Colectia de toamna-iarna 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia_daniela spune:
Hellooooo!
Lavi, ce dulce e Ami!!! Si dolofanica ...foarte tare comparatia cu bb Anabel! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa alaturi ce surorile mai mari!
Roxi, am vazut acum si pozele voastre! Sunt minunati piticii tai! Matei s-a maturizat mult, Alexia e o adevarata domnisoara!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
corap spune:
ha, eu abia acum am vazut pozele . pare marisoara si bine conturata bebeita, imi place de ea (eu cu asemanarile nu-mi dau cu parerea ca sunt paralela). da, uau, ce mult par! e tare draguta.
Noki_Lara spune:
Faza tare: imi trimite sms Lavi dimineata. Bucurie maaaare ca a facut bb Ami primul kk galben-pai. M-am bucurat si io mult de bucuria ei si cam atat am priceput. Ca zau daca-mi amintesc detalii bebelusiste de acest gen. Poate totusi o sa le ai retraiesc vreodata.Who knows...
Lavi, Nati strikes again cu litera E! Eram "precisa" ca Silvia va percuta bine la bebe. Face ea pe dura, da' nu e.
Si pe mine m-a impresionat ca se duce Silvi dupa Nati. Tare faina etapa asta. Sa ne scrii ca ti-a zis doctorita. Parca azi trebuie sa mergi la ea cu bulina.
Io vazusem pozele pe contul lui Virgil de g+, dar nu am zis nimic ca sa nu discriminez forumul.Io zic asa: Ami (imi place prescurtarea de moooooooooor) seamana mai degraba cu Lavi decat cu fetele. Culoarea parului probabil se va schimba, dupa parerea mea, catre mai saten. Oricum, e o bebelina tare scumpa cu falcutele ei!
ioana_77 spune:
ooooooooo, ce gogosica mica si pufoasa! Delicioasa!
Lavi, sa va traiasca!
Ina, succes cu renovarile!
pupici intregii colectii!
lavi02 spune:
Multumiiiiiiim tare mult pt aprecieri si urari!!!!
Arsuri am avut f putine, doat daca ma intindeam pe pat cu stomacul plin => deci e legenda.
Azi am fost la control la neonatoloaga din spital (misto gagica, tanara, cam de varsta noastra, energica, a ajuns sefa sectiei de neonato din Giulesti, una din cele mai grele din tara), a zis ca e foarte bine mandra. Nici nu a mai auzit la inima dublarea nu stiu carui sunet.
O asistenta a trecut pe hol in timp ce asteptam si a zis ceva de genul: Vaaai, ce dodoloata! Asa-i, arata dodoloata.
Si eu ma intreb cum a incaput in burta mea care mi se parea mica Ca sa nu mai zic ca mi se pare capul mare si ma intreb cum a iesit, dar de fapt stiu, ca m-a cam durut iesirea capsorului. Dar, nasterea naturala rules azi am 5 zile si merg ca un capitan, ma simt excelent, f f f putin ma mai tine taietura la unele miscari mai "sportive". Oricum am mers bine din prima zi. Cusatura e f frumoasa, intradermica, deocamdata are marginile putin umflate dar asa a fost si laparo si s-a tras frumos.
Asa ca am un moral excelent, ca suntem bine pe toate partile mai putin sanul drept dar o sa-mi treaca si el pana la urma.
Maine mergem la pediatra noastra si marti la cardiologul - pediatru. Dupa care, cu temele bine facute, o s-o invitam si pe drita de familie la noi, sa o inscrie pe Ami-Stefi. Dar orice mi-ar zice, n-o sa ma destabilizeze. Am ales o drita de familie noua, din cartier, sa nu mai merg la mama naibii pt vaccinuri (cealalta era in Militari, unde stateam cand ma nascut-o pe Silvi). Pentru inceput, cand m-am dus sa vorbesc cu ea in vederea inscrierii, mi-a zis ca presupune ca stiu sa nu o scot din casa la 2 saptamani. Neonato din spital mi-a zis ca dupa 3 zile pot sa o scot la plimbare, si nu 5 minute, jumatate de ora cel putin ca sa intelegem ceva
Citeam ieri mesajul meu dinainte de internare - imi doream sa nasc cu bine, natural si Zu sa nu aiba probleme majore. Mi s-a indeplinit dorinta asa ca sunt f fericita. Zu are 2 mici probleme: isi tine capul usor inspre dreapta, ca remediu trebuie sa-i punem un prosopel rulat sub gat cand doarme pe o parte si are piciorusul drept un pic intors spre exterior - talpica. La stangul e cica e si acolo dar si mai putin pronuntat, eu una nu vad. Ambele probleme se datoreaza pozitiei in uter. Pt piciorus ne-a aratat cum sa-i facem masaj, de 10 ori pe zi , ii fac inainte de fiecare alaptat. Voi ati avut prroblemele astea? Oricum nu sunt ingrijorata, cred ca cu masaj va fi bine.
