Colectia de toamna-iarna 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 13

lavi02 spune:
Scuze, scriu de pe tableta, e noua si ma descurc mai greu, deci nu am debitul obisnuit :)
Alinus, noi am avut scaunul prins in centuri, deci va fi ok. Atunci vorbesc cu socrul meu sa i-l dea tatalui tau. Am sa-ti trimit nr de mobil al socrului pe mail ca apoi sa se inteleaga ei atunci cand sa treaca sa-l ia.
Meems, felicitari prietenei tale si sarcina usoara si frumoasa!
Masaj la piciorus facem pt ca una din talpici e usor intoarsa spre exterior, cealalta si mai usor, eu n-as fi observat daca nu mi-ar fi zis neonatoloaga. Ea ne-a dat si tema cu masajul, de 10 ori pe zi cate 5 minute. Practic ii facem inainte defiecare masa, mesele nu le numaram dar drita a zis ca e ok.
ilenutza, tare faza cu putzele si cu schimbul de experienta intre frati. Chiar ca e complicat cu decalotare si fimoze, la fete e simplu pana-s mici :)
Scoica chicco si noi am imprumutat de la finutz ca pe a noastra o dadusem.
Alinus imi place de voi in ce excursii v-ati incumetat cu mandra mica, lasa ca raceala o sa-i treaca.
De abia astept sa iesim si noi cu ami. Prima iesire va fi la zarnesti, un week-end cu clasa Silviei, cu parinti si frati, invatatoare si profa de engleza - viitoare diriginta, de final de clasa a IV-a. peste vreo luna.
Misto suna Alia!
Gagici care vreti sa ne vizitati sa o vedeti pe Ami: va asteptam cand vreti voi, va rugam sa ne anuntati cu o zi, doua inainte si sa nu fiti virusate voi sau copiii!

ilenutza spune:
Meems, saru-mana ca m-ai luminat!!
Alina sa nu mi-o iei in nume de rau, neuronul meu e atrofiat rau...primeste scuzele
mele sincere!
Nu stiu cum o sa rez. Cu dr si concediului, astept sa vad ce mi se arata.
Ile
, mami de V
si A
,

lavi02 spune:
Ile, o sa ajungi si tu la dilema declansarii, ca si mine. Sau poate te lasa dr tau in grija unui coleg. Tu la cate zile aveai ciclul? Varsta ecografica relevanta a copilului e cea de la 12 saptamani, mai tarziu intervin diferente de crestere de la un copil la altul si nu se mai poate data sarcina cu acuratete ecografic.
Poate se rezolva de la sine, ca la mine...

camelia_daniela spune:
Ile, si de la mine un biiig like pentru IRINA!
Legat de partile intime la fetite eu am o mare problema pentru ca pe mine Daria nu ma lasa sa o spal/ sterg din cauza nu suporta sa pun mana.
Nu va spun ce scenarii mi-am facut eu in legatura cu asta !Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

felicia74 spune:
fetelor, daca la baieti e fimoza, la fete poate aparea sinechia vulvara, remember? Care musai trebuie rezolvata de un chirurg.

lavi02 spune:
Apropo de asta chiar s-a uitat pediatra la Zu, a zis ca au aparut multe cazuri recent. Dar asta cred ca e din nastere, nu cred ca poate sa mai apara daca s-a nascut ok.
Miha ce mai faci?
O asteptam pe emilia!!!!

felicia74 spune:
la Ilinca a recidivat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.

ilenutza spune:
Feli, ce tratament vrei sa ii faci?operatie?
Prima data ce i-ai facut? Si la ce varsta?
Cami, ms de like! Ce scenarii ai, chiar nu imi imaginez... :))
Lavi, nici nu vreau sa ma mai amarasc, o sa o scot eu cumva.. :))))
Pup colectia
Ile
, mami de V
si A
,

ilenutza spune:
tot io...
Lavi m-am uitat la dpn-ul de la 12 sapt si este 5 iulie.Nu stiam asta cu dpn-ul de la 12 sapt.Aparatul nu era f performant, nu stiu daca asta conteaza.
La tine s-a potrivit dpn-ul de la 12 sapt cu nasterea?
Ile
, mami de V
si A
,

lavi02 spune:
Ile, la mine dpn ul de la 12 saptamani a fost fix cel dupa UM doar ca eu am facuyt teste de ovulatie si imi iesea ca am ovulat cu vreo 4 zile dupa, adica ma asteptam la un ciclu de 32 de zile luna aia. Eu am facut eco de 12 sapt pe un aparat f performant.
Am nascut la 39s2z dupa UM.
Tu cum aveai ciclurile inainte sa ramai, la cate zile? La mine variau intre 27 si 35 de zile si testele de ovulatie erau bune predictoare, adica la 14 zile dupa presupusa ovulatie venea menstra urmatoare. Eu m-am jucat vreo 4 luni cu teste inainte sa raman. Stiu ca tu nu :) .
Feli, nasoala treaba, prima oara ati operat- o, nu?