Colectia de toamna-iarna 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
prima oara i-a taiat-o cu foarfeca (eu nu am fost de fata, a luat-o in salon la Grigore alexandrescu, a durat cateva minute). A doua oara a rupt-o dr de la Medlife cu mana, dar a urlat de s-a auzit pe tot etajul.
Fara anestezie, e doar o pielicica transparenta. Mai mult s-a speriat copilul.
Din pacate trebuie urmarita, deoarece din cauza ei a facut vreo 3-4 infectii urinare, de nu stiam ce se intampla.
varsta - la 2 ani si 10 luni si apoi pe la 4 ani. De atunci n-au mai fost probleme.
camelia_daniela spune:
Offf, Feli ... Doamne ajuta sa fie totul bine sa nu mai aveti probleme!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
bb_alinus spune:
Ola fetelor, pe unde umblati? V-am cautat de numa, am crezut ca v-ati luat subiectul si ati plecat:))
Feli of saraca Ilinca! Habar nu aveam de problema asta la fetite. Deci detalii, cum se manifesta!!!
Gravidutele ce fac?
Proaspata mamica e bine? Nu mai are timp sa mentina flacara subiectului:)
Pupam cu drag!
lavi02 spune:
Hello,
Proaspata din nou mamica e bine, mai greu cu scrisul pe forum din pacate.
Am fost azi la ortoped, la prof Jianu, mi-a placut tare mult de el, a avut dreptate pediatra ca o sa spuna ca n-are nimic copilul. Imi place genul asta de doctori
a zis ca ce are la gat e pozitional, nici nu se numeste torticolis si va trece de la sine, ca talus valgus e si ala f frecvent si va trece de la sine si nu necesita masaj, ce i-a gasit in schimb- piciorusele nu i se desfac suficient, trebuie sa revenim la control la 4 luni si daca e cazul atunci sa-i facem radiografie, zice ca e mult mai relevanta decat ecografia de sold. Nah acum sunt linnistita, mi-a castigat increderea, o sa mergem pe mana lui.
A mai zis ca nu sunt bune talonetele si incaltamintea care sustine gleznele, ca piciorul trebuie lasat cat mai liber ca sa se intareasca singur si sa mearga cat mai mult desculta. C a indienii care merg desculti n-au probleme cu picioarele, samd.
In rest suntem bine, Ami ia bine in greutate, in a 3-a saptamana a luat 280g, suge mult, regurgiteaza mult, face kk mult si per ansamblu e tare dulce si eu tare fericita ca o am.
fetele mari se pregatesc de absolvire gradi si clasa a 4-a.
A venit sora-mea azi la noi asa ca am inca un motiv de bucurie.
A fost tare dr jianu, ca l-am mai intrebat si de nush ce os mi s-a parut mie ca e ciudat la cap, zice: sunteti si dvs la primul copil ..... I-am zis ca mai am 2 dar e difenta mare :)
Va pup
Lavi
maria_alexia spune:
Lavi, iuhuu, super vestile cu mititica voastra!
Faina senzatia sa dai peste un medic care sa-ti inspire incredere maxima.
si eu stiam la fel cu incaltamintea cu talonete, e moda de pe vremea noastra ca bebei. si mi-era foarte logic ca, fata de o incaltaminte si 1% nepotrivita care sa constranga constant, e mult mai sigur si sanatos sa lasi piciorul liber.
altfel, recunosc ca mi-e mai la indemana FB-ul in ultima vreme
mihaela_80 spune:
Buna dimineata,
bravo, Ami, ma bucur tare mult! Ii mai faci de-acummasajul ala la picioare sau nu? Ca ziceai ca nu e prea incantata.
Noi tot 2 in 1, au disparut toate semnele de nastere, in afara de contractii noaptea - dureroase dar extrem de neregulate. Nu-mi vine sa cred ca la 33 de saptamani eram in spital cu amenintare de nastere prematura, de atunci stau cu frica in san ca e colul moale si usor deschis si acum pauza, fac aproape 39 de saptamani. M-au mai chemat la control la termen....si eu care credeam ca nu prind jumatatea lui mai.
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Slaaaba activitatea pe-aici....
Noi am facut prima data analize ieri, la recomandarea doctoritei cele bune, mai nou comuna cu Lavi (dr. P.). Exudatul nu a iesit inca (executat si eu si sarah), dar i-au iesit toate cele de sange ok, mai putin ASLO-ul.