Ina multumim tare mult de urare si de mesaj, sunt impresionata ce entuziasta esti
Ca greutate fetele mele s-au nascut asa: 3400-3400-3330. Deci Zu s-a nascut cea mai micuta, eu cred ca am o limitare interna la 3400, cand au ajuns pe acolo fetele mele au vrut afara. Si Nati a avut falcute, Silvia nu. S-au nascut la varste de sarcina diferite dar f apropiate ca dimensiuni.
Spor la renovari, esti foarte entuziasta si cu ele, foarte bine, iti doresc sa-ti iasa ce-ti doresti cat mai repede si ieftin si fara peripetii!
Ile super daca primesti invoire, inseamna ca esti mai bine! Cand vedeam gravidele internate in Giulesti ma gandeam la tine.
Miha tu urmezi la rand!!!! Nastere la fel de rapida si usoara ca a mea iti doresc!
36 de saptamani deja!!!
Pupici!
Lavi mami tare fericita
roxisialexia spune:
lavi am vazut si eu micuta ta ...e atat de micuta! si are obrajori frumosi, se pare ca ii place sa suga . cum papa?
Ma bucur ca ti-ai revenit atat de repede, esti atat de pozitiva
Nici eu nu mi-am tinut copii in casa 2 saptamani?!
Multa sanatate !
ina succes in noul drum, sa va simtiti acasa !
Ma bucur sa te citesc mai des
cami multam mult
noki..."Who knows..."?......
meemsy ce mai faceti?
bic cand veniti in tara pana la urma? ce mai face sma?
alinatu ai inceput sa lucrezi? micuta ta Alessia merge la day care? am vazut noul look al d-rei Amalia, arata cool
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxisialexia noki..."Who knows..."?...... Roxana mami de Alexia si Matei. - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! - |
Si e a doua oara cand zice asta ... asa ca poate preia stafeta
Ami
mihaela_80 spune:
Buna dimineata!
Intru pe fuga pt ca madam nu suporta sa stau pe scaun, incepe sa ma pocneasca si mai rau decat de obicei. Voiam sa zic asa:
La multi ani, Anais draguta-foc, sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita!
Ina, felicitari pentru casa si spor la renovari! Ce v-a convins sa o luati? Cautai parca o impartire mai buna, nu?
Ile, w-e placut acasa! In sapt 34 am fost si eu in spital vreo 3 zile cu contractii premature, n-am mai apucat sa scriu - facusem staza urinara care a dat colici renale care au dat contractii - din fericire au reusit sa le opreasca. Si s-a rezolvat si staza odata ce a binevoit madam sa se intoarca cu capul in jos (din transversal, unde apasa pe un rinichi). Greu cu statul in spital, si eu m-am gandit la tine.
Noki, daca e de inca o fetita cu codite ma bag si eu sa te incurajez :)
Nici eu nu mai stiam care-i treaba cu kk galben pai, multumim Cora de explicatii, am tinut minte :) Bravo Ami-Zu :) nume japonez care i se potriveste cu parul :)
Noi suntem ok, burta a coborat de vreo 2 zile, maica-mea zice ca nu imi da mai mult de 2 saptamani...pot respira mai bine, ceea ce ma ajuta sa fiu mai sprintena in numeroasele drumuri spre baie :)
N-am pregatit inca nimic pt bb (am comandat un carucior) si am de la soacra-mea niste haine pe care tre sa le spal, de restul ma ocup saptamana asta.
Va pup, duminica frumoasa!
bb_alinus spune:
Lavi vizionat donsoara Zu alias Ami Stefi si ce sa zic, e o papusa vie, scumpa foc cu parul ei ca taciunele! Io zic ca seamana cu Virgil si familia lui la capitolul asta.
Miha mult a fost putin a ramas!
Noki ce mai face bufnita ta? Cum e cu amigdalele?
Roxi eu nu lucre inca missa merge 2 zile la cresa si ii place mult!:). Merci pt coafura Amaliei, plecasem sa tundem doar bretonul si ajunsa pe scaun a inceput sa ii zica coafezei cum vrea si asa a iesit! Adica scurt scurt in spate si lung in parti.
Crissy ce mai fac fetele tale?
Am trimis poze in ct comun de la Roma.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.