Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 16
aever spune:
Hai Alina! Sa vii cu vesti bune!
La multi ani, Elly! Cred ca anul asta ai primit de ziua ta cel mai frumos cadou posibil! Sa ai o zi perfecta alaturi de puiul tau scump si de toti cei dragi tie!
Dana destul de urata experienta ta, cam traumatizanta desi sincer iti spun ca se putea mult mai rau(asta asa ca incurajare). Din ceea ce povestesti e clar ca a fost o trauma pentru tine si ma bucur ca ai reusit totusi sa treci peste asta. Sigur bebe Stefan a facut sa merite toata spaima si tot efortul. Bine ca sunteti sanatosi si ca va simtiti bine amandoi.
Eu am dormit mai bine azi-noapte, nu m-au mai durut toate cand ma intorceam in pat, probabil ca mi-a prins bine ora de gimnastica de ieri. Poate n-ar fi rau sa mai fac exercitii si pe acasa in zilele in care nu merg la sala. Am avut o singura trezire pentru mers la baie, in rest somn bun si cu vise(am visat ca eram cu sotul la un patinoar mare si foarte frumos). Azi stau pe acasa si incerc sa ma ocup de treburile casnice pe care le-am amanat ieri. O sa ies doar sa iau ceva paine aici langa mine si atat. Nu e indicat de iesit azi cu masina in Bucuresti din cauza restrictiilor de circulatie cu meciul asta. Zic si eu in caz ca n-ati aflat sau ati uitat, sa nu va aventurati din greseala si sa ramaneti blocate pe undeva prin trafic.
Sa avem o zi buna toate. Avem sanse sa ne simtim mai bine azi ca nu mai e asa cald. Deci somn de voie ca vremea tine cu noi si cu somnicul.
Andreea, 34+ cu BebeLUnu
Gabiko76 spune:
Buna dimineata,
La multi ani Ellyshor , sa fiti fericiti si sanatosi!
Nastere usoara Alina!
Fetelor, am o intrebare, as avea nevoie de ajutor un pic, nu stiu ce tip de termometru pentru bebe sa cumpar, pana la urma as lua 2 tipuri, un termometru digital pentru ureche si frunte cu infrarosu si unul digital cu varf flexibil, insa nu stiu ce marca. Am tot cautat pe net dar nu imi dau seama ce marca ar fi mai buna, voi ce termometre ati cumparat sau folositi deja si sunt bune?
Gabriela 35+ cu Rares
addya_21 spune:
LA MULTI ANI ELLYSHOR!!!!
SA FI SANATOASA,SA ITI CRESTI PUIUTUL MARE SI SANATOS,SA TE BUCURI DE EL!!!
andreea 34+fetita] KARINNA-MARIA
miha81 spune:
Hai Alina!!!!!Natere usoara!!
Dana imi pare rau ca atrebuit sa treci prin asa ceva si iti multumim ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti povestea ta!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
addya_21 spune:
]NASTERE USOARA ALINA!!!
TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE!!!
andreea 34+fetita] KARINNA-MARIA
Anitta_O spune:
Buna dimineata la toati doamnili si domnisoarili!
La multi ani, Elly, sa ai un an minunat, de poveste!!!!!
Tzuky, bine ca totul s-a terminat cu bine si ca sunteti sanatosi si fericiti!
Deea, mie Gynipralul imi da stari cam nasoale, cu tremur, durere de cap, palpitatii, dar iau cate o pastila intreaga, nu jumatati. Cand luam jumatati, sigur ca starile nu erau asa nasoale.
Tigruta, ia de la mine ceva contractii daca ti-e dor!
Clara, sa vina bebele cand vrea, sa fie sanatos, iar tie sa-ti vina cat mai usor! Ah, ce nerabdatoare as fi daca as trece de 40 de saptamani!
Am vorbit acum vreo ora si cu Onutza, era bine, bebele ok, fara icter.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
ella81it spune:
Buna dimineata!
Felicitari ONUTZA si ASPARAGUS!Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puii vostrii!
Bebe TUDOR si bebelusa BIANCA bine ati venitsa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume!
La multi ani ELLY!Sa ai o zi frumoasa alturi de cei dragi!
Nu am reusit sa citesc din urma imi pica ochii in guralui MATTEO ii place viata de noapte!Ziua mananca doarme si face kkiar noaptea party!Nu plange doar ca vrea des papa!Sa speram ca e doar o perioada pana ne acomodam acasa
Am sosit acasa duminica dupa amiaza,de atunci am musafiri in fiecare searasi inca nu sau terminat!
Incerc sa ma organizez bine cu totul,azi dimita l-am trimis si pe Alex la gradi,am reusit sa il pregatesc in timp ce bebe Matteo statea in patul si asculta muzica
Usor usor le rezolvam pe toate!
Azi nu am chef sa fac nimic,stau la tv cu laptopul in brate cu cafeaua langa mineapoi trebuie sa merg la primarie sa il inregistrez pe Matteo si sa trec si pe la pediatra sa ne programam ptr.prima vizita.
Va pup pe toate si sa speram ca reusesc sa intru mai des!
Ella37+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
Anitta_O spune:
Gabiko, eu am avut pentru M un termometru digital, no name, si si-a facut bine treaba. Nu erau pe atunci cu varf flexibil. Mi-ar fi placut sa am si unul pentru ureche, pentru cand mai crestea (cat e mic-mic nu ii incape in ureche), dar pe atunci erau cam scumpe. Cel de ureche e bun ca poti sa-i masori temperatura fara sa trezesti copilul.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
aever spune:
Addya deci pana la urma vei avea o fetita. Felicitari! Ati ales un nume care mie imi place foarte foarte mult! Vad ca esti un pic cam retinuta in povesti despre tine, dar banuiesc ca esti bine, nu?
Andreea, 34+ cu BebeLUnu
albinuta83 spune:
Avem vesti proaspete!!!
S-a nascut printesa Alinei!! 3.1 kg si 50 cm. Si mamica si printesa sunt bineee!
37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.