Are fii-mea un aslo cat China - in loc de 150 normalul varstei, ea are 1530!!!!!! M-am panicat mediu, ca sa zic asa, e clar ca e nasoala treaba - fie e inca streptococ prezent si va iesi la exudat cand o fi gata, fie nu iese si ditai aslo-ul arata ca a fost prezent de curand. Sau si mai nasol, nu iese la exudat, dar exista. Oricum, ma voi consulta cu doctorita sa vedem cum sa scadem monstrul asta de aslo.
Eu sunt in continuare racita-cobza. Cred ca am dat in sinusita, ca azi ma doare rau partea dreapta a fetie - in jurul ochiului, nasului&co. Deci suntem nitel cam trogloditi.
Lavi, ma bucur tare ca Ami e ok. Stiam asta, dra bine ca te-ai linistit si tu. dr. Jianu a bunicutul ala simpatic, nu? Am fost si eu cu Sarah la el pe la un an parca, ca vezi-doamne nu calca bine. A zis ca sa-mi vad de viata si ca atunci cand va merge bine se va rezolva. a avut dreptate. Numa' problema asta cu picioarele nu o avem. Slava cerului.Amanam vizita pe motive de boala.Si zua ca mor de drag s-o vad pe Zulina.
Miha, noah, ca s-a lenevit domnisoara Emilia. Fost in week-end la o nunta unde mireasa purta acest nume (leoaica de-a noastra). M-am gandit la voi - frumusica tare si draguta ca persoana mireasa. Totusi, ma cuget ca e cam timpul sa scoatem niste pompoane:
Feli, nu stiam de problema asta cu Ili. Altfel cum mai esti?
lavi02 spune:
Miha, draga, iaca asa am stat si eu de la nici 36 la 39 de sapttamani cu colul deschis 2 cm, adica de pe 10 aprilie pana pe 6 mai. Cand a vrut, atunci a venit bb. Parca o vad si pe ilenutza pe la 39 de saptamani pe aici cum se plange ca nu mai naste.
Norocul meu a fost ca am fost calma, impacata cu situatia, am zisca si daca nasc asta e asa ca mi-am vazut de treaba linistita. Noroc ca si dr a fost calm, num-a indopat cu tratamente, a fost bine.
Noki, sper sa va descurce drita noastra, ma bucur ca i-au iesit bine toate analizele Sarei, ASLO era normal sa-i iasamare daca a avut streptococ, poate il mai a inca, cine stie, vezi cum interpreteaza drita analizele, partea buna e ca nu are altceva in rest.
Da, el e dr jianu, ne-a placut de el. A zis ca felul in care nu-si desface ami destul picioarele e in mod normal considerat semn de displazie de sold dar el dupa ce a vazut vreo 120.000 de copii in 35 de ani ne zice ca 99% ca nu e nimic, dar sa revenim la control la 4 luni. Asa ca nu ma stsez, vedem atunci. Nici la alti dri nu mai merg.
Miha, da am scapat de masajul la picioruse, am inceput de ieri sa-i fac in loc masaj pe tot corpul inainte de baita care a zis si dr ca e bun pt intarirea muschilor. Oricum Ami e foarte fortoasa, pusa pe burta iti tine capul sus ca un bb de 3 luni.
Maria
Noki_Lara spune:
Ami era fortoasa inca din burta, cand te ajuta (prin cumintenie si ne-evacuare) la carat diverse din piata.
Dap, tare de treaba nenea Jianu. Noi am fost la o policlinica prafuita de pe str. Dorobanti. Bine ca e totul ok cu Ami.
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noki_Lara Ami era fortoasa inca din burta, cand te ajuta (prin cumintenie si ne-evacuare) la carat diverse din piata. |
Dap, cam asa ceva!!
Lavi, cum doarme noaptea? Si cum mai sunt fetele cu ea?
Miha, deci asa cu domnisoara Emilia, se lasa asteptata.
Feli, nici eu nu am stiut de Ilinca si problemele ei... Ea mai merge la dansuri?
Noki Sanatate multa!!!
Roxi, ce mai faceti voi? Care-s noutatile (in special cu vizita)?
Ina, cum merg proiectele de renovare?