMELE MELE.

PUP TOATE BURTICILE SI MAMICILE!!!!

andreea 34+fetita] KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FELICITARI ALINA!!!!
SA ITI TRAIASCA PRINTESA SI SA TE BUCURI DE EA!!!!
SA FITI SANATOASE AMANDOUA!!!

andreea 34+fetita] KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bravo Alina, sa iti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ellyshor, sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata minunata alaturi de familia ta!

Elena 35+ cu Bebster AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

La multi ani Ellyshor!

Bun venit pe lume lu bebe de Alina!

astero, imi pare rau ca ai avut o zi asa ciufulita, probabil pluteste ceva prin atmosfera ca vad la mai multe surioare starea asta de disconfort, ca nu isi mai incap in piele si rabufnesc
in plus esti si pe ultima suta de metri si totul devine mai irascibil
si nu mai departe de voi, desi nu am nici o scuza, ieri am fost pana dupa-amiaza cu fata la cearceaf. dar spre deosebire de tine, astero, eu m-am trezit ciufulita, m-am umflat de plans, apoi ne-am impacat si am adormit la loc, iar cand ne-am trezit eram alt om :D
faza e ca a asistat si soacra la scenele de dimineata si cand l-a prins pe sot l-a intrebat in ce relatii suntem, daca se intampla ceva cu noi
ei, uite de-asta nu e bine cu rahatul amestecat, ca pe vremea cand stateam chiriasi, erau cheltuielile mai mari, dar si pe planul personal parca ne mergea mai bine
ma rog ... poate intr-o zi o sa avem si noi locusorul nostru

la vs sta sa ploua ... dupa-amiaza avem prezentare la barlad

o zi frumoasa va doresc si cu mai putin tranci in fund :D

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

tocmai ma primit un mail, legat de numele de botez al copilului

http://mamici.ele.ro/Familia/Viata-in-familie/Alegerea-numelui-copilului-7-legi-ciudate-din-jurul-lumii_--a11922.html?utm_source=NewsletterNewsletter_Mamici&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_63576

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Bravo Alina! Sa iti traiasca printesa, sa fie cuminte si mancacioasa, iar tie iti doresc recuperare rapida si mult laptic

La multi ani, Elly! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si puiul tau mic

Dana, imi pare rau ca a fost o experienta lunga si neplacuta, dar lasa ca a trecut. Ceea ce conteaza acum este puiul tau, ca e sanatos si frumos. Restul experientei din spital se pune undeva la spate si se da uitarii

Noi raportam o zi de ieri foooooarte agitata. Ne-am trezit la 12.30, am papat mult si am adormit putin, dar pe la 14.30, cand mai aveam putin sa plec eu spre doctor sa-mi scoata firele (aveam programare la 16.00), s-a trezit, a vrut iar papa, dupa care nu mai adormea. In fine, am lasat-o pe mama sa o adoarma, stiam ca e satula si speram sa rezolve. Dar nu a adormit decat 20 min dupa care pana am ajuns eu acasa a tot leganat-o, dar nimic. A papat cand am ajuns acasa, dupa care a dormit 30 min si iar s-a trezit si dai urlete... n-am reusit sa o calmez nici macar cu o plimbare afara si uite asa am tinut-o pana la 23:00 cand in sfarsit a adormit. Ne-am trezit la 5.00, am papat si am adormit pe la 6.00. Ne-am trezit la 9.00, iar am papat... iar de atunci tot cate 30 min doarme, icneste in somn de durere si se trezeste, iar o mai legan, o pacalesc sa adoarma si iar o luam de la capat... nu mai stiu ce sa ii fac, mor sa o vad ca se chinuie in halul asta Sper sa vina mai repede Fan Courierul cu Infacolul ala de UK si sa ne linistim, ca altfel cred ca o iau razna

In rest eu sunt ok, operatia e mica si arata foarte ok. De azi o sa incep sa ma dau cu un gel cu silicon pentru cicatrizare si o sa iau la purtat centura, ca sa mai elimin si putinul de butica ramas.

Va pupam si speram sa venim cu vesti mai bune data viitoare

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ionelu, daca as fi stiut ca aveti probleme asa mari , ti-as fi imprumutat eu un flacon de Infacol , dar nu mi-a trecut prin cap pana acum ! Cand ai comandat tu si cand trebuie sa vina curierul ? Uff imi pare tare rau ca pitica sufera

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +

Mergi la inceput

FELICITARI ALINA !!
BINE AI VENIT PRINTESA MICA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Ionelu, daca as fi stiut ca aveti probleme asa mari , ti-as fi imprumutat eu un flacon de Infacol , dar nu mi-a trecut prin cap pana acum ! Cand ai comandat tu si cand trebuie sa vina curierul ? Uff imi pare tare rau ca pitica sufera

Hai ca a ajuns si curierul cu pachetul... Cand se trezeste ii dau si sa speram ca o sa fie ok. Merci mult oricum

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Ellyshor,
Sa ai o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput