Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 15
doina_1984 spune:
La multi ani, Elena (Maia)!
Ana, la multi ani pentru sot! Si multumim pentru tratatie!
just me, spor la citit!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
andreea88 spune:
Multumesc fetelor de urari!La multi ani tuturor !!
LA MULTI ANI MAIA ELENA si TATICULUI TAU! multumim de tratatie Ana
Elenys se joaca cu plastelina, ne-am intors de la tara de aseara ca nu am mai ramas avea sotul treaba astazi...
Just_me spor la citit!!
Va doresc o saptamana excelenta!
Doina eu i-am dat lapte de capra de tara nediluat dar facut cu orez, iar lapte de vaca acum o saptmana i-am dat milli de cumparat nediluat sa bea un biberon
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
hadrianae spune:
Buna ziua!
La multi ani,Elenys! La multi ani, Maia! Sa traiti cu numele, sa fiti sanatoase si fericite!
Ana, la multi ani sotului!
Cami, saracutul Tudor! sa-i treaca vanataile si sa nu-ti mai provoace sperieturi de astea!
Si Alexandru are o taietura de toata frumusetea in barba. A cazut cu barba fix pe muchia unei trepte. Bine ca nu-i mai rau, ca putea sa-si rupa dinti sau sa-si sparga capul.
Cameluska, Ioana este foarte frumusica!
Uitati ce-i trece prin cap unui copil de doi ani in aproximativ trei minute:
http://jasongood.net/365/2011/08/day-215-approximately-3-minutes-inside-the-head-of-my-2-year-old/
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
camisv spune:
Buna,
La multi ani, celor care isi serbeaza ziua de nume si cu speciale pentru Maia si Elenys.
Ana, sa-ti traiasca sotul, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri. Astazi este si ziua de nastere a fratelui meu, face 42 de ani, deci un "pic" mai mare
Mari, nu am apucat sa intru sa-ti urez succes, dar m-am gandit la tine de dimineata. Acum cred ca ai scapat de emotii
Doina, eu nu i-am dat lapte de vaca sau capra, dar la inceput l-as dilua putin sa nu-l doara burtica. Daca-i din comert, nu cred ca mai trebuie diluat.
Andreea, vad ca ati stat putin la tara, acum trebuie sa ne mai dai ceva prajituri daca tot te-ai intors
Just_me, spor la invatat!
Hadrianae, si noi pe Alexandru! Asa am zis si eu, ca bine ca nu-i mai rau, in cadere s-a lovit de niste CD-uri ce erau in bord.Tata si-a invatat lectia, copilul nu are ce sta in masina fara centura, nici 5m pana la garaj. Ce mai "frantuzeste" Alexandru? Cred ca-i f. simpatic cu "le,la" la cuvinte romanesti
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI MAIA!!! SI LA MULTI ANI SI TATICULUI TAU!
LA MULTI ANI ELENYS!!!
Am scapat de inspectie, am luat maxim! (si las modestia deoparte si ma laud ca inspectoarea noastra de la invatatori m-a felicitat si m-a rugat sa iau nota mare si la scris ca sa pot ramane in oras, ca e nevoie de cadre didactice tinere si cu ,,aptitudini specifice'')
Mari-Mariuk spune:
HADRIANE, daaaa, in multe dintre ,,ideile'' acelui copil l-am regasit pe Vlad, mai ales acolo unde o cauta pe mama si ceva cu butoane dar si la faza cu aruncatul boabelor (noi avem cereale in loc de mazare si le arunca peste tot)
nicopic spune:
La multi ani de Sf Constantin si Elena!
Maia de Ana si sotului! petrecere frumoasa!
Mari, felicitari pt nota ma uimeste Vladut cat de istet este, bv
Nico, mami Larisa 15/09/10
pianna spune:
De azi dimineata vreau sa scriu mesajul asta. Asadar, La multi multi ani!!! sarbatoritilor zilei de azi: Elenys, Maia-Elena si sot de Ana.
Mari felicitari pentru lectie si aprecieri.
Doina eu ii dau lapte de vaca din comert 3,5, nediluat.
cameluska spune:
Buna fetelor,
La multi ani, celor ce si-au serbat ziua azi (inca nu s-a incheiat :D ).
mari, felicitari si multa bafta in continuare.
wow, ce stie sa faca Vladut, se cere noaptea, pai daca il inveti sa dea si pantalonasii jos mere singur la olita. Se vor bucura educatoarele ca nu au mult de lucru cu el.
hadriane, multumim de aprecieri .
simona, felicitari, sarcina usoara si sa stea bb in burtica pana la capat; iar boierului, multe aplecaciuni pt performanta.
doina, eu sigur am mai raspus la intrebarea asta, pt ca ii dau lapte de vaca (cumparat de la tara de la aceeasi tanti de vreo 12 ani-deci avem incredere), de pe la 10 luni. La inceput il diluam, uneori uitam si nu au fost probleme. Acum bea doar de vaca nediluat, cred ca avem vreo 2 luni de cand nu i-am mai dat LP.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni