Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 15
elena_gd spune:
Uau... felicitari Dana pentru curaj!
Ma vad si eu exact ca tine, numai ca fara sot langa mine, ca aici nu e voie si mai e si bariera lingvistica... eu nu vb poloneza decat f putin si sunt un om care are nevoie de explicatii, da din alea serioase, mai ales cand e vb de sanatate. Ma gandesc ca nu o sa ma lase sa mor, dar presimt ca o sa fiu chinuita destul. Sa fie bebster sanatos ca o sa uit tot promit.
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
virgiL spune:
ONUTZA FELICITARI!PUPAM MOLDOVEANUL MIC SI PLIN DE ZEN!SA-I DEA DUMNEZEU UN DRUM CAT MAI LIN IN VIATA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!Mami,refacere usoara, mai rezista putin si vei si manca in curand!
DANA,imi pare rau ca te-ai chinuit...uite de aia n-am vrut rahi,treaza,ace in coloana,imagini horror...si crede-ma ca am vazut multe la viata mea,inclusiv am asistat la o nastere naturala si la o cezariana....Dar eu am vrut sa DORM!...Si ce m-a mai certat anestezista pt optiunea mea(ca turmentam copilu cu anestezicul,bla,bla..).Important e ca sunteti bine acum.Si intr-adevar ai o comoara de baietel care iti seamana leit!
MIHA,suntem bine !Incercam sa ne organizam un pic ca nu prea suntem in stare sa ne dezlipim de asta mic,care ne e atat de drag,ca n-am face altceva decat sa stam si sa-i savuram fiecare grimasa,miscare,privire,sunet,partz....Si nu mai apuc sa fac nik in rest.Da ne mobilizam usurel-usurel:am inceput sa gatesc,ordine si disciplina in casa,plimbarea puiului,baia puiului,scoala fetei ,temele fetei,rufe,catzel,numa la coifor nu mai ajung.Dar promit sa ma organizez mai bine in f scurt timp.Bebe a recuperat intr-o saptamana ceea ce a pierdut in spital ca si greutate(s-a nascut de 3700 g,a scazut la 3400 g,a treia zi am plecat din spital cu 3420g).Azi la o saptamana de cand am parasit spitalul avem 3700 la loc.Suntem foarte multumiti.
ALINA_GABI,scoatem motatele pt tine!Bafta maxima si o intalnire de vis cu puiul tau!
Vigantolul,eu il dau puiului intr-o lingurita in care am pus cateva picaturi de lapte de al meu,la una din mesele de dimineata.
Pupam burticile stresate si le dorim calm si rabdarik!.Pupam burticile ZEN!
Pupam si burticile care au ramas goale si puishorii frumushei!
Noapte linistita tuturor!
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
mirela77a spune:
alina_gabi, nastere usoara maine
dana, imi pare rau pentru episodul horror din viata ta, dar la finalul drumului ai in brate un ingeras gingas, care sa recompenseze tot chinul sarcinii si nasterii
recuperare rapida si un viitor luminos alaturi de bebe si de tatic
le doresc bun venit si ultimilor bebei si recuperare rapida mamicilor lor
eu vineri ajung pentru cateva ore in piatra
va pupicesc si va doresc o seara linistita
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
asteropipan spune:
FELICITARI ONUTZA SI ASPARAGUS!!!!!
BUN VENIT PE LUME MICUTILOR!!!!
HAI,ALINA!!!!!!
nastere usoara,refacere rapida si pui sanatos si papacios...
FETELOR, am vz ca aveti probleme cu colici...desigur ma adresez noilor mamici....si fii-mea a avut si ne-am chinuit ingrozitor vreo 5-6 zile pana si-a facut efectul INFACOLUL ,....asa ca nu disperati...dati puilor constant,inainte de fiecare masa cate 2 picaturi parca,nu mai retin exact ....si in cateva zile o sa se vada si rezultatele...
dupa cum am scris la noi si-=a facut efectul la vreo 5-6 zile de la prima administrare...si am continuat cu el zilnic timp de vreo 3 sapt sa zicem...cand am vz ca fii-mea era mai bine si nu mai dadea semne ca ar avea colici...si am intrerupt sa ii mai dau...nu va zic ca a inceput iar cu durerile..si am reluat iar cu infacolul..aceeasi poveste..in 4-5 zile si-a facut efectul si am continuat sa ii dau pana pe la vreo 2 luni-2 luni jumate..apoi am fost ok...
