Colectia de toamna-iarna 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria " vorba babelor"??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Crissy, Cami, Alinus' - multumesc, va pup!

Noki, pina dupa adolescenta am avut probleme cu amigdalale, primavara era jale, cand copiii se jucau pe afara eu stateam in pat cu febra mare, deliram , tare nasoala senzatia.
Mai tarziu nu am mai avut probleme decit foarte rar, ulima data anul trecut, in tara.
Frate-meu tot cu probleme din astea, insa el nu putea sa respire, nu putea sa dorma bine, asa ca pe la 6-7 ani l-au operat de polipi-amigdale; nu stiu ce legatura a avut cu operatia insa de atunci ai mei s-au chinuit sa-l hraneasca fiindca nu mai vroia sa manince , a ajuns un slabanog - aschiuta, insa nu-mi aduc aminte sa-l mai fi vazut racit.
Eu as vota impotriva scoaterii amigdalelor, au un rol protector, impiedica raspindirea infectiei in organism si la nivelul lor se formeaza anticorpii.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirib

Maria " vorba babelor"??????

yep. alea care vor sa stie tot , conform fisei de specificatii a bebeului. despre mine vb, desigur

Miri, am pus link la pensiunea din Halkidiki in grupul de pe FB .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria despre ce am scris eu la pagina 4 vorbeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor,

Am un moment de pauza: Zuzulina-Ami-Stefi doarme, Silvia si-a facut temele si acum citeste, Nati e inca la gradi, o sa mearga Silvia dupa ea, iar Virgil la dr de familie dupa concediul medical. Rufele le-am intins, vasele le-am spalat, asa ca am intrat un pic pe net

Poze - a pus Virgil pe undeva, cand se intoarce acasa am sa-i zic sa trimita si in contul comun. El s-a ocupat de poze.

Foarte interesanta reactia fetelor: Silvia e muuuult peste asteptari, cand a vazut=o a zis: "Ce draguta e! Si ce pielicica fina are!" Nati e un pic frustrata ca n-o lasam sa-i faca ea tot ce vrea, mai face si taraboi, cum a facut Silvia cand era ea mica. Dar o sa avem grija de ea.

Faza draguta: Zuzulina mai zice cate un "E". "Eee". Nati a luat o foaie de hartie, a scris pe ea un E mare si i-a aratat: uite, Amaliuta, asta e litera E, ce zici tu!

Cu asa profesoara Ami va invata sa citeasca inainte sa invete sa vorbeasca :)

Euzic ca seamana cu taica-meu, cel putin asa arata acum. Spre bucuria mea are parutul saten inchis, mi-ar placea sa si-l pastreze asa pt ca fetele sunt mai blondine, as fi vrut si una mai pe stilul meu.

Ina am si nostalgia gravizeniei dar si bucuria unui bebe mic si dulce si vorba Nataliei, numai si numai al nostru. Nu poti sa le ai simultan pe amandoua. Si nici nu vreau sa ma jelesc acum ca e ultima, viata merge inainte. Vreau sa profit cat mai mult de starea asta de mami de bebe mititel pentru ca acum stiu ca e asa de scurta...

10 ani si deja sunt preadolescenti . Nu ca asta ar fi neaparat rau, dar constat si eu.

Lavi - fara semnatura de gravi - asta de exemplu e o nostalgie

Dar hai sa facem asa:
Lavi de 3 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am trimis poze in contul comun. Le-am trimis acum din contul lui Virgil.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lavi, felicitari!!!!!!
Multa sanatate si refacere usoara!

Imi aduce si mie cineva aminte adresa si parola din contul comun?

Noi nu avem noutati, poate in weekend o scurta permisie acasa,,,

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ilenutza, ai PM

Lavi, ce fain povestesti!! Am citit povestea nasterii si am ras bine de tine cu intinsul hainelor si uscat cu peria in miez de noapte Aveti o familie tare frumoasa Intru acum si in contul comun sa vad pozele.

Noki, multa sanatate bufnitei! Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu amigdalele, dar tin pumnii sa se refaca repede Sarah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi ce dolofanel tineai tu in burtica, eu una ma mir ca a avut loc ! Mi se pare mie sau bb Amalia a fost mai "dezvoltata" in greutate decit surorile ei?
Am lacrimat cind am vazut pozele! Tare frumusica si simpatica, pare un copil multumit si linistit. Iti vine sa o papi, de dulce ce este! cred si eu ca roiti toata ziulica pe langa ea.

Ce ma bucur ca am cunoscut-o pe bb Ami!
Mi-am adus aminte ca pe tine te-am felicitat, asa ca acum este si randul lui Virgil;
felicitari pentru o ( alta! ) fata reusita, sa-ti traiasca sanatoase si iti doresc sa fii cel mai rasfatat si alintat barbat ( cu 4 fete in casa, nici nu s-ar putea altfel! )

Nu-mi dau seama cu cine seamana, parca aduce mai mult inspre Nati decit spre Silvi.
Wow, ce fata mare ai, isi ia sora de la gradi! eu am facut niste ochi mari cind am citit ca ati plecat la spital si fetele au ramas singure, nu mi-a venit sa cred cit de responsabila poate sa fie Silvia. Aici ii poti lasa singuri dupa 12 ani , deci mai am inca 6 1/2 si pe urma sa vezi libertate pe mine, numai prin discoteci o s-o tin ( n-am mai fost de vreo 12 ani!) mi-am propus sa iau lectii de dans ca sa nu ma fac de ras cind o sa pasesc pe un ring.

Mama, cit parut are, ai avut arsuri mari, ca nu te-ai plans?!
Foarte frumoase pozele cu bb si papusica, o idee extraordinara sa le comparati ! acum ea o sa fie papusica voastra vie pentru o lunga perioada de timp.

M-am intins ca o placinta fara nici o coerenta in mesajul meu, sper sa se inteleaga cit de cit ceva, asta-noapte nu am putut dormi din cauza gandurilor, azi dimineata am avut citeva programari in vederea renovarilor, o sa am o perioada foarte incarcata, sper pina la sf. lunii iulie sa intru in program "normal" ca sa apuce si copiii o luna de vacanta plina pina intra din nou la scoli.

Lavi, felicitari inca o data, esti o mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Laviii, ce dolofanuta faina aveti!!! Adorabila!
Tare de tot ideea lui Nati cu papusa!
(PS. mortal v cu site-ul, avea sectiune de "poze pentru forumiste" . suntem de belea )

Miri, imi reconfirm statutul de baba cu tinere de minte scurta - te citisem, spuneam acelasi lucru si mi se parea ca sunt originala .

Ina, spor la renovari! sunt sigura ca veti face o casa superbissima .

Mergi la inceput