2LINIUTE iti inteleg perfect temerile legate de venirea noului membru in viata voastra...mie una imi era teama sa o tin si in brate in primele ore de viata...apoi incet incet ne-am acomodat de minune una cu alta:)))...tin minte ca in spital ma simteam asa de in siguranta..stiam ca erau acolo dr, moasele...si in caz ca mi se ineaca pitica sau eu mai stiu ce...in 2 sec sunt la noi...cand am plecat acasa si a trebuit sa se duca sotul la servici pt ctaeva ore ,iar eu am ramas singura cu bebe....doamne ,ce speriata eram, sa nu cumva sa se intample ceva:)))
noi suntem binisor..eu ma lupt cu edemele ,cu caldura..off ca acum fac dus si in 5 min sunt iar transpirata...,cu miscatul greu, mai mult de 20 min nu mai pot sta in picioare ca ma apuca durerile de spate...la capitolul kg,mai am un pic si ajung la recordul din ssarcina trecuta...acum am 17kg puse..ma simt ca o...balena esuata:((
azi am cam avut o zi de cacat..dupa ce ca azi noapte nu am reusit sa adorm din cauza caldurii, a burtii,insomniilor,etc...si intr-un final am adormit cred pe la 5-6 dimi, la ora 9:30 mi-a dat trezirea fii-mea..asa ca va dati seama ce zombii am fost toata dimineata,dupa doar 3-4 ore dormite....abia asteptam sa dorm la pranz cu fii-mea...si cand imi era somnul mai dulce la pranz iaca vine barbati-miu si ma trezeste cand se baga si el in pat langa noi...am reusit sa adorm cu greu la loc si nu trece o ora si se trezeste pitica...strigand la tasu sa se scoale sa plecam la plimbare...daaa, la plimbare e prima la usa si cu pantofii in mana sa o incaltam..in fine asta,al meu sot, ca sa il lase in pace ca vrea sa doarma..copilul tragea de el si se chitaia ca vroia sa plece din dormitor si el ca sa il lase in pace...nu i-ar fi rusine , ca si ieri dupa-amiaza am tinut copilul in casa ca de , a venit moasa sa discutam, si el nu a binevoit sa o duca pe asta mica 30 min afara la leagane...in fine...cert e ca s-a trezit cu fundu' in sus si a inceput cu gura,de m-au apucat si pe mine spumele si iaca ce ne-am luat la hartza:((..cand e obosit parca e alt om,nu te mai intelegi cu el..de imi vine sa ii crap capul....da ,pe mine ma streseaza de pe acum ca "vezi ce o s afaci cu nervii cand o veni bebe pe lume si o sa fi obosita"...adica eu cu nopti nedormite in carca, cu 2 copii in grija ,casa ,masa,etc nu am voie sa ma nervi si sa ma simt obosita,nu?...mama,ca am niste spume pe el...si se anunta o vara grea, ca o sa lucreze mult,fiindca a fost nevoit sa renunte lao fata din cele care lucrau la magazin(avem un magazin cu suveniruri), datorita crizei asteia nenorocite...asa ca nu o sa fie liber decat la pranz de la 2-3 la 7:30 seara cand v-a trebui sa plece iar la magazin pana la inchidere...si ne promisese ca ne va scoate in fiecare zi afara ,ca el daca doarme o ora la pranz e ok dupa...daaaaa, am vz azi ce ok a fost dupa si acum nici nu lucreza multe ore ca inca nu e full sezon...
parca vad ca o sa ma apuce spumele pe el,la vara de imi fac bagajelul si ma prezint in tara cu ambele fete..
bine,ca am masina si daca mi se pune pata ,imi pot scoate singura fetele la plimbare,dar nu e asa usor ..mai ales cu Asteropi..ca nu prea asculta afara si daca o duc la loc de joaca in parc,alearga de colo ,colo..si trebuie sa alerg si eu dupa ea,ca na imi e teama sa nu o loveasca vreun copil cu leaganul, sa nu fuga in strada,etc..e cam nebunica si nu prea ne da importanta afara cand e la copii...
hai ca v-am ametit de tot cu nebuniile mele....nici nu am vrut sa scriu zilele astea ca sunt varza rau ..in butoi pana la gat..mi-a mai facut-o si barbati-miu azi...de pana la urma am plecat singura,plangand la supermarket,dupa cearta care am tras-o..noroc ca am gasit muzica misto la radio si pana am ajuns acolo m-am mai calmat..dar care m-o fi vz in trafic ,la volan, plansa...cine stie ce or fi crezut:(
pupici fetelor
si nasteri usoare celor programate dar si micilor surprize care pot aparea:)
noi mergem joi la ultimul control,inainte de cezariana programata pe 14...abia astept sa vad ce imi zice ca zilele astea am avut contractii nasoale..dureroase rau...
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 37+
AMR 11 zile
Deea_Deeutza spune:
La multi ani Ellyshor!!!
Multa sanatate, noroc in toate si o viata in 3 minunata! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi tie!
Hai Alina_gabi!
Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras
ClaraJ spune:
Fetelor,
Va multumesc din suflet pentru incurajari! Si noi suntem foarte nerabdatori sa-l cunoastem pe micutul Kaeden si sa-i vedem falcultele, dar il lasam pe el sa-si aleaga momentul aparitiei. :) Speram cit mai curind.
Va pup si va anunt cind bebita iese din burtica.:)
Clara- mami lui Bryce si Kaeden - 40+
miha81 spune:
Elly LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!!!!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
albinuta83 spune:
Hai Alinaaaa!!!
Ellyshor, Sa fiti sanatosi!
wow! Dana...sa stii ca am citit de doua ori ce ai povestit si m-am oripilat un pic! |Credeam ca acolo lucrurile sunt mai bune ca in tara.. Noroc cu minunea de Stefanel care te face sa treci peste toate!
37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
tigruta spune:
Hai Alina
La multi ani Elly!!! sa ai o zi minunata alaturi de puiutul tau!!
Dana impresionanta povestea ta..uite ce final fericit
Astero te inteleg perfect, asa am patit si eu saptamana trecuta din cauza ca ne-a cam ajuns si pe noi, ne varsam nervii unul pe altul dar trece, mai avem putin..
Clara se pare ca ii place in burtica
eu am avut cateva contractii azi noapte dar nimic serios, doneaza cineva?
Proaspetele mamici ce faceti?? aveti niste bebei tare frumosi
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 39+